- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.501
Canım kürü yemeyi bıraktın degilmi oda etkiliyor olabilir daha çok büyümesinDun aksam 2 tane yedim rendeledm bugünde yiyeyim o zman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kürü yemeyi bıraktın degilmi oda etkiliyor olabilir daha çok büyümesinDun aksam 2 tane yedim rendeledm bugünde yiyeyim o zman
Bu arada çatlatma iğnesi daha önce de oldum ama hep göğüs ağrısı yaşardım bunda hiç yok ya niye böyle oldu acaba yumurta lar da catlamamis dedi doktorCanim benim ya guzel dusuncelerin icin cok tşk ederim ben burda kimle sohbet etsem hepsiyle bag kurdum dediğin gibi hepimizin ortak noktası ve yine birbirimizi an iyi biz anlarız kendim için ne istiyorsam burdaki arkadaşlarım içinde aynısını hep diliyorum özelliklede benim gibi ne zaman dir bir umut bekleyenler için sende dahilsin canım madem dayanamıyorsun bencede yap gitsin boşver inş koyulaşma olur bizde takipte kalırız bugün 7 işe pazar günü basla canım 10.Gün bence idealdir 14 kadar yaparsın
Sen nasıl istersen öyle yap canim sende dahil bu ay çoğu kişiden hamislik bekliyorumTamam canım ptesi sabah yapayım diyorum. Çatlatma iğnesi nin 13. Günü olur. Aşılama nin da 11. Günü olur
Yok hatta ilk ovuyu yapmadan 2 gün önce falan bırakmstim noluyo anlamadmki bir büyütelim diye uğraşıyoruz birde catlatalm diyeCanım kürü yemeyi bıraktın degilmi oda etkiliyor olabilir daha çok büyümesin
İnşallah seninde olur. Topigun hepsi olsun Allah immSen nasıl istersen öyle yap canim sende dahil bu ay çoğu kişiden hamislik bekliyorum
Merhaba bende balık yağını bir gebenin Günlüğü sayfasından aldım Memnun kaldınız mı acaba Ben daha 10 gündür kullanıyorum da yumurta kalitesi için benim fsh yüksek onu düşürmek içinde biseyler deniyorum civan perçemi aslan pençesi filan destek olarak da balık yağı falan almıştım folik asit de kullanıyorum bir de bal arı sütü Propolis vesaire karışım kullanıyorumben bir gebeden almıştım ama solgar marka kullananda var arkadaşlarada sorabilirsin kim ne kullanıyor bilmiyorum ama bu ay coğumuz aldık bal tarcın çörek otu kürüyle beraber kullanıyorz ben yumurtlamada gördüm bakalım ne olcak gerci çoğu ay gördüm olmadı ama nasip bakalım
Testin nasıl bugünCanm pco yok ama büyük ihtimalle çatladı çünkü dün gece karnıma kramplar girdi
Aksam yaptığımda 8 gibi pik değildi ama ikiside ayni renkti şimdi yaptigmda silinmeye başlamışTestin nasıl bugün
Yaa bildirim düşünce bi heyecan yaptımm
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darısı gruptaki hepimizin basina inşallahKan verdim canım 37 çıktı beta
haddim değil kusura bakmayın ama şartlar uygun değilken neden 2.çocuğu düşünüyorsunuz? çocuklarımız söz konusu olduğunda ki ben sadece kedi annesiyim duygudan önce mantığın devreye girmesi gerekmez mi? sağlıklı düşünüp onu koruyup göz ardı etmemek ve yanlış kararlar vermemek adına.Üslubum sert evet, bilmem belki de psikolojim bozuktur o kadar üzgünüm ki kızlar, her gün deprem oluyor burda Malatya'dayım bu arada, benim, ailemin, kimsenin can güvenliği yokken ben ikinci çocuğu düşünüyorum sanki bu çocuğumu çok güzel bir gelecek bekliyor burda birde ikinci çocuğu düşünüyorum.. yoruldum hemde çok yoruldum yıprandım artık, nolur bitsin artık nolur kimse de psikoloji kalmadı burda
canım hayırlı uğurlu olsun regl gecikmesinden kaç gün sonra verdin kan?Kan verdim canım 37 çıktı beta
Geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun kayserideyim bende burda ben de çok hissettim dünki depremi Allah yardımcımız olsun inşallahÜslubum sert evet, bilmem belki de psikolojim bozuktur o kadar üzgünüm ki kızlar, her gün deprem oluyor burda Malatya'dayım bu arada, benim, ailemin, kimsenin can güvenliği yokken ben ikinci çocuğu düşünüyorum sanki bu çocuğumu çok güzel bir gelecek bekliyor burda birde ikinci çocuğu düşünüyorum.. yoruldum hemde çok yoruldum yıprandım artık, nolur bitsin artık nolur kimse de psikoloji kalmadı burda
Bebısmmm sende yaz aradaamaan ben bu ay cok guzel bı yumos yakalamıstım ama degerlendıremedık bıttı gıttı.bıdahakı aya artıkbalık yagı corek otu bal cok ıse yaradı adet olursan sende dene kuzucumYaa bildirim düşünce bi heyecan yaptımm
İyiyim kuzuşum ben aynı devam bir takım denemeler beklemeceler falan sen nasılsıın ne var ne yok bebişim