- 14 Ekim 2018
- 1.704
- 1.922
- 133
- 26
cok güzel artmışş hayırlı olsun.hamilesinnnn10. Gün 74
12. Gün 207.3
Ay ben hamileyim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel artmışş hayırlı olsun.hamilesinnnn10. Gün 74
12. Gün 207.3
Ay ben hamileyim yaaa
Tekrardan hayırlı olsun kalp atışını karından mı dinledinizKızlar hastaneden geliyorum kese de kalp atışında duyuldu şükürler olsun artık kadın doğum doktoruna gıdıcem tüp bebek doktorumla bitti işimizi
Gelişim çok iyi olmuş. İnsallh katlanarak artarMerhaba kızlar 14 şubat'ta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
10. Gün-126
12. Gün-183 (Artış az olduğu için korktuk)
14. Gün-444 çıktı sonuçlar nasıl sizce
Artışlar da önemli sanırım. 13. Gün kan testi yaptırdınız miKızlar 15.gün için beta 300 nasıl sizce? 5.gün embriyosu için yardım edin helppp
Gayet iyi benceKızlar 15.gün için beta 300 nasıl sizce? 5.gün embriyosu için yardım edin helppp
Evet 13.gün 144 düArtışlar da önemli sanırım. 13. Gün kan testi yaptırdınız mi
Guzel bence ilerleyişi. Hayirli olsun tabi hiçbirimiz keseyim görüp kalp atışını duymadan rahatlayamayacagizEvet 13.gün 144 dü
Evet canım maalesef rahatlama diye bişey yokGuzel bence ilerleyişi. Hayirli olsun tabi hiçbirimiz keseyim görüp kalp atışını duymadan rahatlayamayacagiz
Aynen beklemedeyizzz hepimizGuzel bence ilerleyişi. Hayirli olsun tabi hiçbirimiz keseyim görüp kalp atışını duymadan rahatlayamayacagiz
14.gün. 552 geldi hanımlar ben de sağlıklıca hamileyim şükürler olsun.Darısı tüm bekleyenlerin başınaAynı gün transfer olmuşuz benim de 3.Gün embriyosu,
10. gün 173
12.gün 246 (43. saatta vermişim bunu biraz erken oldu,doktor az buldu ki bir daha test istedi.)
14.gün kan verdim sonucunu bekliyorum.
Bence artışınız çok iyi,doktorunuz ne dedi ?? Darısı başıma
Ben 63 tüm en sonben normalin üstündeyim
Şişkinlik de var canım evetMidem de bu arada bugün iyice yandı, bulantı da yine yaşadım. Tahminen bu durum kaç hafta sürer acaba ya kadın olmak zor gercektenBende çok şişkinlikte var çok rahatsız hissediyorum kendimi çatlayacak gibiyim tam tabir olarak sende de var mı canım
Ben artışa bakmak istiyorum cuma tekrar kan vericem ama şu an pozitifSonucu belli olanlar etiketleyin lütfen
Ay bilmiyorum ki valla sen kese kalp atışı duydun mu?Şişkinlik de var canım evetMidem de bu arada bugün iyice yandı, bulantı da yine yaşadım. Tahminen bu durum kaç hafta sürer acaba ya kadın olmak zor gercekten
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Darısı bekleyen tüm diğer arkadaşlara.Kızlar hastaneden geliyorum kese de kalp atışında duyuldu şükürler olsun artık kadın doğum doktoruna gıdıcem tüp bebek doktorumla bitti işimizi