- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.001
İstersen başka bir marka testle tekrar yap biraz değişik çıkmışKızlar sizce sonuç ne ben pek birşey anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen başka bir marka testle tekrar yap biraz değişik çıkmışKızlar sizce sonuç ne ben pek birşey anlayamadım
Bu konuda tecrübesi olan var mı başka?Arkadaşlar doktor en son gittiğimde her şey normal ama lh hormonu biraz fazla o da yumurtanın gelişmesini engeller vs dedi adetin 5. Günü yani yarın femara başlattı. 5 gün sonra da kontrole çağırdı. Femara süreci nasıl oluyor çatlatma iğnesi mi yapıyorlar yoksa kendi çatlasın diyebilir mi? Femara ile hamile kalanlar oldu mu??
Sanırm doktor kontrolde yumurtaya göre yapabilirde catlatma yada kendi kendine çatlayacakmi diye yapmayabilirde birsey dedimi yani doğal halinde takip yapalm vs dıyeBu konuda tecrübesi olan var mı başka?
Önümüzdeki cumartesi gidince bakıp söyler onu şimdi bi şey demedi, mutlaka iğne yapıyolar mı diye merak ettim ben deSanırm doktor kontrolde yumurtaya göre yapabilirde catlatma yada kendi kendine çatlayacakmi diye yapmayabilirde birsey dedimi yani doğal halinde takip yapalm vs dıye
Birdaha yapacağımİstersen başka bir marka testle tekrar yap biraz değişik çıkmış
çoğunluk yapıyorlar canım inşallah kaliteli yumurtalarn olur :)Önümüzdeki cumartesi gidince bakıp söyler onu şimdi bi şey demedi, mutlaka iğne yapıyolar mı diye merak ettim ben de
Mesela benim döngümün 11.günü bugün. Lekelenmelerim ancak bitiyor. Test yaptım 2 3 dakikada silik bi çizgi çıktı. Pike ulaşmak için yavaş yavaş artması mı gerekiyor koyuluğun yoksa birden pik olabiliyor mu10 dakikadan sonra koyulaşırsa o testi dikkate almayın diyorlar, 5 dakikada oluşan çizgiler doğru bilgi diye bir açıklama var test kağıdında canım. benim hiç koyulaşmadı hep bi net bi silik çizgi yapalı 4-5 gün oldu gerçi
İnşallahhçoğunluk yapıyorlar canım inşallah kaliteli yumurtalarn olur :)
Ben ovulasyon testi yaptığım zamanlarda pik olunca hemen koyu çizgi belli oluyodu ilk anda bile anlaşılıyorduMesela benim döngümün 11.günü bugün. Lekelenmelerim ancak bitiyor. Test yaptım 2 3 dakikada silik bi çizgi çıktı. Pike ulaşmak için yavaş yavaş artması mı gerekiyor koyuluğun yoksa birden pik olabiliyor mu
Baktirmistim normal gelmisti ama bilemedimbende bir gebenin testlerinde 3 ay üst üste pik görememiştim ama gördüğüm ayda vardı galiba yumurta boyutuyla ilgili sen takibi birakma eger olmazsa regl oldugn da 2 veya 3. günü bi hormanlarına baktır hormonlarlada alakalı olabilir
Fsh üst sınırdaymış o birazcık yüksek ama gerisi normal duruyorKizlar sonuclar nasıl yorumlayacak arkadaş var mi
Progestereon 0.20 çikmiiş o nasıl peki arkadaşimFsh üst sınırdaymış o birazcık yüksek ama gerisi normal duruyor
Canım ilacını kullanıp bir hafta sonra ultrasonla bakıp yeterince buyumusse catlaticak iğneyle tabi kendiligindende çatlama durumu var catlamamisa o iğneyle catlaticak benimde iki kere iğneyle catlati üçüncüsünde kendi çatladıSanırm doktor kontrolde yumurtaya göre yapabilirde catlatma yada kendi kendine çatlayacakmi diye yapmayabilirde birsey dedimi yani doğal halinde takip yapalm vs dıye
Canm fsh belki sınırda olabilr ama çok bilgim yok b12 ve ferritin maşallah diyeyim takviye vs kullandnmi benmde ferritinm düşükKizlar sonuclar nasıl yorumlayacak arkadaş var mi
çıkarmıyor diye biliyorum canım ben 3 ay kullandım ben bende çıkarmadıKızlar laboquik gebelik testi kuruma çizgisi çıakrıyor mu
Benmde öyle olmuştu yavaş yavaş büyüyen yumurta sonraki kontrolde yoktu catlamisti kendi kendineCanım ilacını kullanıp bir hafta sonra ultrasonla bakıp yeterince buyumusse catlaticak iğneyle tabi kendiligindende çatlama durumu var catlamamisa o iğneyle catlaticak benimde iki kere iğneyle catlati üçüncüsünde kendi çatladı
Daha önceki aylarda bi çok kez bu markanın testiyle yapmıştım hiç çıkarmamıştı, hatta dün de yaptım onda çıkarmadı, bugün ilk 10dkda yoktu ama şimdi baktığımda bariz çizgi gözüküyor, çizgi hafif kırmızı gibi de bilemedim yaçıkarmıyor diye biliyorum canım ben 3 ay kullandım ben bende çıkarmadı