-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Benim doktorum bunu destekliyor doğal transfer diyorlar daha transfer sürecine gitmedik banada böyle mi uygular bilmiyorum kayseri acibadem mustafa tas sizin doktorunuz kimKızlar şimdi doktordan çıktım adetimin 2. Günü muayene oldum doğal siklus yapıcam dedi sadece folik asit ve korasprin verdi ama ilaçsız nasıl olur bilemedim kafam karıştı
Öyleymiş bende şimdi formu okudukça anladım önce bayağı bi korktum da şükürBenimde 2822 idi değerim evet e2 ilaclardan dolayı yükseliyor iyi birsey çünkü yukselmeyen de oluyor yumurta doluluğu ve sayısı hakkında aşağı yukarı bilgi veriyormuş aslında
Canım bende Kayseri'de Gökalp özer hocayı tercih ettim.Benim doktorum bunu destekliyor doğal transfer diyorlar daha transfer sürecine gitmedik banada böyle mi uygular bilmiyorum kayseri acibadem mustafa tas sizin doktorunuz kim
İnşallah şifa olur canım gördüğümüz kadarıyla ile oda maşallah iyi bi doktorCanım bende Kayseri'de Gökalp özer hocayı tercih ettim.
Mustafa taşla onun arasında kaldım.İnşallah şifa olur canım gördüğümüz kadarıyla ile oda maşallah iyi bi doktor
Ben 3 şubatta kontrole gidicem o zaman belli olacak inşallahKızlar transfer tarihi belli olanlar kimler
Ocak öncesi yapılan ödeme bunlar dondurma ücreti ödeyeceğim. Ben aslında çok araştırmadim on görüşmeye gidince regl de oluyordum ikna etti yani bende artık dedim çok planlı biriyim bu sefer rabbime emanet başlıyım dedim.Mustafa taşla onun arasında kaldım.
Sonra bu prof diye tercih ettim.
Rabbim kucagimizi doldursun inşallah.
Mustafa tas ücreti ne kadar ?
Gökalp hoca önceden acibademdeydi zaten o zmn kuzenim ona gitti ama ileri yaş 44 felan yaşındaydı eşi de öyle zaten ümitle vermediler çok kolay olmaz diye olmadı da ama o çok iyi bir doktor diye anlatmıştıMustafa taşla onun arasında kaldım.
Sonra bu prof diye tercih ettim.
Rabbim kucagimizi doldursun inşallah.
Mustafa tas ücreti ne kadar ?
Bende şehir dışından ön görüşme için gittim. 6Ocak öncesi yapılan ödeme bunlar dondurma ücreti ödeyeceğim. Ben aslında çok araştırmadim on görüşmeye gidince regl de oluyordum ikna etti yani bende artık dedim çok planlı biriyim bu sefer rabbime emanet başlıyım dedim.
Benim 10 embriyom var 2 transfer yapar tahminimce regl olmayı bekliyorum. Kalanların yıllık dondurma ücreti de 10 bin demişti benimde yaş 32 pcos troid insülin direnci var 2 düşük var biraz korkuyorum o yüzden kilo da olunca inş güzel olur hersey ciddi rakamlar rabbim yardımcımız olsun.Bende şehir dışından ön görüşme için gittim. 6
Ayda yaptırmayı planlıyordum. Ama yaşın 38 daha fazla bekleme zaman alehine işliyor dedi. Kistim vat, Yasmin verdi önümüzdeki ay başlayacak. Fiyat olarak
54 bin tüp bebek
2 bin yapay zeka
17.5 buçuk embriyo detoks
Yumurta başı 350 dolar + KDV da genetik yani 11 bin
Yumurta genetige gittiği için taze transfer olmayacak demek ki, yumurta başı dondurma da 5 bin TL.
4 yumurta çıkarsa inşallah ortalama
İlaçlar da ortalama 30 tutarsa 135 bin tutar gibime geliyor. Bir de şehir dışından gelip gideceğiz, onu da hiç saymıyorum artık.
Selam canım bnm de ilk transferim negatif oldu bu sefer çift embriyo transfer edilecek aynı durumdayızKızlar selam
Bende ocak topiğinden geldim
Kasımda opu oldum rahim dinlendirme süreci ile birlikte ilk transferim negatif sonuclandı
Bu ay tekrar tedaviye basladık
Bu sefer iki embriyo transfer edilecek
İki embriyoda sans biraz daha yukseliyo gibi, aynı durumda olan oldu mu?
İstanbul Medipol Mega Gonca Yetkin YıldırımBenim doktorum bunu destekliyor doğal transfer diyorlar daha transfer sürecine gitmedik banada böyle mi uygular bilmiyorum kayseri acibadem mustafa tas sizin doktorunuz kim
Canım var mıydı embriyon ?Kızlar selam
Bende ocak topiğinden geldim
Kasımda opu oldum rahim dinlendirme süreci ile birlikte ilk transferim negatif sonuclandı
Bu ay tekrar tedaviye basladık
Bu sefer iki embriyo transfer edilecek
İki embriyoda sans biraz daha yukseliyo gibi, aynı durumda olan oldu mu?
Canım transfer ertesi ay olunca yine dondurma ücreti alınıyor mu ?Benim 10 embriyom var 2 transfer yapar tahminimce regl olmayı bekliyorum. Kalanların yıllık dondurma ücreti de 10 bin demişti benimde yaş 32 pcos troid insülin direnci var 2 düşük var biraz korkuyorum o yüzden kilo da olunca inş güzel olur hersey ciddi rakamlar rabbim yardımcımız olsun.
Evet seni de hatırladımSelam canım bnm de ilk transferim negatif oldu bu sefer çift embriyo transfer edilecek aynı durumdayız
evet cok sukur vardıCanım var mıydı embriyon ?
Transfere kadar donduruldu hepsi ücret ödemedik dedi ki kalanları saklamak istersen senelik 10 binCanım transfer ertesi ay olunca yine dondurma ücreti alınıyor mu ?
Benim 13 Şubat canımEvet seni de hatırladım
Benim tahminim 10 şubat gibi, seninki ne zaman?