Bencede bencedeee 3 kararrrEvden çalışıyorsa çalışsın dolanmasın ben dolaniyo görürsem çalışmıyor derim. Biz 24 saat çalışıyoruz daha bu saat oldu uyutmaya calisiyorum koktum 50 derece sıcak var, duş mu alayım yatıp uyuyayım mı
Yoook sorsan canı çıkmıştır o çay onun hakkıdır biz essek anasını satayim vur semeri çalışsın
Sana yeter bence artık Allahım hakkı 3 tur
Benimki aslında ilk 2 ay 10 kişi ile yaşadı ama nolduysa sonra olduSağol canm o oyuncakla aşk yasıyor benımkı büyük aşk sosyal yılışık valla bebegın kırkı çıktı kırk insan gördü
Amannnn eşşek sıpam yaaaBenimki aslında ilk 2 ay 10 kişi ile yaşadı ama nolduysa sonra oldusonra sessizliğe alıştı dışarı da çok çıkarmadım şimdi yabancı görsün çığlığı basıyor herkes korkuyor
Öyle olur zaten ne yapıuoruz hep bız sorsan hep oglanın keyoflı zamanlarına denk gelıyor hıc ezıyetı yok der ne uyurken bır rzıyet mama yapana kadar cıglık onun toto da sınekler uçuşuyor nerden bılecek sabah 5.30 ayaktaBencede bencedeee 3 kararrr
Yok kuzum kaşınma şükür yokYavrum benim ya bizde de var kolları yüzü boynu falan kıpkırmızı hep benek benek ama bu başk bişey ya kaşıyor mj orayı
İyi bari yoksa daha da kötü olurYok kuzum kaşınma şükür yok
Ben de 740 tl’lik set var ondan aldım.Bir sürü şey var içinde gelmedi daha amaOrdan 580 liralık bi set vardı onu istedim yulaf unu ezmesi vs aldım bakalım tariflerde hep onlardan var
Neler vardı içinde canımBen de 740 tl’lik set var ondan aldım.Bir sürü şey var içinde gelmedi daha ama
Ekliyorum görsele bir de bebek bisküvisi aldım tariflerde var önümüzdeki birkaç hafta sonra kullanırız diye düşündüm ama siz alacak mısınız ya da yapacak mısınız bebek bisküvisiNeler vardı içinde canım
Canım seni çok iyi anlıyorum.Hepimiz gelgitlerle doluyuz iyi olmaya çalışıyoruz.hep benzer durumlar hep benzer duygular.biz de çocuk büyütmenin kolay olmadığını biliyoruz ve bunu söylüyoruz zaten.Tek istediğimiz yargılamadan anlayış ve biraz destek oysa kiKızlar ben bu aralar sinirlerime hiç hakim olamıyorum aşırı gerginim çok stresliyim sinirliyim tam düzelecek diyorum bir daha başa dönüyorum nasıl çokıcam bu ruh halinden çevrenin artık çocuk büyütmek kolay değil demesinden çok sıkıldım kimse destek olmadığı gibi üstüne boş boş konuşuyorlar annem bile siz kolay büyümediniz diyor şuan ben bunları duymak hiç istemiyorum öok bunaldım
Ben bebek bisküvisi de aldım hem zeytinyağlı hem keçi boynuzlu olanı aldım ama daha kullanmadım. Zeytinyağını keçi boynuzu pekmezini de bu markadan aldım. Bu seti almadım 4lü aldım kalanını ayrı ayrı aldım bilseydim bunu alırdım daha uygunmuş.Ekliyorum görsele bir de bebek bisküvisi aldım tariflerde var önümüzdeki birkaç hafta sonra kullanırız diye düşündüm ama siz alacak mısınız ya da yapacak mısınız bebek bisküvisi
Çok haklısın canım herkes konuşuyor artık sussalar bi bıraksalar da istediğimiz gibi büyütsek. Geçen kalabalık bir ortama girdim orda görümcemin kayınbabası üzerine vazife gibi sanki oğlumu gösterip buna biraz kilo aldır dedi. Ki o kadar hassasım bu konuda kaç kere buraya da yazdım almıyor ne yapsam almıyor bak ek gıdaya da başladım hala ayda 250 gram alıyor. Çok üzüldüm. Keşke sussalar biraz.Kızlar ben bu aralar sinirlerime hiç hakim olamıyorum aşırı gerginim çok stresliyim sinirliyim tam düzelecek diyorum bir daha başa dönüyorum nasıl çokıcam bu ruh halinden çevrenin artık çocuk büyütmek kolay değil demesinden çok sıkıldım kimse destek olmadığı gibi üstüne boş boş konuşuyorlar annem bile siz kolay büyümediniz diyor şuan ben bunları duymak hiç istemiyorum öok bunaldım
Kullanılmıyor 8 ay üzeri diye biliyorum set olarak uygun olduğu için aldım yoksa Ruseym almazdım canımBen bebek bisküvisi de aldım hem zeytinyağlı hem keçi boynuzlu olanı aldım ama daha kullanmadım. Zeytinyağını keçi boynuzu pekmezini de bu markadan aldım. Bu seti almadım 4lü aldım kalanını ayrı ayrı aldım bilseydim bunu alırdım daha uygunmuş.
Bu arada ruşeymi 6 ayda kullanılıyor mu
Ay yarabbi ya valla sinir oluyorum böyle insanlara çok hareketli pek size çekmemiş yoksa kilolu olurdu deseydin tövbe yarabbi yine sinir oldum kırmızı ruj üzerineÇok haklısın canım herkes konuşuyor artık sussalar bi bıraksalar da istediğimiz gibi büyütsek. Geçen kalabalık bir ortama girdim orda görümcemin kayınbabası üzerine vazife gibi sanki oğlumu gösterip buna biraz kilo aldır dedi. Ki o kadar hassasım bu konuda kaç kere buraya da yazdım almıyor ne yapsam almıyor bak ek gıdaya da başladım hala ayda 250 gram alıyor. Çok üzüldüm. Keşke sussalar biraz.
Buzdolabında sakla bunları evin sıcaksa tabi.Kullanılmıyor 8 ay üzeri diye biliyorum set olarak uygun olduğu için aldım yoksa Ruseym almazdım canım
Hshsjaj bu sefer bu adam zayıfAy yarabbi ya valla sinir oluyorum böyle insanlara çok hareketli pek size çekmemiş yoksa kilolu olurdu deseydin tövbe yarabbi yine sinir oldum kırmızı ruj üzerine
Ben bisküvi aldım setin içinde vardıEkliyorum görsele bir de bebek bisküvisi aldım tariflerde var önümüzdeki birkaç hafta sonra kullanırız diye düşündüm ama siz alacak mısınız ya da yapacak mısınız bebek bisküvisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?