- 4 Ağustos 2022
- 5.244
- 2.575
- 103
Aa evet gördüm bunu. Bende bi deneyeyim çünkü bazen çarşafını tutup uyuyor bişeyleri tutarak uyumak istiyor sanırımBen kolayca kavrayabilmesi için bez olanlardan aldım . Şu resimdekini . Elinde evirip çeviyor gagasını bazen ağzına sokuyor. Amigurumiler çok mantıklı değil bence
Bizimki saçını çekiyor kafasını ve yüzünü tırnaklıyor ama vurmuyırKızlar bebeğiniz kendine vuruyor mu karnına karnına sürekli vuruyor tik oldu sanki gözünü açmadan vurmaya başlıyor
Ben bir kes onunla. Verdim çok kötü boğaIna gitti vit daha vermedimkızlar bu aventin alıştırma aylıkları var ya onlardan kullanıyoruz su içiyor ama deliği büyük sanırım baya bir su geliyor.Siz ne kullanıyorsunuz.bir de suyu çok sevdi sürekli içmek istiyor.Bir sakıncası var mı ki acaba
Kaçırmadık tabi ki 4.45te de uyandıkSaat 3.45 bu saate kadar 6kez uyandık
Alarm gibi bu bebeklerKaçırmadık tabi ki 4.45te de uyandık
Bu uyanmaları bi çözebilsemSaat 3.45 bu saate kadar 6kez uyandık
Ay bu gün bizimki de sürekli uyandı uykusu kaçtı uykuya gecemedi huzursuz bir geceydiSaat 3.45 bu saate kadar 6kez uyandık
Dolunaydan mı böyle olduk kiAy bu gün bizimki de sürekli uyandı uykusu kaçtı uykuya gecemedi huzursuz bir geceydi
Benimki karnına baya vuruyordu ama bıraktı sen sorunca fark ettim uzunca bir süre karnına vuruyorduKızlar bebeğiniz kendine vuruyor mu karnına karnına sürekli vuruyor tik oldu sanki gözünü açmadan vurmaya başlıyor
Vodafone güvenli depodaKızlar günaydın bebeklerinizin fotoğraflarıni videolarını nasıl saklıyorsunuz?
Vuruyo ama oyun gibi eline vuruyo bacağına vuruyo benim elimi tutup elime vurduğu oluyorKızlar bebeğiniz kendine vuruyor mu karnına karnına sürekli vuruyor tik oldu sanki gözünü açmadan vurmaya başlıyor
Şu goldan goat mama sevkiyatinda sorun olduğu için hipp aldım sevdi iyiyorKizlar hazır mama veren varmı, ne marka çocuğunuza veriyorsun mamayı. Cocugum şuan mama reddi yapıyoraz yiyor.
Bence bağırsakları iyi çalışıyorKizlar oğluma günce 1 kere katı gıda veriyorum 1-2 yemek kaşığı arası var yok. Mama markası değişti bulamadım diye normalde 2-3 günde kaka yapardı şimdi günde yapıyor bu iyi değil sanırım değil mi ya annem çok kaka yapan gelişmez diyor korkuyorum
Ben Google drive atıyorum mail açtım kaybolmaz di miVodafone güvenli depoda
Drive da da var ama nedense güvenmiyorum ona bide galeride sildiğim direk driveda da siliniyoBen Google drive atıyorum mail açtım kaybolmaz di mi
Kilo almaz ki kuzum sürekli kaka yaparsa. Eşimde öyle motobilozma hızlı calisiyo ne yese boş kilo almaz hep sabitBence bağırsakları iyi çalışıyor
Günde kaç kere yapıyor ki?Kilo almaz ki kuzum sürekli kaka yaparsa. Eşimde öyle motobilozma hızlı calisiyo ne yese boş kilo almaz hep sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?