- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 36
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Vallahi kuzum daha önce hiç gebelik yaşamadığım için seni umutlandırmak istemiyorum çünkü burada duyduğumuz küçücük bir söz bize hayaller kurduruyor ben de şu an seninle aynı durumdayım yaşadığım her belirtiyor acaba olabilir miyim diye düşünüyorum ama Allah büyüktür bu belirtilerle anne olan kızlarda var bir sürü Topik açmışlar oku yüreğini ferahlat canım benimMrh yani gebelikte olabilir mi şu anki durumum da ben sadece fitil utragest kullanıyorum 3 kere günde
Çok pozitif ve inançlı birisin. İnanıyorum ki hep iyilik göreceksin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahÂmin âmin inşallah canım benim Rabbim isteyen hak eden her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah kimseye bu duyguyla sınamasın anne olmak istiyoruz öyle kutsal bir şey ki Rabbim bizleri görsün duysun cennetinden meleklerini bizleri de nasip etsin inşallah hepimize bu duyguyla bu arzuyla yaşayıp isteyen herkese nasip etsin
Oy canım benim Allah 1000 kere razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin sen de öylesin bak hiç üşenmeden tekrardan yanıt veriyorsun bana şu an sizlere en iyi ben anlarım çünkü bunun için ben de savaş veriyorum sizlerin de olması için bol bol dua edeceğim ben pazartesi sonucumu alacağım burada mutlaka paylaşırım sizlerle ama bu süreçte elimden ne geliyorsa her türlü desteği sağlarım Allah senin de her şeyi güzel kalbine göre versin böyle güzel niyetle yaklaştığın için beni böyle gördüğün için bu senin kalbinden kaynaklanıyor canım arkadaşımÇok pozitif ve inançlı birisin. İnanıyorum ki hep iyilik göreceksin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin canım aminOy canım benim Allah 1000 kere razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin sen de öylesin bak hiç üşenmeden tekrardan yanıt veriyorsun bana şu an sizlere en iyi ben anlarım çünkü bunun için ben de savaş veriyorum sizlerin de olması için bol bol dua edeceğim ben pazartesi sonucumu alacağım burada mutlaka paylaşırım sizlerle ama bu süreçte elimden ne geliyorsa her türlü desteği sağlarım Allah senin de her şeyi güzel kalbine göre versin böyle güzel niyetle yaklaştığın için beni böyle gördüğün için bu senin kalbinden kaynaklanıyor canım arkadaşım
Atakentte hangi doktora gidiyorsunuz,bende atakentte tüp bebek sürecindeyimde merak ettim.Halkali Atakent acıbadem
yaş 30- 1 embriyo. 5 gün embriyosu. transfer tarihim 7 şubat. test tarihim 19 şubat. beklemedeyim.Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf S sanata
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 H Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Aynı durum bugün tedavi için gittim kist gördü doğum kontrol hapı verdi bi daha ki adet başlayacagız canım sıkıldı ara kanamalar olur merak etmeyinKızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.
Reglin 16. Doğum kontrol hapının da 13. Günü ve lekelenme oldu.
Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?
Canını sıkma canım. Temiz bir rahimle başlamak daha iyi. Şükür benim kistim erimiş, yumurta buyutmeye başladık biz.Aynı durum bugün tedavi için gittim kist gördü doğum kontrol hapı verdi bi daha ki adet başlayacagız canım sıkıldı ara kanamalar olur merak etmeyin
Haklısınız inş benim de erirCanını sıkma canım. Temiz bir rahimle başlamak daha iyi. Şükür benim kistim erimiş, yumurta buyutmeye başladık biz.
Hap bittikten sonra yine adetin ikimci günü mü gittinizHaklısınız inş benim de erir
Evet öyle yaptım.Hap bittikten sonra yine adetin ikimci günü mü gittiniz
Peki bir kere kullanımda eriyor mu yani bir adet dönemi daha kullandırır mı sizin ilk kullanımda gitmiş miydi benim solda bir kis gördü belirteyim sağolun bu arada cevaplar içinEvet öyle yaptım.
Hapı bıraktıktan 3 gün sonra reglim geldi
Evet 1 ay kullanımla eridi. Sizinki de öyle olur inşallah.Peki bir kere kullanımda eriyor mu yani bir adet dönemi daha kullandırır mı sizin ilk kullanımda gitmiş miydi benim solda bir kis gördü belirteyim sağolun bu arada cevaplar için
aminnnnnn :) 11 /12 mart gelmek bilmedi :) naısl gidiyor umarım pozitif sonuçlanır dün gece ruyamda tek embriyo transferi olmuşum ama değer oakdar yüksekki ikiz yada üç üz ihtimali var dıyordu doktor :) ama rüyamda okadar gercekciydiki uyanmak istemedim :)Merhaba. 23 Şubat ta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yaş 35. Bekleyen herkesin Zamanı su gibi aksın test günü gelip pozitif i görsün
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf S sanata
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 H Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Merhaba. Sabırla bekleyiş devam ediyoraminnnnnn :) 11 /12 mart gelmek bilmedi :) naısl gidiyor umarım pozitif sonuçlanır dün gece ruyamda tek embriyo transferi olmuşum ama değer oakdar yüksekki ikiz yada üç üz ihtimali var dıyordu doktor :) ama rüyamda okadar gercekciydiki uyanmak istemedim :)
Beni de ekleyebilirsiniz bilgiler 2 mesaj yukarıda bu yazınızı sonradan farkettimhepinizi ekledim kızlar, detaylar belli olunca onları da tabloya ekleriz hep birlikte