Evet maalesef tecrübe işte. Umarım sizler de hiç bu belirsizliğe kapılmadan pozitifleri alırsınız inşallahHee böle bi tecrüben varsa bilemem ben hiç böle görmedim ya ondan sevin diyodum herkes kendi penceresinden bakıyor işte ama çok ağır nazlı nazlı ilerleyen değerlerde olabiliyo aynı rahim aynı embriyo değil şuan herzaman farklı olur biliyosun rahatla gevşe çok iyi olcak inan bana
Benimki bana inat yapıyor ben biliyorum. Sabır diliyorum huzur sağlık her şeyden önceFarzet ki 12. günde test verdin ve 165 çıktı. Doktorlar bu sebebten gününü bekleyin diyorlar öncesinde test istemiyorlar bugünden sonrası önemli şimdi motive ol ve artık dua mı edersin kendine başka bi şey mi yaparsın bilmiyorum ama var tadını çıkar
O kadar iyi anlayabiliyorum ki. Şimdi ben test yapıyorum çizgi görüyorum herkes sevinmiyorsun diyor. Yarın sabah kan vereceğim ama pozitif çıksa yine fiziksel olarak iyiliği için gerekeni yaparım o ayrı ama hamileyim diye sevinemem herhalde. 3 kez aynı şeyi yaşadım çünkü. Sevindim, heyecanlandım, eşim kız kardeşimle kalp atışı dinlemeye gittik. Önce sessizlik oluyor odada, sonra doktor başka doktoru çağırıyor bir daha bakiyolar, sonra dopplere gir diyolar sonrası boşluk. Yükselme değil düşüş takip etmek için test yaptırıyorum sonra. Yani mesele pozitif görmek değil çok iyi anlıyorum sizi, insan heyecanlanmaya korkuyor, olumsuzu düşünmeye meyilli oluyor. İnşallah bu sefer yolunda gider her şey. Güzel haberlerinizi alırız. Çok içten dua edeceğim sizin için.Canım inan bana bu kadar uzun yorucu mücadeleden sonra kim istemez ki bırak kanı idrarda bile pozitifi görüp dibine kadar mutluluk gozyasini dökmeyi. Tamam değer çok düşük değil ama en az %60 artış olması lazım iki değer arası. Ha bu yükselir belki kese belki kalp atışı ama bu beta canımı çok sıkıyor. Geçen sene de betam böyle iki kat artmiyordu ama elhamdülillah kalp atışını bile aldım ama sürmedi. Korkuyorum. Doktorum biraz sınırda artmış dedi. İki gün sonra tekrar istedi. Ben şuan hiç bir şey bilmeseydim mutluluğumu tarif edemezdim. O yüzden sağlıklı ilerleyiş olur inşallah tek duam bu.
Amin kolaylıkla nasip etsin inşallah tez vakitteAmiiinnnsizin de emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah. Bizlerde kucağımıza aldığımız, büyüttüğümüz günleri görürüz umarım
Merhaba bende 16 ocakta transfer oldum dondurulmuş 3. Gün embriyosu doğal siklus ile transfer oldu, fakat taranferimin ilk günü ve 2. Günü çok hafif bi leke geldi transfer aletlerinde mi acaba bunu yaşayan var mıMerhaba benim de 15 Ocak transfer günüm çok heyecanlıyım umarım bu süreçte olan herkes olumlu sonucu alıp bebeğine kavuşur insan bu dönemde kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Merhaba, doğal siklus ile adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz ve çatlatma iğnesi kullandınız mı ?Merhaba bende 16 ocakta transfer oldum dondurulmuş 3. Gün embriyosu doğal siklus ile transfer oldu, fakat taranferimin ilk günü ve 2. Günü çok hafif bi leke geldi transfer aletlerinde mi acaba bunu yaşayan var mı
evet evet kullandım 2 günde bir kontrole gittim adetin 13 günü çatlatma iğnesi kullandım , 17.gününde de transfer oldum.Merhaba, doğal siklus ile adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz ve çatlatma iğnesi kullandınız mı ?
