Test hangi gun poztf cikmisti? Bir de o 168 degeri hangi gune ait? Ikiz olabilir mi acaba ya.. yuksek gibi geldi bana yumurtlama erken bile olsaBenim yumurtlamam 17 mayısta oldu bi gün önce ilişkim olmuştu o ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti o zaman testim pozitif çıktı. Aslında benim yumurtlamam erken olduğu için daha erken öğrendim yani bu durum aslında yumurtlama günüyle ilgiliymiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haklısınız en azından 1 hafta daha beklemeliyimEvet insan hemen ogrenmek istiyor ama erken test yapip negatifi gorunce de hayal kirikligi olabiliyor
Yumurtlama döneminde kasık ağrısı da oluyormuş pazar pazartesi baya ağrım vardı o günlerde mi o zaman çatlama oldu acabaBenim yumurtlamam 17 mayısta oldu bi gün önce ilişkim olmuştu o ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti o zaman testim pozitif çıktı. Aslında benim yumurtlamam erken olduğu için daha erken öğrendim yani bu durum aslında yumurtlama günüyle ilgiliymiş
İlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne aitTest hangi gun poztf cikmisti? Bir de o 168 degeri hangi gune ait? Ikiz olabilir mi acaba ya.. yuksek gibi geldi bana yumurtlama erken bile olsa
Eklentiler
Oldukca iyiymisİlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne ait
Bu hesapla pazartesi gunu test yapip boyle cikarsa benim de daha net sonuc almam mumkun gorunuyorİlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne ait
Geç döllenme olmadığı sürece belli olur diye düşünüyorumBu hesapla pazartesi gunu test yapip boyle cikarsa benim de daha net sonuc almam mumkun gorunuyor
- 29 Mayıs 2023
- 41
- 59
- 3
- 29
Ocagi takip edersen yaşayacaklarını onceden tecrube edenleri okursunBenimki tam 31 Ocak-1 Şubat hangi gruba dahil olayım bilemedim o yüzden ikisini de takip edeceğim
Subati takip edersen subat anneleri senin tecrubelerinden faydalanir
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.272
- 298
31 ocak yaziyor ama 1 hafta 10 gun oynuyor tam gunu gunune olmuyor hicBenimki tam 31 Ocak-1 Şubat hangi gruba dahil olayım bilemedim o yüzden ikisini de takip edeceğim
Kop gel ocaga
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Hali hazirda 1 kova annesiyim ve cok keyifli oluyor. Insallah 2.si de nasip olur bana ve hepimizeKova anneleri bilim çocuk yetiştirmeye hazır mısınız
Hadi bakalımmmm
Nasip olacak mı? Attık oltayı bekliyoruz
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Nasıl peki kova çocuğu tecrübeli kova annesi olarakHali hazirda 1 kova annesiyim ve cok keyifli oluyor. Insallah 2.si de nasip olur bana ve hepimize
Yaramaz olmuyorlar diyorlar çok soru soruyor diyorlar sorsunlarrrr akıllı minnoslar
- 6 Ağustos 2022
- 2.344
- 2.210
- 63
Yaramaz degil gercekten cok soru soruyor mu bilmiyorum ama cok konusuyor benimki bir de eger bir soru sorduysa tatmin olacagi cevabi alana kadar soruyor evetNasıl peki kova çocuğu tecrübeli kova annesi olarak
Yaramaz olmuyorlar diyorlar çok soru soruyor diyorlar sorsunlarrrr akıllı minnoslar
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Oyyy masallah ona akıllı yavrum benimYaramaz degil gercekten cok soru soruyor mu bilmiyorum ama cok konusuyor benimki bir de eger bir soru sorduysa tatmin olacagi cevabi alana kadar soruyor evet