- 21 Kasım 2022
- 460
- 806
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.821
daha kesinleşmedi kuzum ama doktorumuz erkeğe benzetti bakalım fetal dna'da da inşallah netleşir :) öner sen öner bana da :)Nerden biliyorsunki erkek kuzum?ben rüyamda 2 defa görmüştüm ondan emindim erkek olucak diye isim ben bu yeni isimleri hiç beğenmiyorum nedense ya bizde zor karar verdik isim seçerken
Benim bu uykusuzluktan kafa gitmişAaa hıc denk gelmedin demekki 5 yaşında bir oğlum var kuzum
Durmuyorlar valla canım doktor da anlamış degil zaten 34 36 haftalık dogumlarım bakalım bunda görecem mi 36 haftayıSenınde benım gıbı bebeler cok durmuyor desene oğlumda 37 de doğdu gelısımı ıkı hafta gerıdeydı anne karnındasaglıkla gelişimlerini tamamlayıp gelsın inşallah
Ne olursa olsun sağlıklı olsun yeterki.Çok sevdiğim isim bile yok desemdaha kesinleşmedi kuzum ama doktorumuz erkeğe benzetti bakalım fetal dna'da da inşallah netleşir :) öner sen öner bana da :)
Gayet güzel canımKizlar persembe beta verdim 218 çıkmıştı bugun verdim 1243 cikmis nasıl sizce
Merhaba balık yağı ve vitamin olarak hangi ürünü kullandınız acabaKızlarım birşey söylemek istiyorum sizlere belki yararı dokunur sizede bana dokundu çünküben Ocak ayında ek olarak demir eksikliği için vitamin ve balık yağı kullanmaya başlamıştım onun etkisi çok büyük diye biliyorum yumurtalara bide gerçekten hareket berekettir diyorlar 1 aydır spora gidiyorum beslenmemi de düzene soktuktan sonra hamiş olduğumu öğrendim
Plesentası aşagıda canım 6. Aydan beri fitil kullanıyorum. 34 haftalık erken dogumumda var o yüzden riske atmadı igne olduk kuzumKuzum neden erken doğum riskin varmış?
Az kaldı canım birazda sabr et..ben biliyorsun 8 ay iğne kullandım hepsi bebişlerimiz için..kilosu nasıl?Plesentası aşagıda canım 6. Aydan beri fitil kullanıyorum. 34 haftalık erken dogumumda var o yüzden riske atmadı igne olduk kuzum
Hayır normal zaten artık doktora gidip muayene olabilirsin muhtemelen kese görünür artıkKizlar pazartesi beta verdim 1243 bugun verdim 3287 cikti düşük mü normal mı sizce
İnşallah canım 34 haftayı atlatırsam biraz nefes alacam. Kilosu en son 30 haftalıkken gitmiştim 1750 gramdı canımAz kaldı canım birazda sabr et..ben biliyorsun 8 ay iğne kullandım hepsi bebişlerimiz için..kilosu nasıl?
İyiymiş..dahada iyi olucak.Ben hala nefes alamadım canımİnşallah canım 34 haftayı atlatırsam biraz nefes alacam. Kilosu en son 30 haftalıkken gitmiştim 1750 gramdı canım
Karnımda daha iyiydimi diyorsunİyiymiş..dahada iyi olucak.Ben hala nefes alamadım canım
Yok onuda demiyorum ama yani hemen hemen aynıKarnımda daha iyiydimi diyorsun
Aynı kuzum aynı karnında da rahat yok doguncada sevgileri o kadar büyük olmasa çekilmez zaten ama bal oldukları için uyurken bile özlüyorsun yerim ben onları çok özledim görmedigim minicik şeyi dogsada koklasam diyorumYok onuda demiyorum ama yani hemen hemen aynı
Pazartesi gunune randevu aldim gidicem bakalimHayır normal zaten artık doktora gidip muayene olabilirsin muhtemelen kese görünür artık
Balık yağı hangi markayı kullandınızKızlarım birşey söylemek istiyorum sizlere belki yararı dokunur sizede bana dokundu çünküben Ocak ayında ek olarak demir eksikliği için vitamin ve balık yağı kullanmaya başlamıştım onun etkisi çok büyük diye biliyorum yumurtalara bide gerçekten hareket berekettir diyorlar 1 aydır spora gidiyorum beslenmemi de düzene soktuktan sonra hamiş olduğumu öğrendim
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra olursun canım. İgne yapıldıgı günden sayma çatladıktan sonra 14 ekleKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası kaç gün sonra regl oldunuz? benim üç gün gecikti ama kan testi ve idrar testi dün negatifti