İkiz olabilir miHazir miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz olabilir miHazir miyiz
Allahım şükürler olsun walla merakla bekliyordum canım gözünaydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahHazir miyiz
Kaç yumurtam var bilmiyorum büyüklü küçüklü işte var ama bir tane yumurtaya aşırı focuslandi doktor riske atmayalim dedi ama 2-3 tane büyük var sanırım. Çok olunca da OHSS mi ne oluyormuş ay çok korktum ya hemen transfer olsa derdindeyim OHSS olunca transfer hemen olmuyormuşCanım kaç yumurtan var. Yumurta sayısı fazlaysa ağrı artabiliyor çünkü. Benden 12 toplanmıştı. Yanımdaki kişiden 5 tane. O bana göre daha rahattı. Bazı kişilerin 20 30 yumurtası oluyor onların ağrısı fazla olabiliyor. Eğer taze transfer yapılacaksa ağrı kesici serum falan vermiyorlar yani bana vermemişlerdi o yüzden benim ilk gün biraz ağrım olmuştu. Ama çok korkacak kadar değil. Adet ağrısı gibi. Bi de sanki çok tuvalete sıkışmışım mesanem ağrıyor gibi karnımda değişik baskı vardı.
Cift canim. Bugun 15. Gunum hesabima gore 4 hafta 5 gunluk oluyor.Wooow maşallah canım şimdi bu transferin kaçıncı günü oluyor ve çift embriyo mu
Yok onlar icti..ozelde verdim. 13. Gun olan cikmadi hala . Bunu bugun verdim (15)Yaaaaa çok güzeelll çok şükür öğrendik değerini tebrik ederim
İçmemişler kız kanını oleeyyy
Şurup ne kadar ölçü iciyorsun cnmHep sivi tukettim kayisi kurusu erik kurusu kefir süt hic bisy etki etmiyr canm igneyi 2 ye çıkarınca oldu sanki 2 günde bir cikiyrm zorlaniyrm dün zorlndm biraz üzüldüm de bisy olduysa diye o yüzden varsa çok bekleme
Yani yarin 5. Haftam bitecek . Takip programi indirmistim...Ayyyyy çok mutlu oldummm direk keseye
Allahım şükürler olsun walla merakla bekliyordum canım gözünaydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
Bana da biraz yuksek geldi. Ama hic bu kadar gecikerek vermemistim.. tek olsun gonlumden gecen o..ikiz beni cok korkutuyor .. gebelik sureci de dahil hayirlisi tabiİkiz olabilir mi
Insallah canim. Tez vakitte nasip olsunYaaa maşAllahh darısı bize
İnşallah bakalım yarın tekrar yazarım dua istiyorum sizdenEn az 900 olmalı aştı skntı
Oh şükür maşallahHazir miyiz
Yaaa maşallah çok sevindiiim nerdeyse kalp atışıyla birlikte öğrencektinHazir miyiz
Yaa napim valla.. bu sekilde ogrenmek nasil oldu..zaten gun olarakta gec gun vermisti...saglik.ocaginda da isler karisinca 15. Gun aksamina kaldikYaaa maşallah çok sevindiiim nerdeyse kalp atışıyla birlikte öğrencektin
Eczane sabah öğle aksam 10 ml demişti hemşireye yazdigimda bi ölçek doldur bir su bardagi ilik suya karistr is dedi onu ictikden sonra grul grul baya bozuyor bn 25 30 ml fln iciyrdm 1 buçuk günü fln geciyrdu tuvalete cikmam ama az iç günlük ic icceksen sonrasi zorlaniyrsn sen başındasnda dikkat et bn 6 ci gün biraz zorladm üzüldüm de dikkat et cnmŞurup ne kadar ölçü iciyorsun cnm
Olsun olsun sonunda sevindik ya önemli olan bu darısı bize nasip olsun inşallahhYaa napim valla.. bu sekilde ogrenmek nasil oldu..zaten gun olarakta gec gun vermisti...saglik.ocaginda da isler karisinca 15. Gun aksamina kaldik
NE dedi degerin icin.. drla paylasmadim henuz ates beni cagiriyor ..Bence ikiz benimde çift embriyo dün 15. Günümdü sonucum 1490 çıkmıştı
Cuma günü keseye bak dediNE dedi degerin icin.. drla paylasmadim henuz ates beni cagiriyor ..
O risk pkoslu olanlarda oluyor genelde. Çok yumurtası olduğu içinKaç yumurtam var bilmiyorum büyüklü küçüklü işte var ama bir tane yumurtaya aşırı focuslandi doktor riske atmayalim dedi ama 2-3 tane büyük var sanırım. Çok olunca da OHSS mi ne oluyormuş ay çok korktum ya hemen transfer olsa derdindeyim OHSS olunca transfer hemen olmuyormuş