Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela benim embriyo tarihi ile 4 haftalıkEvet bende burdan baktım inşallah bu şekildedir
Bence kendini bırakıp üzme gününü bekle dua et canım, olanda da olmayanda da vardır bir hayır ama daha senin üzülmen için çok erken nice yorumlar okudum burda herkesin sonucu aynı olmuyor. Moralini düşürmeden gününü bekle lütfenKızlar ben 8. Günde prodoctor ile test yaptım negatif içimdeki tüm ümit birden kayboldu. Herkesin ki hayalet çizgi bile olsa çıkarken benimki net bir şekilde tek çizgiydi. Zaten hep şanssız olmuşumdur. 4 Mart kan testi günümü beklicem ama hiç umudum yok.
Dua hep ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünkü inşallah dediğin gibi olur , en hayırlı zamanda beni bulsun diyorum ama beş yıldır her ay her tedavide artık negatif görmekten çok yoruldum. Ümidim kalmadı o yüzdenBence kendini bırakıp üzme gününü bekle dua et canım, olanda da olmayanda da vardır bir hayır ama daha senin üzülmen için çok erken nice yorumlar okudum burda herkesin sonucu aynı olmuyor. Moralini düşürmeden gününü bekle lütfen
Canım bende bu gün 8 günü idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ve moreli bozmadım hiç normal de 2 Mart test günü ama dayanamadım yapmtim 5 günü embriyosu nasıp kısmet artkKızlar ben 8. Günde prodoctor ile test yaptım negatif içimdeki tüm ümit birden kayboldu. Herkesin ki hayalet çizgi bile olsa çıkarken benimki net bir şekilde tek çizgiydi. Zaten hep şanssız olmuşumdur. 4 Mart kan testi günümü beklicem ama hiç umudum yok.
Üzülmekle kendimi yipratiyoruz uzuyoruz bu daha çok kötü aglasak uzulsek yipransak olucakmi sadece moralimizi dik tutmak dua etmek en güzeli nasip varsa olur yoksa olmaz biz yine elimizden geleni yapıyoruz zaten zor stres li süreç ilaçlar ver bekleyiş bizi yiprandigi kadar yipradiriyor ama sunuc kötü aglasak bize bir faydası yokCanım bende bu gün 8 günü idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ve moreli bozmadım hiç normal de 2 Mart test günü ama dayanamadım yapmtim 5 günü embriyosu nasıp kısmet artk
Benim her sabah değişik bir tat var ağzımda ama aile hekimi ebesi her sabah tuz su ile gargara yap dedi gebelik en çok dişlere vuruyormuş hemde ağızdaki pis tadı alıyor diş etleri deki mikrobu temizliyor tavsiyem her sabah yapın bunu kalkar kalmaz tuzlu su gargara yapın kızlarKızlar ağzının tadı değişen var mı aranızda ?
Seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım benim de oluyor hala hatta dünden beri sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyorKızlar merhaba. Pozitif çıkan arkadaşlar bugün transferin 15. Günü kasıkta batmalar hafif karın ağrılarım var sizde de durum benzer mi
evet canım kimyasaldan sonra eşim bile hiç sevinmedi.amin inşallah canım akşamı bekliyorum sabırsızlıklaKötü düşünme daha önce yaşadığın icin böyle diyorsun ama bu defa hersey daha güzel olacak icini ferah tut
Evet canım iyi olur tuzlu su teşekkür ederimBenim her sabah değişik bir tat var ağzımda ama aile hekimi ebesi her sabah tuz su ile gargara yap dedi gebelik en çok dişlere vuruyormuş hemde ağızdaki pis tadı alıyor diş etleri deki mikrobu temizliyor tavsiyem her sabah yapın bunu kalkar kalmaz tuzlu su gargara yapın kızlar
inşallah oyle olur. kimyasal yaşadığım için korku varİyi düşün iyi olsun şu an kötüyü çağırma sakın
bu gebelik testi migayet belli canımBu testten yapayım dedim kızlar sabah ilk idrar diyim ama gece milyon kez wc kalkınca
Bi de böyle sanki kan gelmiş gibi hissediyorum fitilin fazlası akıyor. Anlık bir panik atakSeninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım benim de oluyor hala hatta dünden beri sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor
maşallah canım gayet bellievet bence de kan için ne kadar beklersen p kadar iyi. zaten pozitif inşallahTestim bu sabah böyle çıktı daha önce bu kadar değildi tabi silik çizgiler çıkmıştı normal denemeler yaparken ama kurumaydı muhtemelen onun tramvası var eşimde ben tam koyu görmek istiyorum diyo eşim de kaset de böyle çıktı kasette çok belirgin değil ama düne göre daha belirgin kasette de kırmızı olsun istiyorum inşallah 10.güne kadar olur 10. Gün kan vermek istiyorum
Evet aynı şeyi günde kaç kere yaşıyorum bi bilsen…Bi de böyle sanki kan gelmiş gibi hissediyorum fitilin fazlası akıyor. Anlık bir panik atak
Ne zamana kadar sürer bu durumlar kiEvet aynı şeyi günde kaç kere yaşıyorum bi bilsen…