- Konu Sahibi sinemsen1992
Adetim 3 gün gecikti (onca ilaç , iğne ve opu’dan sonra çok normal bence ) ama transfer tarihim şubatın 3. Haftasına ilerleyebilir. Zaten stresli bir dönemdeyim iyice stresim arttı. Beklemek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beklemedeyim , bir adet 5. Gün 4BB embriyom var. Ben ona bebeğim demeyi tercih ediyorum bir an önce bebeklerimize kavuşmak dileği ileKızlar selam opu sonrası bekleyenler kimler adetten sonra transfer olacağım sorun çıkmazsa. 6.gün 5AA embriyosu. Çok stresliyim
Kalitesi çok iyi inşallah tutunur bebeklerimiz yaa ben de ona kavuşmayı heyecanla bekliyorumBende beklemedeyim , bir adet 5. Gün 4BB embriyom var. Ben ona bebeğim demeyi tercih ediyorum bir an önce bebeklerimize kavuşmak dileği ile
Banada 15 tane verdiler adet tarihim gecti hala olmadim. Olmazsan 14. Igneden sonra gelceksin demisti sali gunu giderim artik.bu ilac bole adet geciktiriyor demekkiKızlar merhaba
Bu süreçte hepimize sağlık ve sabır diliyorum. Bana 2. denemem olduğu için uzun protokol uyguluyor doktorum. Adetin 21. günü gonapeptyl iğne ile başladık. Bugün 30. günüm hala adet olmadım. Yarın telefon açıp doktorumla konuşacağım. 10. gün adet olmazsan ara randevu vereyim demişti. Uzun protokol uygulanan arkadaşlarım varsa adet gecikmemle ilgili bilgi verebilir mi?
Canım rahim duvarı kalinligin mi kontrol ediliyor ? İnce olduğu için mi bekletiyor acaba?Adet takvimime göre bu salı adet olmam gerekiyor inşallah hemen olurum herkes 1 ya da 2 adet rahim dinlendirme yapıyor ben 3. Adette transferim olcak neden böyle yaptı doktor hiç anlam veremiyorum
Transfere kadarki dondurmadan ücret alınmıyor bende öyle oldu transfer sonrası kalanları dondurmak istersen o zaman yıllık ücret alınıyor yumurta başıda tek ücretCanım transfer ertesi ay olunca yine dondurma ücreti alınıyor mu ?
Hayırlı olsunn ilk deneme mi, kaçıncı gün hangi kalite embriyoSelam kızlar benim transfer tarihi belli oldu, 2 şubat. sanırım grupta ilk transfer benim olcak rabbim hepimizinkini hayırla sonuçlandırsın inşallah
Yuksek cikmasi guzel canim.Öyleymiş bende şimdi formu okudukça anladım önce bayağı bi korktum da şükür
Kaç yasindasiniz ?Benimde kontrolum vardi devam edicez gelistirme ignelerine. 13 16 mm arasi 7 yumurta gordu. Insallah hepsi guzel gelisir.. ptesi catlatma ignesi vericem. Carsamba toplariz dedi... kaliteli olurlar insallah. Yastan dolayi biraz korkuyorum
38 . Amh bilmiyorum.. fsh 11 cikmisti 2. GunKaç yasindasiniz ?
Benimde 38.38 . Amh bilmiyorum.. fsh 11 cikmisti 2. Gun
2017 2018 yillarinda oldu.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim..kaybettim. sonra hemen dogal yolla hamile kaldim. Kizim dogdu cok sukur 5 yasinda.. 2. Bebek icin 2 senedir ugrasiyoruz. Bu ilk tedavim... o zamanlar amh 2.9 idi.. yumurta sayimda cok dusme olmamis. 8 10 arasi toplanirdi o zamanda. Ama 5. Gun iyi kaliteye gelirdi... simdi sayi sene gecmesine ragmen iyi ama ici ne durumda bos mu dolu mu bilmiyoruz..Benimde 38.
Benim de daha önce amh hiç bakilmadi. Fsh ta 6.15 mis şimdi baktım.
Daha önce denemeniz oldu mu ?
Ben 20 sini baz alman gerekir diye yorumladim. Sonucta tekrar yumurtlama oluyor bu ayda. Adetin once oldugu icin.. duzenli ise adetin 13 15 arasi yumurtlarsin ortalama 14 gun sonrada adet olursun...Kızlar selam normal de adetim 31 inde oluyordu ancak ben opu dan 5 gün sonra oldum yani ayın 20 sinde. Son muayenemde doktorum adetinden sonra şubat ayında transferini yapacağız dedi benimde 2 adet embriyom var bir 5AA diğeri 4AA kalitesinde ilk denemem tutacak mı tutmayacak mı onun endişe si var bunun dışında asıl merak ettiğim opudan sonra erken adet oldum bir sonraki adetim normal takvimim olan 31 inde mi olacak yoksa 20 Simi kafamda deli sorular tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba beni
Teşekkür ederim bu ikinci deneme ilkinde kese gelişimi geriden geldiği için sonlandırılmıştı ilaçları bıraktık. 5 AB şu anki embriyoHayırlı olsunn ilk deneme mi, kaçıncı gün hangi kalite embriyo
Benimde 9 yaşında normal gebelik ile kızım var.2017 2018 yillarinda oldu.. 3 kez tup bebekle hamile kaldim..kaybettim. sonra hemen dogal yolla hamile kaldim. Kizim dogdu cok sukur 5 yasinda.. 2. Bebek icin 2 senedir ugrasiyoruz. Bu ilk tedavim... o zamanlar amh 2.9 idi.. yumurta sayimda cok dusme olmamis. 8 10 arasi toplanirdi o zamanda. Ama 5. Gun iyi kaliteye gelirdi... simdi sayi sene gecmesine ragmen iyi ama ici ne durumda bos mu dolu mu bilmiyoruz..