Bakın işte tam da demek istediğim buydu. Çok güzel anlatmissin ama tabi kim ister acı tecrübeyi. O süreçte zaten öyle hızlı gelişiyor ki her şey geldiğin noktaya hayret ediyorsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tabiki pozitiflere sevinelim mutlu olalım iyiyi düşünelim. Ki iyi olsun. Olumlama yapalım her şeyde. ben bu sefer gerçekten sakinim. Dua ediyorum. Sağlıklı ve hayirliysa rabbim nasip etsin . Hepimize. Sana da çok çok geçmiş olsun canım inşallah poztifin sağlıkla ilerler stressiz bir şekilde gelip geçsin su gibi . Duaların için Allah razı olsunO kadar iyi anlayabiliyorum ki. Şimdi ben test yapıyorum çizgi görüyorum herkes sevinmiyorsun diyor. Yarın sabah kan vereceğim ama pozitif çıksa yine fiziksel olarak iyiliği için gerekeni yaparım o ayrı ama hamileyim diye sevinemem herhalde. 3 kez aynı şeyi yaşadım çünkü. Sevindim, heyecanlandım, eşim kız kardeşimle kalp atışı dinlemeye gittik. Önce sessizlik oluyor odada, sonra doktor başka doktoru çağırıyor bir daha bakiyolar, sonra dopplere gir diyolar sonrası boşluk. Yükselme değil düşüş takip etmek için test yaptırıyorum sonra. Yani mesele pozitif görmek değil çok iyi anlıyorum sizi, insan heyecanlanmaya korkuyor, olumsuzu düşünmeye meyilli oluyor. İnşallah bu sefer yolunda gider her şey. Güzel haberlerinizi alırız. Çok içten dua edeceğim sizin için.
Bence var gibi. Tamemen de aynı durumdayız. Sabah olsa da ogrensem artıkAz önce size erken gebelik testini atmıştım kızlar bu ucuz testte 10 dk sonra böle oldu ne düşünüyosunuz
Çok teşekkür ederim. Benim öncekiler doğal gebelikti ilk defa tüp bebek deniyoruz her şeyi de doğal süreç izlendi zaten sadece genetik teste gitti doktorum eşimin hücrelerindeki genetik bozukluğun sebep olduğunu bu yol ile uygun olanı yerleştirdiğimizi söylüyor, umutluyum bakalım. Tabi ki hep pozitif olmak lazımBakın işte tam da demek istediğim buydu. Çok güzel anlatmissin ama tabi kim ister acı tecrübeyi. O süreçte zaten öyle hızlı gelişiyor ki her şey geldiğin noktaya hayret ediyorsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tabiki pozitiflere sevinelim mutlu olalım iyiyi düşünelim. Ki iyi olsun. Olumlama yapalım her şeyde. ben bu sefer gerçekten sakinim. Dua ediyorum. Sağlıklı ve hayirliysa rabbim nasip etsin . Hepimize. Sana da çok çok geçmiş olsun canım inşallah poztifin sağlıkla ilerler stressiz bir şekilde gelip geçsin su gibi . Duaların için Allah razı olsunben de ediyorum elbette. Forumda yardımcı olmaya calisip iki kelam yazan herkesten Allah razı olsun
Valla şu cuma bi gelemedi zaman durdu sankiBence var gibi. Tamemen de aynı durumdayız. Sabah olsa da ogrensem artık
aaa baya erken olmuşsunuz ben adetin 22. günü gibi transfer olacağım :) ben de doğal siklus ilerliyorum şu an :)evet evet kullandım 2 günde bir kontrole gittim adetin 13 günü çatlatma iğnesi kullandım , 17.gününde de transfer oldum.
Kaç günde bir regli oluyorsunuz, birde bu benim 2. Denemem ilki taze transferdi ve ilçalıydı pozitif oldu ama daha sonra bthcgnin düzenli artımı devam etmediaaa baya erken olmuşsunuz ben adetin 22. günü gibi transfer olacağım :) ben de doğal siklus ilerliyorum şu an :)
AA tamam o zaman çok iyi olmuş hadi hayirli güzel haberlere inşallahÇok teşekkür ederim. Benim öncekiler doğal gebelikti ilk defa tüp bebek deniyoruz her şeyi de doğal süreç izlendi zaten sadece genetik teste gitti doktorum eşimin hücrelerindeki genetik bozukluğun sebep olduğunu bu yol ile uygun olanı yerleştirdiğimizi söylüyor, umutluyum bakalım. Tabi ki hep pozitif olmak lazım
Ay bende bugün böyle düşündüm ya, zaman geçmiyorValla şu cuma bi gelemedi zaman durdu sanki
28 günde bir oluyorum ve hep düzenli olurum benim ilk transferim olacak kısmet olursa :) Allahım inş bu sefer sana sımsıkı tutunur ve ilerler :)Kaç günde bir regli oluyorsunuz, birde bu benim 2. Denemem ilki taze transferdi ve ilçalıydı pozitif oldu ama daha sonra bthcgnin düzenli artımı devam etmedidoktorda bu sefer doğal siklus deneyelim dedi bakalım 2. Günüm henüz
İnşallah hepimizin göz yaşı biran önce diner sağlıcaklara kucaklarımız alırız28 günde bir oluyorum ve hep düzenli olurum benim ilk transferim olacak kısmet olursa :) Allahım inş bu sefer sana sımsıkı tutunur ve ilerler :)