- 14 Ekim 2018
- 1.704
- 1.923
- 133
- 26
bugun verecegim de içimde kotu bir his varCanım sen ne zaman 2.testi vereceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun verecegim de içimde kotu bir his varCanım sen ne zaman 2.testi vereceksin
İyi düşün iyi olsun şu an kötüyü çağırma sakınbugun verecegim de içimde kotu bir his var
Aynen öyle şimdi test vermeye gidicem bende ama ayaklarim gitmiyorHepimizde olduğuna göreee demek ki gebelik belirtisi
Kötü düşünme daha önce yaşadığın icin böyle diyorsun ama bu defa hersey daha güzel olacak icini ferah tutbugun verecegim de içimde kotu bir his var
Yaaa maşallah kaçıncı günBu testten yapayım dedim kızlar sabah ilk idrar diyim ama gece milyon kez wc kalkınca
9.gün canim dünde öğlen erken gebelik yapmıştım inş güzeldir bende tüp bebekte ilk denemem ama 1 normal düşük 1 kimyasal yaşadım doğal yolla kalmıştım korkuyor insanYaaa maşallah kaçıncı gün
Gerçekten ben daha önce normal gebe hiç kalmadım testte silik denk gelmiştim ama test hatası mıdır kuruma çizgisi midir bilemem ama şu an bile öyle tedirginim ki kimyasal olmasından çok korkuyorum transferden önce 2 tane predictor marka test almıştım önceki normal denemelerimden de prodoctor test vardı 3 tane bunlar yeter dedim ama yetmedi 4. Gün prodoctor harcadım 5.gün de harcadım 6. Gün de harcadım aynı zamanda kaset test aldırdım kardeşime onu da dün yaptım predictorları biraz daha günüm geçtiğinde kullanmak istiyorum yarın kullanıcam bitanesini 8. Günüm oluyor yarın bugün 7. Günümdü dün eczaneden bilmediğim bir marka erken gebelik testi ile kaset aldım bugün onları yaptım predictor markayı iyice koyu görmem gerekiyor o yüzden yapmıyorum onu takıntılı bir şey oldu bende elimde on marka olsa 10 tanesini de yaparım testlerin öyle haldeyim 1.5 senelik evliyim ilk aydan başlayıp bu zamana kadar belki 100 tane test yapmışımdır9.gün canim dünde öğlen erken gebelik yapmıştım inş güzeldir bende tüp bebekte ilk denemem ama 1 normal düşük 1 kimyasal yaşadım doğal yolla kalmıştım korkuyor insan
Rabbım kolaylık versin zor işler aynen ne gebelik ne ovulasyon testleri 6 yıllık evliyim 3 senedir ama son zamanlar saldım hiç yapmıyordum. Tüp bebekte de söz vermiştim yapmiycam diye 8.gune kadar eşim hep dur dedi dün hadi bakalım dediGerçekten ben daha önce normal gebe hiç kalmadım testte silik denk gelmiştim ama test hatası mıdır kuruma çizgisi midir bilemem ama şu an bile öyle tedirginim ki kimyasal olmasından çok korkuyorum transferden önce 2 tane predictor marka test almıştım önceki normal denemelerimden de prodoctor test vardı 3 tane bunlar yeter dedim ama yetmedi 4. Gün prodoctor harcadım 5.gün de harcadım 6. Gün de harcadım aynı zamanda kaset test aldırdım kardeşime onu da dün yaptım predictorları biraz daha günüm geçtiğinde kullanmak istiyorum yarın kullanıcam bitanesini 8. Günüm oluyor yarın bugün 7. Günümdü dün eczaneden bilmediğim bir marka erken gebelik testi ile kaset aldım bugün onları yaptım predictor markayı iyice koyu görmem gerekiyor o yüzden yapmıyorum onu takıntılı bir şey oldu bende elimde on marka olsa 10 tanesini de yaparım testlerin öyle haldeyim 1.5 senelik evliyim ilk aydan başlayıp bu zamana kadar belki 100 tane test yapmışımdır
Buda 8.gün öğlenRabbım kolaylık versin zor işler aynen ne gebelik ne ovulasyon testleri 6 yıllık evliyim 3 senedir ama son zamanlar saldım hiç yapmıyordum. Tüp bebekte de söz vermiştim yapmiycam diye 8.gune kadar eşim hep dur dedi dün hadi bakalım dedi
Maşallah inşallah sağlıkla gelir kaçıncı gün embriyosuydu sizin?Buda 8.gün öğlen
Ben 1.5 yıllık evliyim eşim ameliyat olsa normal yolla olma ihtimali vardı ama eşimde bazı karaciğer hasarları olduğundan anestezi alsın ilaç kullansın istemedim tüp yaptıkRabbım kolaylık versin zor işler aynen ne gebelik ne ovulasyon testleri 6 yıllık evliyim 3 senedir ama son zamanlar saldım hiç yapmıyordum. Tüp bebekte de söz vermiştim yapmiycam diye 8.gune kadar eşim hep dur dedi dün hadi bakalım dedi
Oyy ne de güzel duruyo o çizgi allahımBuda 8.gün öğlen
5.gün tek embriyoMaşallah inşallah sağlıkla gelir kaçıncı gün embriyosuydu sizin?
Çok geçmiş olsun inş rabbim kolaylikla nasip etsin bekleyen her kese inşBen 1.5 yıllık evliyim eşim ameliyat olsa normal yolla olma ihtimali vardı ama eşimde bazı karaciğer hasarları olduğundan anestezi alsın ilaç kullansın istemedim tüp yaptık
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk normalde embriyo transferi tarihine göre ama cnm sonradan yakalıyor diyorlar gelişimi ile adet tarihiniBirde bu gebelik hesaplamasını doktoru yapan var mı son adet tarihine göre mi hesaplanıyor bunda da
Evet bende burdan baktım inşallah bu şekildedirTüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk normalde embriyo transferi tarihine göre ama cnm sonradan yakalıyor diyorlar gelişimi ile adet tarihini