2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 🤲🏻 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim 😁🥰🥰🥰
Çok şükür canım gözün aydın 🧿🤲 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Selam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 🤲🏻 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim 😁🥰🥰🥰
Çoook sevindiiim sağlıkla nşce haftaları ve fotoğrafları olsun inşallah 🙏 🥹😻

Ayy nasıl sevindimmm 🧿🧿🧿🧿🧿

Merhaba, bende ocak ayında transfer oldum.
şuanda 6. haftanın içindeyız.
benım çok miğde bulantım vardı doktor ılaç verdı onu kullanıyorum ama her şeyden tıksınıyorum yıne.
bırde miğde yanmam var. ne yesem dokunuyor sankı. reflum vardı zaten oncesınde de.
beslenme konusunda çok kısıtladım kendımı mecburen. vicdan azabı duyuyorum.
ama miğde yanmamda göğsume sırtıma vuracak kadar kotu.
doktor gavıskon onerdı. pekte bı fayda sağlamadı.
sizde de bu durumu yaşayan var mı?
ben bulent tıraşta tedavı oldum. çok ilaç verıyolar bence.. ilaççlarında tetıkledıgını dusunuyorum.

benım çok miğde bulantım vardı doktor ılaç verdı onu kullanıyorum ama her şeyden tıksınıyorum yıne.
bırde miğde yanmam var. ne yesem dokunuyor sankı. reflum vardı zaten oncesınde de.
ben bulent tıraşta tedavı oldum. çok ilaç verıyolar bence.. ilaççlarında tetıkledıgını dusunuyorum.
Merhaba bende 7+6 yım 2 gndr kusuyorum bugün prilam yazdı doktorum başlycam inşallh faydası olur kesinlkle katılıyorum çok ilaç yüklüyorlar

Kızlar bugün kan testinde değerim negatif çıktı ama doktor yarın da kan vermemi söyledi ben boşuna iğne olmak istemiyorum napmam lazım sizce

Merhaba bende 7+6 yım 2 gndr kusuyorum bugün prilam yazdı doktorum başlycam inşallh faydası olur kesinlkle katılıyorum çok ilaç yüklüyorlar
prilam gerçekten işe yarıyor. gece yatmadan 2 tane alıyorum.
ilk aldıgımda yıne bulandı ama 2. den sonra etkısını gosterdı hemen.
gunde 10 taneye yakın ılaç yutuyoruz.

Kızlar bugün kan testinde değerim negatif çıktı ama doktor yarın da kan vermemi söyledi ben boşuna iğne olmak istemiyorum napmam lazım sizce
Canım yarın kan vereceksin bence yap iğneni nasıl olsa 1 defalığına yapacaksın . Kan değerin kaç çıktı

Soda içersen biraz belki rahatlarsın canım benim midem suyu bile istemiyor bende senin gibiyim. Hep gaz çıkarasın geliyor. Elim kolum kalkmıyor

X