Çok teşekkür ederimmmAynen canım et yiceksen de çok fazla pişmiş olsun . Yumurta da öyle. Özellikle nohut kuru tüket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimmmAynen canım et yiceksen de çok fazla pişmiş olsun . Yumurta da öyle. Özellikle nohut kuru tüket.
İnşallah 2-3 gibi çıkarmış sonuçSabah verdim ama çok az aldı kanı ya umarım yeterlidir senin günün ne zamandı .İyi haberlerini bekliyorum.
Ben evde test yapmadım. Daha önceki denemelerde evde yapıp negatif görmüştüm. Bu defa doktorumun verdiği tarihi bekledim.
Bence yapma bekle derım ben yaptım çıkmadı ister istemez insan üzülüyoKızlar benim de bugün 6. günüm yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum negatifi görürsem diye şu an kasık ağrım yok ama bacaklarımda ağrı oluyor göğüs hassasiyetim de çok hafif oda ilaçlardan olduğunu düşünüyorum sanırım negatif ya benim
Kaçıncı günde yaptinBence yapma bekle derım ben yaptım çıkmadı ister istemez insan üzülüyo
Dün 6 cı gündü bu günde 7 yaptım tek cizgiKaçıncı günde yaptin
Canım sen kanını başka bir yerde ver zira oradan gelecek sonuç ne kadar sağlıklı olacak? 2 gündür çıkaramışlar betayı pes, cimerden de şikayet et sağlık ocağını bu yaptıkları sorumsuzlukABlam gitti demistim ya.. bakmis dr sistemden daha cikmamis..gercekten helal olsun ..
Evet burada denk.geldi kaybolan yok makine bozuldu diye donen vs..
Benimki de bu tarz oldu iste.
Valla cikan sonuc benim kanimdan mi cikacak o da supheli tovbe yaaCanım sen kanını başka bir yerde ver zira oradan gelecek sonuç ne kadar sağlıklı olacak? 2 gündür çıkaramışlar betayı pes, cimerden de şikayet et sağlık ocağını bu yaptıkları sorumsuzluk
5. Gün dondurulmuş embriyoydu sanirim sen benden bigun once transfer olmuşsun hic belirti felan varmi sende benim kasik agrilarim kesildi goguslerde oyle abarti bi hassasiyet yokSenin embroyun kaçıncı günün
Haklısın valla gerçekten kanları bile karıştırmış olabilir gerzolar böyle bişey ne gördüm ne duydumValla cikan sonuc benim kanimdan mi cikacak o da supheli tovbe yaa
Aksam is cikisi verecegim ozel hastanede.
Diyorum ya 10 senedir ugrasirim gebelik isleriyle bir kez saglik ocagina vereyim dedim. Basima bu geldi.
Yani benim genel durumumdur.her isim zor olur
Benımde oyle 5 gun embriyosu kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var 4 cü gün akşamından başladı bu ağrılar göğüslerimde ağrı var ama aman aman deyil biraz5. Gün dondurulmuş embriyoydu sanirim sen benden bigun once transfer olmuşsun hic belirti felan varmi sende benim kasik agrilarim kesildi goguslerde oyle abarti bi hassasiyet yok
Bazen wc gıdıyorum adet oldummu diyeBenımde oyle 5 gun embriyosu kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var 4 cü gün akşamından başladı bu ağrılar göğüslerimde ağrı var ama aman aman deyil biraz
Aslında böyle olmaz ama belkide uzun zamandır sağlık ocağına gitmediğin için eksik tahlillerin vardı ve doktorun gelmişken onları tamamlamak istedi çünkü arada tam kan sayımı falan yapıyor benimki ben istemesem bile sende ona denk gelmişsinGunaydin. 3 tup kan almislardi. Bayaa bir sonuclar cikmis hcg yok isyerindeyim 12 ye kadar cikmaz ise. aricam uygun bir an bulup
Bence cikmaz bu sonuc.Haklısın valla gerçekten kanları bile karıştırmış olabilir gerzolar böyle bişey ne gördüm ne duydum
Bir kere isimiz dustu o da olmadiAslında böyle olmaz ama belkide uzun zamandır sağlık ocağına gitmediğin için eksik tahlillerin vardı ve doktorun gelmişken onları tamamlamak istedi çünkü arada tam kan sayımı falan yapıyor benimki ben istemesem bile sende ona denk gelmişsin
Seninde sınavın buymuş arkadaşım geç olsun ama pozitif olsun boşver gerilme
Kabuslar cok dogalAyy kızlar sabaha karşı kasık ve bacak ağrısıyla uyandım bacağımı falan ovalayıp geri uyudum
sonra rüyamda araba kullanırken akıntı hissedip tuvalete gidiyorum ki ne göreyim kıpkırmızı kan ayy diyorum düştü heralde bu da olmadı diye uyandım Allah hayırlara çıkarsın
Dün fitille beraber hafif pembemsi akıntım olmuştu onu takmışım kafaya demekki
Tutunmada olabilir derken yani belirtisiz olup ta hamile kalan da varOkumadığım üye kalmadı doktoru aradım bi telaş oda tutunmada ola bilir dedi bilmiyom ya kafam karışıyo