- 18 Ağustos 2022
- 1.668
- 2.483
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.561
Ben de görüyorum. Ne kadar kaldı bat'abu çizgi flahsla görünüyor sadece. Flassız bakınca hayali varla yok arası bir şey görüyorum. Ama yok gibi daha çok.Acaba var mı Candy7777
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de görüyorum. Ne kadar kaldı bat'abu çizgi flahsla görünüyor sadece. Flassız bakınca hayali varla yok arası bir şey görüyorum. Ama yok gibi daha çok.Acaba var mı Candy7777
2 3 gün falanBen de görüyorum. Ne kadar kaldı bat'a
Ayyy çok heyecanlııı, erken gebelik testi mi bu yoksa normal kaset test mi?2 3 gün falan
Bu erken gebelik testi bir tane vardı onu yaptım. İnşallah vardırAyyy çok heyecanlııı, erken gebelik testi mi bu yoksa normal kaset test mi?
Kuzum çok köşede çıkmış sankibu çizgi flahsla görünüyor sadece. Flassız bakınca hayali varla yok arası bir şey görüyorum. Ama yok gibi daha çok.Acaba var mı Candy7777
Kuzu bu testler köşede gösteriyor ya c çizgisi de öyle o yüzden gölge geliyor gözümle inceleyemiyorumKuzum çok köşede çıkmış sanki
Canım seni anlıyorum ama haline şükretmelisin senin bir evladın var ben ne yapıyım şimdi söyle ne zoluklarla ıkına ıkına iki tane birden doğurdum ama ellerimden kayıp gittiler o an fiziki ağrımdan çok ruhumda ağrı vardı. Tekrar gebe kalmak için hala uğraşıyorum, doğumdan sonra bir sene toplam dört seneyi geçti. Olursa olur olmazsa evladına sarılırsınBiraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi. Okadar sıkıldım ki artık. Geçen gün rüyamda testim pozitif çıkıyordu hamilesin diyorlardı hatta perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüm okadar ümitli uyandım ki artık rüyalara da inanmayacağım. hala kasık ağrım var bat yarın bu ay biraz daha umudum vardı maalesef yine fos çıktı
Kuzum testi açsana daha rahat gözükürKuzu bu testler köşede gösteriyor ya c çizgisi de öyle o yüzden gölge geliyor gözümle inceleyemiyorum
Canım ya ben gördüm şu en son da hatta pembebu çizgi flahsla görünüyor sadece. Flassız bakınca hayali varla yok arası bir şey görüyorum. Ama yok gibi daha çok.Acaba var mı Candy7777
Yani sanki bilemedimKuzum testi açsana daha rahat gözükür
Evet ya. Ya da biz olsun istiyoruz beynimiz bize oyun oynuyorCanım ya ben gördüm şu en son da hatta pembe
Aynen ağrılar geçmiyo insan rahatlıyo bi an önce gelinceÖyle canım gebelik yoksa reglin zamanında gelmesi önemli ya şişkinlik sinir halin gidiyor en azından
Kuzum ben çook silik bir gördümYani sanki bilemedim
Bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama ilk attığımda daha belirgin pembe bir çizgi vardı. Ona noldu of ofKuzum ben çook silik bir gördüm
Canım sen adeti bekle en iyisi gecikmen olursa tekrar yaparsınBilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama ilk attığımda daha belirgin pembe bir çizgi vardı. Ona noldu of of
İnşallah olur hayırlısı hakkındaEvet ya. Ya da biz olsun istiyoruz beynimiz bize oyun oynuyor
İnşallahİnşallah olur hayırlısı hakkında
Geçen ay aşılama sebebiyle bende kullandım dediğiniz her şeyi ben dupastonda da progestanda da Kasık batması çok yaşadım. 13. Gündeyseniz test yapın bence muhtemelen bir şey varsa çıkacaktırMerhaba kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Bu ay gonal f kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. 10. Güne kadar çok fazla göğüs hassasiyetim vardı. 9 ve 10. Günlerde biraz azalmıştı ama sonra tekrar arttı. 10. Günden itibaren duphaston kulanmamı istedi doktorum. Ve 10. Günden beri sağ kasığıma ara ara batmalar oluyor. Bu süreçte şeffaf akıntım oldu azar azar hep fakat 2 gündür akıntım baya sarıya döndü. Sizce bu normal mi?