- 25 Aralık 2023
- 54
- 43
- 8
- 32
Çok erken yapmışsın bence benim de 24 hiç gerek yok rahat ol daha çok erkenArkadaşlar. Merhaba ayın 24 ünde transfer oldum.5. Gün embriyosuydu. Biliyorum çok erken ama bugün erken gebelik testi yaptım. Ve çift çizgiyi göremedim. Acaba tutmadı mı korkuyorum
Çok erken yapmışsın bence benim de 24 hiç gerek yok rahat ol daha çok erken
Amin insallahHaklisin canım çok erken. evde çok durunca insanın aklına hep test yapmak geliyorGüzel sonuçlar alalim inşallah
Teşekkür ederim açıkladığınız içingenetik testli ve 5. gün embriyo ile hamileyim hayırlısı ile sağlıklı ilerler umarım iki kan testimden sonra dr um kontrole çağırdığnda keseyi gördü ve son adet tarihimden hesapladı o gün için 5 haftalık olduğunu ve haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti
canım bugun 4. günün cıkması imkansız gibi bir şey 7.8. günün olsa neyse. sonucları boyle sizi kötü etkileyecekse erken yapmayın lütfen.varsa da çıkmıyor bazen boşuna stres yasatıyorsunuz kendinizeArkadaşlar. Merhaba ayın 24 ünde transfer oldum.5. Gün embriyosuydu. Biliyorum çok erken ama bugün erken gebelik testi yaptım. Ve çift çizgiyi göremedim. Acaba tutmadı mı korkuyorum
bir kaç gün daha bekle moralini bozmaArkadaşlar. Merhaba ayın 24 ünde transfer oldum.5. Gün embriyosuydu. Biliyorum çok erken ama bugün erken gebelik testi yaptım. Ve çift çizgiyi göremedim. Acaba tutmadı mı korkuyorum
Kendi özel doktorun recetece kaç kutu yazdıysa aile hakimin ona göre veriyordur bana 3 yazmıştı o zamandan beri yeni bittiBana da 1 yazdi bitince tekrar yazdirmak istedim olmuyor 1 tane iciyorsun diye kabul ediliyor ücretli alacaksin dediler bir ssk dan 1 ücretli aliyorum mecbur
Boşuna endişe ediyorsun canm inşallah tutunmustur ama 4. Gün çok ama çok erken ben 6. Günde bile arkadaşlarin çoğu bilir gözle bile çok zor görünen ikinci cizgim vardı 8. Günden itibaren gözle görülür ikinci cizgim çıkti ve 12. Günden itibaren net koyulaşma oldu bekle inşallah güzel haberler alırızArkadaşlar. Merhaba ayın 24 ünde transfer oldum.5. Gün embriyosuydu. Biliyorum çok erken ama bugün erken gebelik testi yaptım. Ve çift çizgiyi göremedim. Acaba tutmadı mı korkuyorum
Bende çok şişkinlikte var çok rahatsız hissediyorum kendimi çatlayacak gibiyim tam tabir olarakAy canım o zaman hamilelikten. Ben korkmuştum acaba çok ilaç iciyorum da mideme mi zarar verdi diye
Teşekkürler canım 8. Günü bekleyeyim bendeBoşuna endişe ediyorsun canm inşallah tutunmustur ama 4. Gün çok ama çok erken ben 6. Günde bile arkadaşlarin çoğu bilir gözle bile çok zor görünen ikinci cizgim vardı 8. Günden itibaren gözle görülür ikinci cizgim çıkti ve 12. Günden itibaren net koyulaşma oldu bekle inşallah güzel haberler alırız
O kadar haklısın ki canım. Biraz daha sabırlı olmalıyımcanım bugun 4. günün cıkması imkansız gibi bir şey 7.8. günün olsa neyse. sonucları boyle sizi kötü etkileyecekse erken yapmayın lütfen.varsa da çıkmıyor bazen boşuna stres yasatıyorsunuz kendinize
Yaaa sonucunuzu merakla bekliyorum siz benden bir gün önce transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam kaçıncı gün embriyosuyduİlaç yazdırmak için hastaneye gelmiştim eşimden beklenmedik hareket kan versek mi dedikan vericem
kacıncı gün bugünİlaç yazdırmak için hastaneye gelmiştim eşimden beklenmedik hareket kan versek mi dedikan vericem
5. Gün embriyosuYaaa sonucunuzu merakla bekliyorum siz benden bir gün önce transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam kaçıncı gün embriyosuydu
7. Gün nasıl heycanlandım eşimden hiç böyle bişey beklemiyodum 10. Gün vereyim dediğimde doktor 12. Gün verin demişti filan yaptı ama şimdi böyle bişey dedi ben şokkacıncı gün bugün
3 Kutu yazan doktor olmus istersen sor ben gittigimde sorucama bana da ilk 1 tane yazıldı şimdi 5 inde yazdırabilicegim tekrar işte daha fazla yazdırayım dicektim ama demekki olmayacak neyse denerim yine de şansımı
Doktor yazıyor da eczane vermiyor sadece 1 tanesi ödeniyor. Ben de 2 yazdırdım ama 1 kutu verdi eczane. Kullanma talimatında günde 1 olduğu için 2.kutuyu vermiyorlar ücretli aldım benKendi özel doktorun recetece kaç kutu yazdıysa aile hakimin ona göre veriyordur bana 3 yazmıştı o zamandan beri yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?