Progesteron rahim duvarı kalın olsun kanama bebeğe zarar vermesin diye veriyolar kendi doktorun niye öyle bişi demiş hayret kalp atış duydunuz muCanım benim 8, 9 ve 10. Günler olmuştu. Şimdi 16 17. Günler yine oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlet doktoruna gittim progesteron verelim dedi. Kendi doktoruma sordum hayır kullanma dedi. Off (doğal siklus olduğu için hiç ilaç kullanmıyorum şu an)
yani umudunu kırmak istemem ama .sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın.9.gün bugun
9. Güne göre bir tık düşük değer sanki9.gün bugun
Sizin belirtileriniz neydi bu arada8 martta ben gideceğim. 7+1 ya da 7+0 oluyorum.
valla dr o zaman cagırdı. ılgınc buluyorum :)
belirtim yok canım. neyle karşılacağım hiç bilmiyorum . bekliyoruz. kafamda kurmuyorum neyse kader yaşayacağız.Sizin belirtileriniz neydi bu arada
Hadi güzel olsun inşallahbelirtim yok canım. neyle karşılacağım hiç bilmiyorum . bekliyoruz. kafamda kurmuyorum neyse kader yaşayacağız.
umarım güzel haberler paylaşırız.
Kaçıncı günündü bugün? Emriyon kaçıncı günSonucum çıktı 6 hamile miyim
Hemşire ıslaklık olması normal dedi ama insan istwr istemez böyle şeyler düşünebiliyor.Canım embriyoyu transfer etmeden önce vajinanı temizlemek için bi solüsyon gibi bi şey sıkıyorlar. İç çamaşırına gelen ıslaklık o olabilir
27 ocakta transfer oldum 3 şubatta erken gebelik testinde çift çizgiyi gördümKızlar bu erken gebelik testleri beta kaç olduğunda çift çizgi olmaya başlıyor
Sonucunuz çıktı mı acaba inşallah güzel haberler almışsınızdır.Kan verdim sonuç bekliyorum kızlarrr dua edinnnn
Benim de 8. Günden beri az az lekelenmem var ama doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ve de adet tarihimiz yaklaştığı için vücut o döngüye alıştığı için lekelenme yapabilirmişCanım benim 8, 9 ve 10. Günler olmuştu. Şimdi 16 17. Günler yine oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlet doktoruna gittim progesteron verelim dedi. Kendi doktoruma sordum hayır kullanma dedi. Off (doğal siklus olduğu için hiç ilaç kullanmıyorum şu an)
Sonucum 6 çıktı 5.gun embriyosu 9. Günüm bugunSonucunuz çıktı mı acaba inşallah güzel haberler almışsınızdır.
Barkodun kenarında www. Diye bile var o siteye git kimlik ve barkod numarası yazıp öğreniyorsunbarkod numarasıyla nerden ve ne zaman bakacağım şimdi bensağlık ocağına bugün sabah verdiğim kan için.
Maalesef kimyasal gibi görünüyor12 şubat transfer sonrası 9. Günümüz sonrasındaki artışlar bu şekilde ilerledi . Benzer durumları yaşayanlar var mı kızlar . Kimyasal gebelik olabilirmiş. Sağlıklı bir gebelik olarak ilerleyemez mi bu şekilde
Adana kısla başkenttemı tedavıye gidiyorsunEsra Bulgan kılıçdağ doktorumun adı
Benim de ilk transfeeim de acıyordu baya . Ama ikinci transfeeim acımıyor ilki gibi neyden kaynaklanıyor bilmiyorum gebelik aşısı yaptığım için acaba rahim duvarı kalınlaştıtmak için yaptırmıştı doktorum ona yoruyorumKızlar fitili bazen yapamıyorum küçücük bir şey ama olmuyor gerçekten canım acıyor. Sizde de böyle olan var mı??? Ben mi yapamıyorum acaba
ya ben de oyle bir şey yokBarkodun kenarında www. Diye bile var o siteye git kimlik ve barkod numarası yazıp öğreniyorsun
Bende hala çalışılıyor yazıyor tamamlandı yazınca sonuç çıkmış demek
Özel muayenehanesi var Acıbadem’i kullanıyor transfer falan içinAdana kısla başkenttemı tedavıye gidiyorsun
Bana özelden atsanaya ben de oyle bir şey yok
ben sadece barkod numarasını cektım telefon ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?