- 7 Ocak 2024
- 16
- 3
- 40
Şimdiye kadar hiç ikinci çizgiye dair bir şey görmemiştim, heyecanlandım.3. Gün embriyosu oldugu için belki silik çıkmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiye kadar hiç ikinci çizgiye dair bir şey görmemiştim, heyecanlandım.3. Gün embriyosu oldugu için belki silik çıkmıştır
Duramıyoruz ki ama el mahkumDün transfer oldum. Napmam lazım ne yiyip içmem lazım sürekli bişey hissetmeye çalışıyorum. 10 gün nasıl duruyorsunuz
Bende dün yeni yeni başladım yemek yapmaya ama eğilmiyorum sağolsun komşum geldi bana evi elektrik süpürgesi ile cektiKızlarr transferden kaç gün sonra rutin ev işlerine başladınız. Silme,süpürme, yemek yapmak gibi
Testin varsa sabah ilk idrarla yap daha net görürsünŞimdiye kadar hiç ikinci çizgiye dair bir şey görmemiştim, heyecanlandım.
Merhaba canım benimde üçüncü günü acaba test yapsam mı6. Gunum
Dun igne etkisi olabilir demistim ama..koyulasma oldu cok sukur
Sabah tekrar deneyeceğimTestin varsa sabah ilk idrarla yap daha net görürsün
Sağolsun canım ne güzel. Eğilme evet dikkat et.Bende dün yeni yeni başladım yemek yapmaya ama eğilmiyorum sağolsun komşum geldi bana evi elektrik süpürgesi ile cekti
NoooMerhaba canım benimde üçüncü günü acaba test yapsam mı
İnşallah nefsime yenik dusmem
Bari 6. Günde yapİnşallah nefsime yenik dusmem
Kızlar sanırım aranızda en rahatı benim misafirhanedeyim hiç iş yok saate bı çıkar gezinir sonra gelir yatarımSağolsun canım ne güzel. Eğilme evet dikkat et.
Bende robot süpürgeyi çalıştırıyorum napıyım.
bu dönemde elim ayağım oldu
İnşallah canımBari 6. Günde yap
benim de yarın 5.gün tutuyorum kendimiMerhaba canım benimde üçüncü günü acaba test yapsam mı
Ohh ne güzel tadını çıkarKızlar sanırım aranızda en rahatı benim misafirhanedeyim hiç iş yok saate bı çıkar gezinir sonra gelir yatarım
Belirti falan var mı yada şimdiye kadar nasıl belirtilerin oldubenim de yarın 5.gün tutuyorum kendimi
Haha sigara krizlerin olmazsa tadını çıkaracam da isteOhh ne güzel tadını çıkar
Kızlar başka kimse yok mu ?Dondurulmuş transfer olan arkadaşlarım transfer günü doktorunuz embriyolarla ilgili bölünmeye gelişmeye devam etti çözüldükten sonra gibi bir bilgi verdi mi?
Dün transfer oldum. Napmam lazım ne yiyip içmem lazım sürekli bişey hissetmeye çalışıyorum. 10 gün nasıl duruyorsunuz
Tabi cnm mecburen Allah yardımcımiz olsun hepinize pozitif görmeyi nasip etsin inşallahSağolsun canım ne güzel. Eğilme evet dikkat et.
Bende robot süpürgeyi çalıştırıyorum napıyım.
bu dönemde elim ayağım oldu