- 17 Şubat 2024
- 169
- 76
- 13
- 25
Ben 3ünü beraber içiyorum yanlış mı yapıyorumKızlar ben yine bişey sorucam ya estrofem günde 3 e çıkartıcam yarın. 8 saat arayla mı içmek zorundayım ? 6 saat olmuyo mu mesela 9 15 21 gibi
Aaaa bilmiyorum kiBen 3ünü beraber içiyorum yanlış mı yapıyorum
Bence bi sor istersen. Ben kafanı karıştırmıyımValla estrofem 3 tane yazmışlar. Diğer ilaçların saati var onun yok
Transferin kaçıncı günü maşallahBu üçüncü verişim hep iki katı gıdıyo
Tabi ki 8 saat arayla olması lazım yoksa 21 ile 9 arası 12 saat geçmiş olur, bunlar hormon ilaçları kızlar saatlere riayet etmek gerekirKızlar ben yine bişey sorucam ya estrofem günde 3 e çıkartıcam yarın. 8 saat arayla mı içmek zorundayım ? 6 saat olmuyo mu mesela 9 15 21 gibi
Sıvıyı içeri mi gönderdi ay anlamadım benRahim den yaptı transferden bi kaç gün önce genelde başarısıZ tüp bebek denemelerinden sonra yapıyor
Merhaba benimde tıpatıp aynı tedavi yapılıyor şu an rahim kalınlığınız ne kadardı transfer de birde e2 değerime bakılıyor sürekli kanda çarşambada progestena bakılıp cumartesi transfer inşallahBenim transferime de doktor doğal siklus demişti şu şekilde oldu 5 gün femara kullandım yumurtam geliştirildi sürekli yumurta takibim yapıldı sanki yumurta toplama olacakmış gibi sonrada çatlatma iğnesi oldum 1 hafta sonrada transferim oldu. Burdaki amaç şuymuş dışardan hiç östrojen hormonu almamak yumurtanin kendi salgiladigi östrojenden faydalanmakmış yumurta çatlayincada östrojen seviyesi artıyor transfer oluyosun
Senin yumurtlaman düzenliyse femara da vermeyebilir
Sonradan cikti demedin mi..yanlis kisiye yazdim demek.pardonNegatif testimi mi? Neden ?
Sizin ki ilk se size yapmaz stres yapmayın ben de ilk ın yapmadı uğur hoca. Ayrıca acımıyorSıvıyı içeri mi gönderdi ay anlamadım benhangi aşamada yapıyor bunu
ben de oyle. ilaçlarım bu şekilde sizin de boyle mitomrisn sen nasıl kullanıyorsun estrofemi 3 tanesini aynı anda içiyordum ben sana nasıl demişlerdi
evet aynısı. Bize saat söylememişlerben de oyle. ilaçlarım bu şekilde sizin de boyle mi
ben de estrofemi 3 tane birden alıyorum ozellikle de sormuştum o şekilde al dediler. dondurulmuş mu sizin taze transfer mievet aynısı. Bize saat söylememişler
Dondurulmuşben de estrofemi 3 tane birden alıyorum ozellikle de sormuştum o şekilde al dediler. dondurulmuş mu sizin taze transfer mi
çok ilginç hormon ilaçları öyle birden alınmazki saati ve dozu çok önemliben de estrofemi 3 tane birden alıyorum ozellikle de sormuştum o şekilde al dediler. dondurulmuş mu sizin taze transfer mi
yalnızca transfer ücreti ne kadar verdinizDondurulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?