Kaçıncı gün 40 çıkmıştıKızlar selam
Ben bugün birdaha kan verdim çarşamba günü beta 40 çıkmıştı bugün 63 çıktı tüp bebek merkezinden hemşire çarşamba tekrar kan ver dedi yani dr um öle demiş
Biraz korktumyeniden arayıp bu oran normal mi diye soracağım
İki gündür kasıklarda adet ağrısı gibi bi ağrım var ama kanama yok
16 Şubat benim :) 10.57 dün verdim bide.dGünaydın kızlaarrr
15 16 17 şubatta transfer olanlar kan baktıran var mıben cesaret edemicem galiba erken vermeye
Ben yememem gereken şeyler felan varmi dediğim de biz öyle hurafe şeylere inanmiyrz yiyip iceblrsnz dendiAaa doktorunuz kim acaba :) bana kocamaaan yasaklar listesi verdiler özellikle kahve yasak
0.2 çıkmış büyük ihtimal gebelik yok yinede test günüm salı tekrar vericem bakalım hayırlısı Allah’tanhaber ver bize desaglık ocagında mı verdin
Kacinci günün canim transferin0.2 çıkmış büyük ihtimal gebelik yok yinede test günüm salı tekrar vericem bakalım hayırlısı Allah’tan
Yok canım daha duymadık daha dün yeni kese görüldüProgesteron rahim duvarı kalın olsun kanama bebeğe zarar vermesin diye veriyolar kendi doktorun niye öyle bişi demiş hayret kalp atış duydunuz mu
8. GünümKacinci günün canim transferin
Tmm cnm aynen buralardayız hep takipteyizseninde yüksek baya 15. gün aksam 2800 kusur cıkınca ben bı korktum ıkız mı dıye.
bakalım ne olacak. muhakkak haber ver. kaybetmeyız bırbırımızı de :)
Çok kişi okudum ya hemen çıkmayan Rabbimden asla ümit kesilmez gününde bı daha ver derim8. Günüm
Ay burayı kaçırmışım transferin kacinci günü öğrendiniz kaç çıktı hemen bilgi istiyorumTmm cnm aynen buralardayız hep takipteyiz
Öyle tabi canım Hayırlısı Allahtan. Salı günü tekrar veririm.Çok kişi okudum ya hemen çıkmayan Rabbimden asla ümit kesilmez gününde bı daha ver derim
Kaçıncı gün embriyosuydu canım taze miÖyle tabi canım Hayırlısı Allahtan. Salı günü tekrar veririm.
ben bugün keseyi görmeye gittim 8 martta da beni kalp atisi icin cagirdi.bence sizde ikisini bi arada görmek icin ola bilir8 martta ben gideceğim. 7+1 ya da 7+0 oluyorum.
valla dr o zaman cagırdı. ılgınc buluyorum :)
benim dr . 5. gun embrıyosuna 13 gun kan testı ıstedı.ben bugün keseyi görmeye gittim 8 martta da beni kalp atisi icin cagirdi.bence sizde ikisini bi arada görmek icin ola bilir
Kat kat artsın inşallah16 Şubat benim :) 10.57 dün verdim bide.d
%75 bir artış var. saat farkı var mı tam 48 saat mi.2 gün önce 244tü, bugün 426 çıktı korkmalı mıyım
Canım benim 5.gün tek embriyo.Ay burayı kaçırmışım transferin kacinci günü öğrendiniz kaç çıktı hemen bilgi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?