Aynen cnm frelly adıbu gebelik testi migayet belli canım
İnşallah cumartesi günü 10. Gün oluyor acilde vermeyi düşünüyorum normalde 12. Gündü ama sabremem gibimaşallah canım gayet bellievet bence de kan için ne kadar beklersen p kadar iyi. zaten pozitif inşallah
Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur derler ya en güzelleri sizi hepimizi bulsun allah tez zamanda bu mübarek aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin
Bekleyin lütfenDua hep ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünküinşallah dediğin gibi olur , en hayırlı zamanda beni bulsun diyorum ama beş yıldır her ay her tedavide artık negatif görmekten çok yoruldum. Ümidim kalmadı o
Bende de oluyor o korkuyla gidiyorum ama fitilin bir kısmı gelmiş çamaşır değişmekten gına geldi tek bende mi oluyor bilmiyorum ama ıslanıyor fitilden midir nedir bilmiyorumBi de böyle sanki kan gelmiş gibi hissediyorum fitilin fazlası akıyor. Anlık bir panik atak
Benim de normalde midem çok yanmaz dün o kadar açtım ki eve geldim ablam yemek yapıyordu dedim pişmesini bekleyemiycem ekmek kopardım bir dilim tencerede çorbanın içine bandım attım ağzıma 5 dk sonea bir midemi yaktı anlatamam 20-25 dk da geçti ama çok yaktı yani o değişikliği fark ettimKızlar benim de bi kaç gündür midem yanıyor ama bunun için çok erken değil mi sizce
Ben 2 tane yazdırdım galiba ya emin değilim amakızlar estrofemi bir seferde max kaç kutu yazıyor aile hekimleri günde 3 adet içiyorum yetmiyor
Amin inşallah 6.ve 7.gün çok hafif az bişy lekelenme gördüm ağrım çok olmadı ara sıra belim ve kasığıma saniyelik ağrılar girdiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin nelerdi canım böyle belirgin bişey oldu mu
Bana üç kutu yazmıştı bugün bitiyor birazdan almaya göndericem yinekızlar estrofemi bir seferde max kaç kutu yazıyor aile hekimleri günde 3 adet içiyorum yetmiyor
Çıktı mı sonucunAynen öyle şimdi test vermeye gidicem bende ama ayaklarim gitmiyor
genetik testli ve 5. gün embriyo ile hamileyim hayırlısı ile sağlıklı ilerler umarım iki kan testimden sonra dr um kontrole çağırdığnda keseyi gördü ve son adet tarihimden hesapladı o gün için 5 haftalık olduğunu ve haftasıyla uyumlu olduğunu söylemiştiBirde bu gebelik hesaplamasını doktoru yapan var mı son adet tarihine göre mi hesaplanıyor bunda da
Cnm kan verdin mi bidaha gidişat nedir nasıl ilerliyorEvet canım iyi olur tuzlu su teşekkür ederim
Simdi geldim 1 de açılacak bugün sabah yaptığım test daha da koyu olmasi gerekiyordu ama dünkü testle ayni gibi bilemedim ağrım da var içimi sıkıntı kapladıÇıktı mı sonucun
Bende geldim şimdi yarım saat sonra vericem umarim hayırlısı olsunevet canım kimyasaldan sonra eşim bile hiç sevinmedi.amin inşallah canım akşamı bekliyorum sabırsızlıkla
Bana da 1 yazdi bitince tekrar yazdirmak istedim olmuyor 1 tane iciyorsun diye kabul ediliyor ücretli alacaksin dediler bir ssk dan 1 ücretli aliyorum mecburBana üç kutu yazmıştı bugün bitiyor birazdan almaya göndericem yine
a bana da ilk 1 tane yazıldı şimdi 5 inde yazdırabilicegim tekrar işte daha fazla yazdırayım dicektim ama demekki olmayacak neyse denerim yine de şansımıBana da 1 yazdi bitince tekrar yazdirmak istedim olmuyor 1 tane iciyorsun diye kabul ediliyor ücretli alacaksin dediler bir ssk dan 1 ücretli aliyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?