2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Peki senin iptal olan durumda yumurtan büyümemiş miydi kaç mm olmustu
Benim kandan takip ediliyordu canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyordu lh estradiol progesteron hormonlarından aslında yumurtam büyüdü ama çatlamadı kiste dönüştü problemler öyle başlamıştı

Ben 18 kasımda opu oldum
Ondan sonraki adetim 23 kasımda oldu
Sonra 1 ocakta oldum normalde 30 günde bir adet görüyorum bugün 31 gün beklenen adetim dündü 30 gün yani ama olmadım
Olabilir bazen bir sürü iğne ilaç kullanıldı bi kaç gün daha bekleyin yoksa bi kanda beta baktirin

Bende oraya gıdıyorum aralık ayında denedık tutmadı histereskobi yaptık sımdı adetımı beklıyoruz 2. Denemem 😊
Merhabalar benimde 2. Denemem olucak ilk denemede tutundu bebeğim 2 aylık oldu ben bilinmeyen nedenden kalbi durdu bebeğimin. Şubat ayında transfer olucam ama son muayene de doktor kürtaj sonrası kalıntı var dedi histereskopi yapalım dedi. Siz neden oldunuz hitereskopi

oksapar iğne hakkı da bilgisi olan var mı her trnasferde doktor öneriyor mu sonucta pıhtılaşma önemli bir problem

Benimde aynen bu şekilde
1 Aralık tedavi baslayiş (Regl)
13 Aralık Opu
24 Aralık Regl
29 Aralık Histereskopi Rahime Çizik
27 Ocak 2. Regl
31 Ocak Transfer İlaçlarına Başladım.
Aynen benimde sizin gibi tarihlerim dün ilaçlara başladım Histereskopi oldum çizik atıldı 5 Şubat transfer olacak

Kızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.

Reglin 16. Doğum kontrol hapının da 13. Günü ve lekelenme oldu.
Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?

Kızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.

Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?
Canım doktoruna yine de bir mesaj at müsait olduğunda dönüş yaparlardır illa

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

S suleerb

Şubat 1.hf

T turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat
Merhaba herkeseee
Beni de listeye ekler misin 😊 32 yaşındayım 3.denemem olcak şubatın 3. Haftası transfer olur diye tahmin ediyorum bakalım hayırlısı😊 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek bu kez ilk ikisi de tutunmuştu ama biri 7 haftalıkken kalbi durdu ikincisinde de kanamam oldu 5. Haftada düşük yaptım ikincisi aralık ayındaydı. İnşallah bu kez tutunur ve sağlıkla devam eder. 2.den sonra kromozom testi verdik eşimle, genetik hastalık çıkmayınca pgt istemedi doktorum tekrar transfer denemeye karar verdik. Herkes için hayırlısı olsun bebişlerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah

Peki tahmini transfer tarihini söyledi mi doktorunuz
Bugün 15.9 mm olmuştu yumurtam. Kan aldılar. Sonra çatlatma iğnesi verdiler ve bizden haber gelmeden iğneyi yapmayın dediler. Sonra kan sonucu çıkmış ve iğne iptal oldu yarın tekrar gelin dediler. Kan sonucunda bi problem yok endişelenmeyin doktorumuz bu şekilde karar verdi yarın sabaha bekliyoruz dediler ne oldu anlamadım yani

Benim kandan takip ediliyordu canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyordu lh estradiol progesteron hormonlarından aslında yumurtam büyüdü ama çatlamadı kiste dönüştü problemler öyle başlamıştı

Merhaba bende suan kandan takup ettiryrum 25.gun estradiol 256 cikti saglikli yumurta vardi ama 1hafta snra bakilan progesteron hep dusuk cikiyor s.yumi var progesteron skntili siz neler yaptiniz progesteron yukseltmek icin

Progesteron dusuk ise yumurtanin catlmasina izin vermiyrmu?

Ya kızlar kafayı yiyecem ben 3.Adetim olacak doktorum 3. Den sonra transferi yapıcam dedi dün adet olmam gerekiyordu sabaha olurum dedim hala olmadım biz eşimden dolayı tüp yaptık aceba rahim dinlendirmede doğal yolla olan oldu mu hiç duydunuz mu
canım cok gecmemiş ki neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun 1 hafta 10 gün gecen var. 2-3 gün normal donguden bile değişiyor. stres yaparsan daha kötü etkilenirsin

evet daha once duymuştum doğum kontrol hapı kullanma sürecinde lekelenme olabiliyor

ben de reglim başladı bugun cok az akıntı şeklinde yarına tam başlar. gecikmedigi için cok sevindim🥰ilk dondurulmuş transferim olacak reglken muayeneye gidecegim sonra estrofem vs başlayacağım galiba

Merhaba bende suan kandan takup ettiryrum 25.gun estradiol 256 cikti saglikli yumurta vardi ama 1hafta snra bakilan progesteron hep dusuk cikiyor s.yumi var progesteron skntili siz neler yaptiniz progesteron yukseltmek icin

Progesteron dusuk ise yumurtanin catlmasina izin vermiyrmu?
Progesteron eğer çatlama olduysa yükseliyor diye biliyorum. Çünkü çatlama sonrası o folikülde kalan boşlukta corpus luteum adında bir şey oluşuyor ve ordan progesteron üretiliyor. Eğer çatlama olmadıysa progesteron üretilemez ve kan değeri düşük çıkar. O yüzden progesteronun bazıları 5 bazıları da 10un üstünde olmasını ister. Yumurta çatlamış diyebilmek için

Bugün 15.9 mm olmuştu yumurtam. Kan aldılar. Sonra çatlatma iğnesi verdiler ve bizden haber gelmeden iğneyi yapmayın dediler. Sonra kan sonucu çıkmış ve iğne iptal oldu yarın tekrar gelin dediler. Kan sonucunda bi problem yok endişelenmeyin doktorumuz bu şekilde karar verdi yarın sabaha bekliyoruz dediler ne oldu anlamadım yani
Canım illa bir bildiği vardır doktorun ama detaylı açıklama yapmadıklarında insan ne düşüneceğini bilemiyor yarın hayırlı sonuç çıkar inşallah 🌸

Canım illa bir bildiği vardır doktorun ama detaylı açıklama yapmadıklarında insan ne düşüneceğini bilemiyor yarın hayırlı sonuç çıkar inşallah 🌸
Evet ya mesela şu kanları istedik sonuç şu gelmiş. Bu şu anlama geliyor falan gibi açıklamalar yapsalar keske. Nedense o an sormayı da unutuyorum. O anın heyecanıyla sonuca odaklanıyorum. Sonra da kafamızda kurup duruyoruz işte. Hayırlısı herkes için canım🤲🏻🤲🏻teşekkür ederim. Bugün işte çatlama iğnesi ile devam etseydik 7 şubat transfer olacaktı. Ama bugünkü planlar iptal dedi yarın ne diyecekler gelişmeleri bildiririm😅😅

X