Ya öylede canım keske kan verebilsehdin böyle kararsizda kalman da zor ama bak benimde kasık ağrım var ve demen gibi akintimda aynı şekilinş
Sabır ediyorum artık tek cizgi görmek istemiyorum. Bi gün Allah nasip ederse bi sürü test alıp hepsini kızartıcam o cift çizgiyi görücem öyle morelimi bozuyoYa öylede canım keske kan verebilsehdin böyle kararsizda kalman da zor ama bak benimde kasık ağrım var ve demen gibi akintimda aynı şekilde
Neden korkmalısın2 gün önce 244tü, bugün 426 çıktı korkmalı mıyım
ay valla sevındım ya. bu zamanda 3 çocuk bana çok. bile isteye yapanlara saygım var . kalabalık aile güzel ama ben ekmeklerını 3 e bölmek istemiyorum. Yine de Allah bilir. onu da göze alarak sonuçta çıktık bu yola.
benim 10 günümde degerim 1067 idi biraz korktum cok yüksek diye. 2 embryo transfer edildi ama su an bir kese görünüyor. iki hafta sonra daha net görünür ,ikiz olup olmadigi hemen görünmüyormus dedi dr
Can8mnsennbaktin minbugun sonuca%75 bir artış var. saat farkı var mı tam 48 saat mi.
Bence şu an korkulacak bir durum yok.
%66 üstü için normal diyorlar.
Kaçıncı denemen acaba benim 6. Oldu ama bir 5 aylık erken doğum kaybım var bu 4.denememde olmuştuBennbende yaptim dün 8 günümdü negatif çıktı
Ah çok iyi anlıyorum canım benim inşallah olcak sabır işte buda bizim sinavimizSabır ediyorum artık tek cizgi görmek istemiyorum. Bi gün Allah nasip ederse bi sürü test alıp hepsini kızartıcam o cift çizgiyi görücem öyle morelimi bozuyo
benim işim apo ile alev aşkı gibi ortada kaldıCan8mnsennbaktin minbugun sonuca
Nazlı olacak demek ki annesibenim işim apo ile alev aşkı gibi ortada kaldı
bakmam mı saat başı. hatta bugun saglık ocagına gıttım. sonuc onlarda da yok. tekrar kan aldılar.
bakalım bu cıkacak mı. ptesı nasıpse :)
yapcak mısınnovacheck erken gebelik testi hakkında bilginiz var mı? tek bu vardı eczanede
Benim ilk denemem Allahım inşAllah hepimizi sevindirsinKaçıncı denemen acaba benim 6. Oldu ama bir 5 aylık erken doğum kaybım var bu 4.denememde olmuştu
kimyasal gibi duruyor ama inşallah oyle olmaz bundan sonra katlanarak yükselir. aynı saatlerde mi verdin?Kızlar selam
Ben bugün birdaha kan verdim çarşamba günü beta 40 çıkmıştı bugün 63 çıktı tüp bebek merkezinden hemşire çarşamba tekrar kan ver dedi yani dr um öle demiş
Biraz korktumyeniden arayıp bu oran normal mi diye soracağım
İki gündür kasıklarda adet ağrısı gibi bi ağrım var ama kanama yok
Proluton iğne yapıldı mı? Progestan fitil kullanıyor musun? Kese çevresinde kanama alanı başladığından lekelenme oluyor. Bir hafta yatman gerekir elzem durumlar için kalkman gerekebilir doktorun ne yaptı ne yapıyor ne diyorCanım benim 5.gün tek embriyo.
9.gün 227
11.gün 423
13.gün 1860 çıktı. Öyle olunca doktor kan vermene gerek yok dedi ve 10 gün sonrasına randevu verdi.(yani 28 şubata)
Ama ben dün devlet doktoruna baktırdım. 3,7 mm kese gördü. Dün akşamdan beri kahverengi lekelenmelerim başladı ve bel ağrılarım var. Çok korkuyorum. Zaten transferin 8.gününden 10.güne kadar olmuştu leke. Şimdi yine başladı. Dua edin valla arttı lekelenmem az önce baktım da
Canım doktorla telefonda görüştük. Bana normaldir olabilir. Progesteron desteğine gerek yok. Sürekli yatakta yatma ama hayatını biraz yavaşlat dediProluton iğne yapıldı mı? Progestan fitil kullanıyor musun? Kese çevresinde kanama alanı başladığından lekelenme oluyor. Bir hafta yatman gerekir elzem durumlar için kalkman gerekebilir doktorun ne yaptı ne yapıyor ne diyor
ay kızmayın ama 2 tane alacaktım yarın sabah ve ptesi için. ama şeytan kanıma girdi bugun de keyfi yapmak için bir tane daha aldımyapcak mısın
bugun kacıncı gunundu.ay kızmayın ama 2 tane alacaktım yarın sabah ve ptesi için. ama şeytan kanıma girdi bugun de keyfi yapmak için bir tane daha aldım
bugun 4bugun kacıncı gunundu.
yok ben yapılmasından yanayım :) nerde umudumun kesılmesını burada baskasına soyleyemesemde ben bılıyorum kendım ıcın
Dur bakalım kan tahlilinde çıkabilirBenim ilk denemem Allahım inşAllah hepimizi sevindirsin
dur yapma yaa bugun. yaptın mı yoksaaa.bugun 4cok erken bugun için ama keyfi yapmak istedim cunku elimde test varken asla duramazdım
Ümidim o yönden ama kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafım bu gün durmadan ağrıyo senin bi belirtin varmıDur bakalım kan tahlilinde çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?