2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim halsiziliğim çok arttı kasık ağrılarıda var sizlerde durum ne ? Ben mi çok dayanaıksızım acaba bir de bağırsak hastalığı var o zorluyor biraz

14.gün. 552 geldi hanımlar ben de sağlıklıca hamileyim şükürler olsun.Darısı tüm bekleyenlerin başına

Bende çok şişkinlikte var çok rahatsız hissediyorum kendimi çatlayacak gibiyim tam tabir olarak sende de var mı canım
Şişkinlik de var canım evetMidem de bu arada bugün iyice yandı, bulantı da yine yaşadım. Tahminen bu durum kaç hafta sürer acaba ya kadın olmak zor gercekten

Kızlar hastaneden geliyorum kese de kalp atışında duyuldu şükürler olsun artık kadın doğum doktoruna gıdıcem tüp bebek doktorumla bitti işimizi
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Darısı bekleyen tüm diğer arkadaşlara.

Kızlar transferimin 7. Günü bugün. 3. Gün embriyosu. Dayanamadım iki saat önce gittim kan verdim. Kan test günüm pazardı. 3. Gün embriyosu geç çıkıyor diye biliyorum bu kadar geç mi sonuç negatif gelmiş 4 gün daha bekleyip ümitlenmeli miyim yoksa oturup ağlamalıyım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…