Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hayırlısıylahayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur. ben de bekliyorum transfer için
Hayırlı olsun çift vararkadaşlar selaamm
Ben dayanamdım ama sizde bi görün istedim .9 şubat transfer günümdü .çarşamba günü kan vericektim test yaptımsilik görünüyor ama
Birde siz bakın
her deneme farklı bir deneyim. içini ferah tutDaha önce 2 kere hamile kalmıştım kendiliginden yerlesme kanamasi yasamistim bu defa olmadi o yuzden umutsuzum sanirim
Hakkımızda hayırlısı nasibimizde varsa bulur biziher deneme farklı bir deneyim. içini ferah tut
Waww süper çıkmış tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinBugün tahlil günümdü sonucum pozitif beta hcg 1000 gelmiş benide ekleyebilirsiniz tabloya
Sağol canımm İyi dileklerin içinHayırlı olsun çift varSağlık, güzellikle artsın inşallah 10 şubat transferliyim. Bu gün aynı test ile yaptım bende hiç bişey çukmadı
İlk 5 dk içinde görünmesi lazım üstünde de öyle yazar zaten 5 dk sonra bakın diyeBu arada çatlatma iğnesi falan kullanmadım. Beklediği için kuruma çizgisi mi çıkmıştır. Yoksa 6.gün olduğu için bekledikçe mi belirgenleşmiştir
Kız fotoğrafta bulanık allah seniarkadaşlar selaamm
Ben dayanamdım ama sizde bi görün istedim .9 şubat transfer günümdü .çarşamba günü kan vericektim test yaptımsilik görünüyor ama
Birde siz bakın
Testi eklesene daha net cevap verebilirim..6. Gun hcg salgilanmaya basliyor..cikadabilir cikmazsa da uzulme.Kızlar bişey sorucam 5.gün embriyosu 6.gün idrar testinde gözükür mü? Ben test yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı sonra bi kaç saat geçti baktım çoook silik bir çizgi var o kuruma çizgisi mi? Yardımcı olun nolur
Cift cizgileri severizarkadaşlar selaamm
Birde siz bakın
Ekledim canım ama saatler sonra çıktıTesti eklesene daha net cevap verebilirim..6. Gun hcg salgilanmaya basliyor..cikadabilir cikmazsa da uzulme.
Transfer sonrası mı 3 kat çıktınkızlar ben transfer oldum eve geldim. bu zamana kadar ilk kez bugun asansor bozulmuştu şaka gibi ya 3 kat cıktım mecbur
Ben transfer olmadım daha canım.inşallah canım ister istemez merdiven cıkarken karın kasılıyor. ne kadar yatırdılar transferden sonra hemen ayaklandınız mı
Testin markasi nedir... valla bu kurumaya benzemiyor. . Yarin bence daha belirgin olacaktirEkledim canım ama saatler sonra çıktı
Prodictor canım ama gerçekten umudum yok bugün 6.günümdüTestin markasi nedir... valla bu kurumaya benzemiyor. . Yarin bence daha belirgin olacaktir
evetTransfer sonrası mı 3 kat çıktın
Benimde altıncı günümde böyle çıktı sonra iki gün ara verdim tekrar yaptım ve net bir şekilde iki çizgi çıktı canm hergun yapma iki gün arayla felan yap inşallah sağlıkla tutunma olmuştur miniğin seninledirProdictor canım ama gerçekten umudum yok bugün 6.günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?