💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

hilda01 A arkaoda güzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba kaç haftalık şuan benimde kanamam oldu sonra kahverengi leke oldu iğne oldunuz mu ne dedi doktor

C cicocico kuzum senin test günün ne zaman?

Arkadaşlar gebelik testinde negatif görüşte kan testinde pozitif gören var mı acaba. Yani böyle bir şey olabilir mi
Canım ben yaşamadım. Ama idrarda çıkmayıp, kanda çıkan, geç döllenme olabilecek arkadaşların deneyimlerini gördüm. Senin kan testi günün ne zaman? İdrar testi mi yaptın?

Merhaba kaç haftalık şuan benimde kanamam oldu sonra kahverengi leke oldu iğne oldunuz mu ne dedi doktor
Progestan iğneyi 1 yapıyordum bir kaç gün 2 olarak devam et dedi transfer tarihine göre 5 haftalık olması lazım. Tüm ilaçlara devam ediyorum kan sulandırıcı da dahil.kan sulandırıcıyı Aktif kanamada kesiyoruz dedi hemşire. Şuan iyiyim kesildi kanamam kahve olarakta gelmedi. Kanama bir iki gün daha devam ederse muayene gününü öne alacaklarını soyledi.

Lütfen bugün git için rahatlasın. Erken gidersen bir şey kaybetmezsin ama geç kalırsan niye gitmedim dersin. Allah esirgesin lütfen bugün rutin kontrolmüş gibi git pazartesi yeni gidersin
Daha önce gittiğimde hiç bişey yapmadan geri gönderdiler. Şuan için iyiyim çok sağol beni bu kadar düşündüğün için teşekkür ederim her şey nasip

Çok var böyle olan inşallah benim ki de önemsiz bir kanamadır desteğiniz için teşekkür ederim. Şuan gayet iyiyim çok şükür. Akşam biraz yoğun geldi ama durdu sonra

Selamlar sayfayı gorunce duygulandım, Gecen yıl 24 nısanda transfer olmustum, suan kızım 4 aylık kucagımda
Hepinize sağlıklı bir süreç hayırlı bir dogum diliyorum
Yaaa sizler bize ışık oluyorsunız teşekkür ederiz. Sağlıkla büyüsün evladın ❤
Kan testi günüm yarın 10.gun idrar testi dün yaptım bir şey görünmedi maalesef
Canım kanda belli olur herşey. İnşallah mucizen seninledir endişelenme demek yersiz olur, hepimiz çok kaygılıyız bu süreçte. İnşallah mucizen gerçek olur

Bende sadece asprinle fitili kesti kan sulandırıcı iğne devam et dedi iki doktorumda kahverengi lekeyle bitti ama ne oldu neden oldu birşey demedi cuma gidicem bende inşAllah

Kızlar ilk anda çekmedim epey silikti bu saatler sonraki hali
Elhamdulillah değerler ve sonraki tüm süreç yolunda sağlık sıhhatle ilerler inşallah
Ben ilk transferde direkt kanda 0 görünce çok üzülmüştüm
İkincide kızımda 8.gün böyle silik görüp ertesi sabah beta hcg 176 çıkmıştı
Bu kez 7. Gün böyle çıktı
Değerler de güzel gitsin Allahım sağlık sıhhatle
Cuma vakti hepimiz birbirimize dua edelim

Oyy bir mucizemizz daha bizimle çok sevindim canım ❤ hayırla gelsin bebişin

EslemVera tablomuzun muhteşemliği arka arkaya hamile haberleri geliyor bakalım sıradaki hamişimiz kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…