- 17 Şubat 2024
- 169
- 76
- 13
- 25
Yok hayır bir zorlanma olmadıCanim benim kizim 20 kilo..kac kez kucagima atladi.. anlik bir sey.. tuttu mu tuttu en azindan idrar testlerimiz pozitif
Tabi bosverelim guc gosterisi yapalim gbi demiyorum tabi...ama insan istemsiz bazen hata yapiyor.. insallah bir sey olmaz..
Ama dedigim gibi bir zorlanma olmadi ise icine kurt dusurme.
Sağlıkla tutunsun bebeğinTransferim başarılı bir şekilde oldu. 4BB olan embriyom , çok başarılı çözülmüş ve gelişmeye devam edip transfer saati gelene kadar 5BB seviyesine gelmiş. Embriliyog gebelik vaad eden bir embriyo dedi. Bahçeci Bursa Ailesi ve Doktorum Betül hanım o kadar ilgiliydi ki bu süreçte. Gerisi Rabbime kalmış. İnanıyorum anne olacağım. Tek kafama takılan konu gebelik testi için 12 gün sonra yani 4 martta geleceksin kandan bakacağız dedi. Herkes 8 gün derken benim neden 12 gün sonrası acaba
Transfer gününden 5 gün eksilt. Sonra bi 14 gün daha eksilt. O gün adet başlangıç günün kabul edilir. Kaç hafta olduğu da adetin başlangıcından hesaplanıyor zatenKızlar tüp bebekte gebelik haftası hesaplama nasıl oluyor. İnternette transfer tarihinden bugüne kaç gün geçtiyse 19 gün ekleyin diyor. Ben 5 şubatta 5. Gün transferi oldum. Bu hesapla 34 gün oluyor. Yani 4 hafta 6 günlük. Şimdi ben bunu mu baz alacağım?
Aaa benimde çıktı omzumda ve kaşınıyorEstrofem, progestan fitil, lugesro iğne ve Dupbaston tablet kullanıyorum transferden sonra ama son zamanlarda vücudumda kırmızı lekeler çıktı hatta bazıları kaşınıyor. Benim gibi aynı ilaclari kullanan ve böyle bir şikayeti olan var mı ?
Aynen canım et yiceksen de çok fazla pişmiş olsun . Yumurta da öyle. Özellikle nohut kuru tüket.Çook teşekkür ederimben et ürünlerini normalde çok tüketmiyorum ama bu süreçte kendimi zorladım hep yemek için çok da iyi değil mi o zaman?
Kaçıncı gün embriyosu canimİyi akşamlar kızlar bende 14 şubat trasfer oldum aranıza katılmak ıstedım bu gun test yaptım ama bı şey çıkmadı tek çizgi kasıklarımda karnımda belımde ağrı var sonradan pozıtıfe dönermi sızce
5 ci gün doktorun dediyi en iyi kalite birde pgt ye gpndermiştik tek embriyo transfer olduKaçıncı gün embriyosu canim
6. Gün çıkmayabilir bence umutsuz olmayın5 ci gün doktorun dediyi en iyi kalite birde pgt ye gpndermiştik tek embriyo transfer oldu
Yaa inşAllah Allahım hepimizi sevindirsin6. Gün çıkmayabilir bence umutsuz olmayın
Ben 6.günde görebildim o da zorla canım en mantıklısı 7.gün ilk idrarla yapmakPazar ertesi kan testi acaba erkenmi davrandim diye düşünüyorum ama burda bakiyorum silikde olsa bile çıkanlae var
Yarın erkenden yapsam çıkarmı acaba ?Ben 6.günde görebildim o da zorla canım en mantıklısı 7.gün ilk idrarla yapmak
Okumadığım üye kalmadı doktoru aradım bi telaş oda tutunmada ola bilir dedi bilmiyom ya kafam karışıyoYarın erkenden yapsam çıkarmı acaba ?
Ben 7.günü bekleyin derimYarın erkenden yapsam çıkarmı acaba ?
Daha 6.gün bugün bence bir kac gün daha bekleyin sonra direkt kan verin daha sağlıklı sonuç alırsınız beklemesi çok zor biliyorum ama en azından 2 gün daha bekleyinPazar ertesi kan testi acaba erkenmi davrandim diye düşünüyorum ama burda bakiyorum silikde olsa bile çıkanlae var
Ya o ağrılar bndede var 14 Şubat'ta transfer olmstm test yapmadm ama adet olckmsm gibi agri var bel agrisida varİyi akşamlar kızlar bende 14 şubat trasfer oldum aranıza katılmak ıstedım bu gun test yaptım ama bı şey çıkmadı tek çizgi kasıklarımda karnımda belımde ağrı var sonradan pozıtıfe dönermi sızce
Benim silik çıktı 6. Gün ama hala korkudan kan testi veremedim. Aslında en güzeli gününü beklemek galibaPazar ertesi kan testi acaba erkenmi davrandim diye düşünüyorum ama burda bakiyorum silikde olsa bile çıkanlae var
insan sabırsızlanıyo ya sizin belirtilerınız varmıydı canımBen 7.günü bekleyin derim
Aynen karnım belım hep bakıyorum acaba adetmı oldum dıye bence yapma benım gıbı üzülürsün ben bu gun yaptım erken gebelik testi kocaman tek çizgiYa o ağrılar bndede var 14 Şubat'ta transfer olmstm test yapmadm ama adet olckmsm gibi agri var bel agrisida var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?