- 8 Ağustos 2023
- 5.516
- 5.798
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.881
Yok kuzu ben yapmicamHhahahah sakınn sakınnbuharına oturacaksın şifa olsun inşallah bir durum varsa hepimize
Aslında göstermezmiş çünkü beta bakmıyor lh hormonuna bakıyor ovulasyon. ama çoğu yerde t çizgisinin çok koyu olmasından dolayı hamile olduklarını görmüşler normla testlerde de hamile çıkmışlar vs yani kesinliği yokKızlar ovu testi hamileliği de gösteriyor mu?
İyimiş bende adet olursam deneyeceğim canım sağolKuzum yarım kilo yazanda var 1 kilo yazanda var ben yarımdan fazla tam bir kilo olmadan sütü koydum sonra bir demet koparıp maydonozu yıkayıp sütün içine attım vicks atanda var bende yoktu karabiber attım kaynattım maydonozlar pörsüyünceye kadarilk buharı çıktı tencereyi kovaya döktüm belimi battaniye ile sardım üstüne oturdum soğuyuncaya kadar bazıları direkt ilişkiye girmiş bazıları bitince girmiş 3 gün yapıcam bende yumurtlamaya kadar yapmak lazımmış ilişkiye dün akşam girmedim bugün ve yarını bilmiyorum bir girsem mi diye düşünmedim değil
Değeriniz 1517 bizcesi kalmamış artık tabiki hamilesiniz
Teşekkürler canım, evde önceden kalma birkaç ovu testi var da, eğer gösteriyorsa onları deneyim diye sormuştumAslında göstermezmiş çünkü beta bakmıyor lh hormonuna bakıyor ovulasyon. ama çoğu yerde t çizgisinin çok koyu olmasından dolayı hamile olduklarını görmüşler normla testlerde de hamile çıkmışlar vs yani kesinliği yok
canım çok teşekkür ederim, Allah senden ve cümlemizden razı olsun.Sen hep benim dualarımdasın
Benim de 2 kurtajim oldu. Genetik sonuclarimiz için Dr normal dedi ama kendim baktigimda 1 tane heterozigot ifadesi var. Dr coraspin kullanmami ve hamile kalirsam hemen gitmemi iğne baslayacagimizi söyledi, bu bende de pıhtılaşma olduğu anlamina mi geliyor acaba?Sağlıkla al inşallah kucağına tatlım maşallahİğne verecem demişti canım bende pai dahil 3 gen de çıktı. Bir de ana dna diye bir test var romatizmadan dolayı yapmışlardı o da pozitif. Kan pihtilasmam var yani canım 11 aydır içiyordum zaten kurtajdan sonra her gün coraspirin 100 içtim. Regl olduğumda bıraktım tekrar içtim bittiğinde. Kalp atışı kese kaçıncı haftanda gitmiştin. 2 haftam var büyük ihtimal eğer 2 hafta boyunca testler koyu gelirse tabi. Bir de ben durabilirsem
Hayır canım daha yapmadım bugün mide bulantım var hafiften alıp yapcamMerhaba tekrar test yaptın mı canım merak ettim
Hiçbirşey olmayanda olmuş şifa niyetine yapıyorum bakalım bana neler olacakİyimiş bende adet olursam deneyeceğim canım sağol
cuma gnü mü regl gnünüz normaldeEki Görüntüle 3385607 Kızlar adete dört gün var elimde normal gebelik vardı bu da biraz hassas bir test ben gölge görüyorum siz de görüyor musunuz bide hemen çıktı hafif pembe lekelenmem oldu bi iki damla şüphelendim yaptım hemen çıktı
Cankm erken olabilir iki gün sonra bir daha yap bencekizlar cuma gnü regl tarihi normalde bugün test yaptim çikmadi attim erken mi sizce
erken gebelik testi değildi evet iki gün sonra bida yapim göğüslerimde acayip bi ağri var kopariyolar sanki o derece ağri varCankm erken olabilir iki gün sonra bir daha yap bence
İnşallah hayırlı haberi alırsınerken gebelik testi değildi evet iki gün sonra bida yapim göğüslerimde acayip bi ağri var kopariyolar sanki o derece ağri var
inşallah hayırlı haber alırız canım sakin kal ki pozitif göresin dualarımız seninleerken gebelik testi değildi evet iki gün sonra bida yapim göğüslerimde acayip bi ağri var kopariyolar sanki o derece ağri var
canım aminn herkes bekleyen herkes alsin o gzel haberi inşallah amininşallah hayırlı haber alırız canım sakin kal ki pozitif göresin dualarımız seninle