- 25 Ocak 2023
- 2.503
- 2.444
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.601
Kızlar günaydın birşey görüyormusunuz negatifleriyle atayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo almaya başladıktan sonra düzene sokamadım düzensizleşti. O yüzden kilo vermeye başladım artık bakalım.Aman inşallah gelmesiiin ben geçen ay kimyasal da beklenen reglden bir gün önce öğrenmiştim şimdide iki gün öncesine ayarladm kendimi çünkü artık sabredemiyorum normalde gecikir mi reglin
Kuzu erken gebelik testinde de yok dimi. Ben sanki çok çok ince bir çizgi gördüm. Ama tabi ben görmek istediğim için olabilirKızlar günaydın birşey görüyormusunuz negatifleriyle atayım dedim
Haydi bakalım canım yarın bı test yapıp çifti görürüz inşallahKilo almaya başladıktan sonra düzene sokamadım düzensizleşti. O yüzden kilo vermeye başladım artık bakalım.
Kuzum erken gebelik pembe olan diğeri kaset hangisinde gördün çizgiKuzu erken gebelik testinde de yok dimi. Ben sanki çok çok ince bir çizgi gördüm. Ama tabi ben görmek istediğim için olabilir
Canım ben şunda bir şeyler gördüm sanki bak köşeye doğruKızlar günaydın birşey görüyormusunuz negatifleriyle atayım dedim
Belkide erken gebelik olduğu için bunda çıkmıştır benim bildiğim senin adete daha vardıKızlar günaydın birşey görüyormusunuz negatifleriyle atayım dedim
Bana gölge gibi geldi ama bilemedim diğer kaset testle olanada bi yaparmısın efektCanım ben şunda bir şeyler gördüm sanki bak köşeye doğru
Bana gölge gibi geldi ya bilemedim ki göğüslerim ağrıyor zatenYani kuzu pembe olanda olmayabilir ama tabi
Evet kuzum 5 mart görünüyor 2-3 gibi de olabilirBelkide erken gebelik olduğu için bunda çıkmıştır benim bildiğim senin adete daha vardı
Şöyle kuzumBana gölge gibi geldi ama bilemedim diğer kaset testle olanada bi yaparmısın efekt
Bana gölge gibi geldi ya bilemedim ki göğüslerim ağrıyor zaten
Bebeğim daha erken değil mi ? Pembişten varsa bi daha yap istersenKuzum erken gebelik pembe olan diğeri kaset hangisinde gördün çizgi
Ben yinede göremedim sen gördün mü perşembe bir daha yapıcam kuzumŞöyle kuzum
evet canım erken ama baya kötü gribim sağlık ocağına gidip gitmemek arasındayım yapayım bi dedim ama nego gördüm pastil burun spreyi devam gitmedim sağlık ocağına göğüslerim nasıl acıyor amaBebeğim daha erken değil mi ? Pembişten varsa bi daha yap istersen
Ben kasette göremedim ama diğerinde gördüm gibiBen yinede göremedim sen gördün mü perşembe bir daha yapıcam kuzum
evet canım erken ama baya kötü gribim sağlık ocağına gidip gitmemek arasındayım yapayım bi dedim ama nego gördüm pastil burun spreyi devam gitmedim sağlık ocağına göğüslerim nasıl acıyor ama
Hayırlısı olsun inşallah kuzum perşembe cuma tekrarlarımBen kasette göremedim ama diğerinde gördüm gibi