inşAllah teşekkür ederımAhh bu saatten sonra biraz zor
Lütfen kendini çok üzme. Bu bir tedavi süreci malesef ki ilkinde tutmayabilir ama elbet bir gün mucizene kavuşacaksın inan bana kendini toparla canım bu günler de geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllah teşekkür ederımAhh bu saatten sonra biraz zor
Lütfen kendini çok üzme. Bu bir tedavi süreci malesef ki ilkinde tutmayabilir ama elbet bir gün mucizene kavuşacaksın inan bana kendini toparla canım bu günler de geçecek
Ben de pazar günü erken gebelik testi yapmaya karar verdim kanda bi anda görüp üzülmek istemiyorum gerçi umarım üzülmeyiz kötüyü çağırıyor olmayayım amaHazırım yaa bende bugün işe döndüm sağlık ocağım iş yerimin yanında zaten
pazartesiyi bekleyebileceğimi sanmıyorum
Kaset test yapmak da istemiyorum açıkçası kaset testten korkuyorum
Umutluydum ama ondan bıraz daha üzülmüş ola bılırımHem bak daha 22 yaşındasın genceciksin önünde birçok yıl var yumurtaların kaliteli, daha ne olsun. İlkinde tutmadı evet ama eminim bir sonraki denemen çok güzel olacak
Sebepsiz bizimki herşey normal görünüyordu olmayinca tüp denedik yumurtalar fazla kaliteli olmadiSizde sorun neydi
Yoktu sadece 1 gece vajinada yanma hissi oldu baya canım yandı anlamsız gibi enfeksiyon sanmıştım sanırım o tutunma belirtisi gibi olmuştu banaBelirti varmiydi sizde
İnşAllah belki tutunmuştur dıye umit edıyorum ama üzülmemek ne mümkünÜzülme dicem ama insanin elinde degil o kadar emek o kadar uğraş sonucu negatif olunca insan gerçekten husrana uğruyor benimde 7. Gunum bugun ama bende de hic belirti yok benimde negatif sanirim Rabbim hayirli olani tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah bundada vardir bi hayir canim üzme kendini
Yaş küçük sorun yok sende olur diye bekliyrz sende bende ayni durumdayiz sorun olmayip olmuyrsa rabbimdn bizimki isterse olucak demekkiUmutluydum ama ondan bıraz daha üzülmüş ola bılırım
evet hatırlıyorum canım. zaten 6 da negatif gorsem üzülmem sadece duramıyorum yapsam daha rahat edecegimYaa yapma bekle ben 7.ci gün evde erken gebelik yaptım çift olmasına rağmen tek çizgi idi ama 10cu gün dayanamayıp kanı verdim pozitif çıkmıştı unuttun mu
canım hiç anlamam testlerden hangisinden alayımCanım kaliteli güzel bir testle yap bari
Bir belirtin var mı canım ne zaman test yapacaksınevet hatırlıyorum canım. zaten 6 da negatif gorsem üzülmem sadece duramıyorum yapsam daha rahat edecegim
Üzülüyorsun canım umut bizim için bi mucize ve emeklerimiz bizim yoldaşımız ama yapmak istersen sen bilirsin inşallah yüzün güler bu sefer yaparsan beni de etiket yap meraktan ölürümevet hatırlıyorum canım. zaten 6 da negatif gorsem üzülmem sadece duramıyorum yapsam daha rahat edecegim
Ben 14 yaptım 8 cı gunundeyım test yaptım negatıf8 Mart ney kızz çok uzak bi tarih değil mi yaa
Senin her işin geç
Şimdi ben 16sında saat 11 de transfer oldum test günüm pazartesi
sizce 6. Gündemiyim 7. Gündemiyim ona göre 8.günde test yapcam
Saglik ocagi deme banaaaHazırım yaa bende bugün işe döndüm sağlık ocağım iş yerimin yanında zaten
pazartesiyi bekleyebileceğimi sanmıyorum
Kaset test yapmak da istemiyorum açıkçası kaset testten korkuyorum
Bndede idrar yaparken oluyr olan varmi ki öyleYoktu sadece 1 gece vajinada yanma hissi oldu baya canım yandı anlamsız gibi enfeksiyon sanmıştım sanırım o tutunma belirtisi gibi olmuştu bana
Ilk gunu saymiyoruz diye biliyorumİlk günü sayiyormuyz ya bn 8 diyrm 9 cu gündemiym 2 ci gün bel agrim kasik agrim vardi sonra 6 ci gün oldu smdi hic bisy yok
İnşAllah Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ben dr aradım negatıfı gorunce oda nıye yapıp kendını uzuyosun erken dedı kan testını bekle dedı ama ne mümkün beklemekYaş küçük sorun yok sende olur diye bekliyrz sende bende ayni durumdayiz sorun olmayip olmuyrsa rabbimdn bizimki isterse olucak demekki
Hiç bir fikrim yok canım ne desem yalan olur ben o gece hiç yatamadım yanma hissinden hatta hemşireye yazdım enfeksiyon olabilir deyince hastaneye gittim temizdi 10cu gün dayanamayıp kan vermiştim 58 değerle öğrenmiştimBndede idrar yaparken oluyr olan varmi ki öyle
Ben de senin gibi yorumladim canim. 10binden buyuk demek diye..Kızlar günaydın bugün transferin 20. günü normalde bir daha beta verme demişti doktor en son 11. günde 207 ydi ama ben meraktan duramadım bugün kan verdim sonuç böyle çıktı edosko ne demek 10 binden büyük demek mi sen yorum yaparsın belki
Evet banada asla yapmiyrsn bize geliyrsn dedilerdiİnşAllah Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ben dr aradım negatıfı gorunce oda nıye yapıp kendını uzuyosun erken dedı kan testını bekle dedı ama ne mümkün beklemek