2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar sizler tsh yuksekliginden bahsediyordunuz benim de düşük çıktı bakalim doktor bi sey diyecek mi bu duruma

Ay haklısın canım en mantıklısı her şeyde stok yapmamak

Kızlar ben folik asit olarak vinalac aldım tavsiye üzerine kullanan var mı aranızda

Hsg rahim filmi sonucuma bakabilir misiniz
Merhaba bugün pazartesi sabahı bu test sonucunu aldım.3 gün önce cuma günü beta hcg 0.151 idi.Ne zaman kontrole gitmem gerekiyor ve bu test (predictor) pozitif değil mi hamileyim yani cuma gününe doktor randevusu aldım muhtemelen 3 haftalık ultrasonda herhangi bir şey çıkar mı?İlk hamileliğim olacak yaşım da genç yeni evliyim kusuruma bakmayın bilgisizim

Eklentiler

• IMG_1085.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1086.png
    236,5 KB · Görüntüleme: 28
Testi bi kaç gün yeniden yapmanı öneriyorum. 2 3 gün sonra yeniden beta testi ver. Kan sonucun suan için çok düşük. Daha yeni evliyim dedin. Olumsuz sonuc olabilir kendini üzme buradaki herkesin başına benzer şeyler geldi. Umarım gebelik vardır. Adetin kaç gün geçti

Benim periyodum 37 gün.Ama yumurtlama ve ilişki tarihine göre başlangıçtan 14 gün geçti.Adetime 7 gün var.Birden bu kadar artması beni çok şaşırttı.Eğer doktor kontrolüne gerek yok diyorsanız sadece kan vereceğim

Değer 0.151 ise gebelik yok eğer 151 ise gebelikten bahsedebiliriz. Doktor kontrolune her daim gerek vardır.

Gebelik yok dedim ama o değer bazına göre yok yanlış anlama sakın. Adetin 1 hafta varmış gebelik olustiysa yükselir zaten. 0.151 değere göre diyorum

Gebelik yok dedim ama o değer bazına göre yok yanlış anlama sakın. Adetin 1 hafta varmış gebelik olustiysa yükselir zaten. 0.151 değere göre diyorum
Cuma günü kan testi 0.151 çıktı.Ama zaten umudum yoktu çok erkendi.Bu sabah Predictor erken test belirgin çıktı.Gün içinde kaset test yaptım onlar daha silik ama gene ikinci çizgiyi gördüm.3 günde değerin bu kadar artması beni şaşırttı normal mi bu??

Tatlım beta testini 1 kere vermişsin. Artıştan bahsedebilmek için 2 günde bir yenilemen gerek kan testini. Ki yeniden söylüyorum 0.151 değer düşük bir değer. Bu gebelik olmayacak demek değil o değer göre suan gebelik var demek kesin konusturamaz kimseyi. Hatta doktor da adetin 1 hafta geçsin öyle gel der. Doktorlar adet günü bile gittiğimizde erken geldin sonra gel dediği oluyor. Sen yarin sabah sağlık ocağından yeniden kan ver bakalım değer ne durumda. Ne umudunu kaybet nede umutlan. Bu çok sabır isteyen bir süreç. Umarım vardır ve gurubumuza katilirsin.

Bu hangi firma acaba biliyor musun

İnşallah yarın güzel haberlerini alırızzzz

Alıntı yapmamışım..

Ultrasonda minik bı topiginiz çıkar hayırlı olsun inşallah korkmayın hiç bı sorun çıkmaz gebesiniz rabbim sağ salim kucağınıza alma nasıp etsin inşallah

Kaç yaşındasın canım

Merhaba kızlar benim de son adet günüm 21 Mayıs şubat annesi olacağım kısmetse ama kalp atıslarını duymak için doktora cumartesi gittik 6+6 da ancak kesenin içi boş ne bebeği ne de kalp atışı duyabildim doktor vajina ultrason da yaptı ancak orada da görmedi aranızda böyle bir durum yaşayan var mı yok korkuyorum boş gebeliktir diye içinizden bu tarz bir durum yaşayan varsa aydınlatabilir misiniz doktor haftaya tekrar gel dedi ama beklemek o kadar zor ki eğer göremezsek boş gebelik dedi siz kaçıncı hafta da gördünüz kalp atışları ve bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…