- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
Ayyy aynı benbugun 4cok erken bugun için ama keyfi yapmak istedim cunku elimde test varken asla duramazdım
Valla benimde sağ kasığıma arada ağrı giriyo sol göğsüm arada sızlıyo bu kadar ilaçlardan diyolar ama ne bilimÜmidim o yönden ama kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafım bu gün durmadan ağrıyo senin bi belirtin varmı
yaptım.. cok silik bir şey görüyorum goz yanılması degilse eger cok cok silik zor fark edilecek şekilde bir çizgi görüyorumdur yapma yaa bugun. yaptın mı yoksaaa.
yaa ben dr sabah ilk idrarla tekrar yapacagım. 4 de hiç mı cıkmamıştıAyyy aynı benbende yaptım 4 de çıkmadı 5 de yaptım silik
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim embriyom 5. Gün embriyosuydu. Dediğin gibi adet olacakmış gibi ağrılarım başladı alt karında. ekstra olarakta Bacaklarım çok ağrıyor bide belime sancı vuruyorHerkese merhabalar 20 şubat çift embriyo transferi oldumdünden yani 3. Günden itibaren adet öncesi ağrım başladı tam olarak aynı ağrı alt karnımda, benm adet ağrılarım da hep erkenden başlar çok korkuyorum, sürekli de devam ediyor bu durumu yaşayan var mı
Canım sende 20 şubatta transfer olmuştun dime ?ben de ilk transferimde oyle yapmıştım 2 saat sonra fln silik çizgi cıkmıştı o gün beta verdim 20 cıkmıştı. sonra kimyasal oldu tabi
19 canımCanım sende 20 şubatta transfer olmuştun dime ?
ay cok severım atsana bakalım. sılıkse du belırgınlesebılır. ayy kızz ben 4. gun yaptıgımda hayalı cızgı cıkmıstı ıkızdı ama :)yaptım.. cok silik bir şey görüyorum goz yanılması degilse eger cok cok silik zor fark edilecek şekilde bir çizgi görüyorum
Benim bugun 8. Günümdü benimde negatif çıktıBennbende yaptim dün 8 günümdü negatif çıktı
Test günün bekleyecek misin erkenden yapacak mısın ? Ya hem erken gebelik testi yapanları görüp ümitleniyorum hemde negatif görürsem yıkılırım diye korkuyorum19 canım
yok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakınay cok severım atsana bakalım. sılıkse du belırgınlesebılır. ayy kızz ben 4. gun yaptıgımda hayalı cızgı cıkmıstı ıkızdı ama :)
yoksaaaa :O
Şuan baktığımda 4 güne çok çok silik şekilde var canım kurumus kaç gündür yani.d ama o an hhic görmedim ben 5 de çıktı zaten kan verdim 10.57 ciktiyaa ben dr sabah ilk idrarla tekrar yapacagım. 4 de hiç mı cıkmamıştı
Ay bunda varrrryok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın
canım ben gercekciyim neyse onu oğrenmek istiyorum sonuc odaklıyım her zaman. o yüzden evde test yapacagım ona göre cıkar ve belirgin oldugunda kan verecegim. doktoruma kalsa 2 martTest günün bekleyecek misin erkenden yapacak mısın ? Ya hem erken gebelik testi yapanları görüp ümitleniyorum hemde negatif görürsem yıkılırım diye korkuyorum
Gözü kısmaya gerek yok hayalet çizgi vaaaryok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın
ayy dimi var gibi. yanılmamak için gozlerimi kapatıp dinlendirip dinlendirip baktım. fotoyu da pencere onunde gün ışıgına karşı cektimAy bunda varrrr
Çünkü 2 katından 62 daha az çıkmış.Neden korkmalısın
Bana da 4 Mart dedi bende test siparişi vereyimcanım ben gercekciyim neyse onu oğrenmek istiyorum sonuc odaklıyım her zaman. o yüzden evde test yapacagım ona göre cıkar ve belirgin oldugunda kan verecegim. doktoruma kalsa 2 mart
Tek embriyonun da 2 ye bölünme şansı var belli olmaz benceayy dimi var gibi. yanılmamak için gozlerimi kapatıp dinlendirip dinlendirip baktım. fotoyu da pencere onunde gün ışıgına karşı cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?