- 8 Aralık 2012
- 3.727
- 5.104
- 32
Aaaa şaşırdım , bizde denesek mi acabagünaydın canım benim doktor transfer öncesi cinsel ilişkinizi kesmeyin devam etmenizi istiyoruz dedi hatta önerdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa şaşırdım , bizde denesek mi acabagünaydın canım benim doktor transfer öncesi cinsel ilişkinizi kesmeyin devam etmenizi istiyoruz dedi hatta önerdi :)
Tebriklerrrr sağlıkla kucağına al inşallahhcg 283 çıktı
Benim hamileliğimde 7. Hafta da bir anda çok fazla kanamam oldu , bacaklarımdan falan akıyordu ve büyük büyük parçalar geliyordu. Kurban bayramının 2. Günüydü ve bodrumda tatildeydik , apar topar hastaneye gittik doktoru çağırdılar doktorun gelmesini bekledik falan öldük öldük dirildik o arada , hemşireler düşük yaptığımı söylediler kanı durduramıyorlardı. Sonra doktor geldi bir tane iğne yaptı kanı durdurmak için ve alttan ultrasonla baktı ikizlerimin ilk kalp atışlarını orada duymuştuk gayet sağlıklılardı ve hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor bazen olabiliyor böyle dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var hemen onun iğnesini de yaptılar ardından 3 gün kahverengi kan geldi ve sonra bitti bir daha kanamam olmadı. Komşu teyzeler , korkma rahimde bir şey varsa öncesinde bebekler yerini temizler dediler. Belki seninki de öyle bir şeydir içini ferah tut canımÇok var böyle olan inşallah benim ki de önemsiz bir kanamadır desteğiniz için teşekkür ederim. Şuan gayet iyiyim çok şükür. Akşam biraz yoğun geldi ama durdu sonra
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3419632
Kızlar ilk anda çekmedim epey silikti bu saatler sonraki hali
Elhamdulillah değerler ve sonraki tüm süreç yolunda sağlık sıhhatle ilerler inşallah
Ben ilk transferde direkt kanda 0 görünce çok üzülmüştüm
İkincide kızımda 8.gün böyle silik görüp ertesi sabah beta hcg 176 çıkmıştı
Bu kez 7. Gün böyle çıktı
Değerler de güzel gitsin Allahım sağlık sıhhatle
Cuma vakti hepimiz birbirimize dua edelim
Ağrım olmadı sadece kahverengi lekeler prolıton yaptılar o mu kesti bilmiyorum 3 gün az az geldi bittiAğrın var mıydı inşallah önemsiz bir kanamadır. Hayırlısıyla güzel haberler alın
Gerçekten maşallah harika bir görüntüEslemVera tablomuzun muhteşemliği arka arkaya hamile haberleri geliyor bakalım sıradaki hamişimiz kim olacak
Çok teşekkür ediyorumTebriklerrrr sağlıkla kucağına al inşallah
Benim hamileliğimde 7. Hafta da bir anda çok fazla kanamam oldu , bacaklarımdan falan akıyordu ve büyük büyük parçalar geliyordu. Kurban bayramının 2. Günüydü ve bodrumda tatildeydik , apar topar hastaneye gittik doktoru çağırdılar doktorun gelmesini bekledik falan öldük öldük dirildik o arada , hemşireler düşük yaptığımı söylediler kanı durduramıyorlardı. Sonra doktor geldi bir tane iğne yaptı kanı durdurmak için ve alttan ultrasonla baktı ikizlerimin ilk kalp atışlarını orada duymuştuk gayet sağlıklılardı ve hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor bazen olabiliyor böyle dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var hemen onun iğnesini de yaptılar ardından 3 gün kahverengi kan geldi ve sonra bitti bir daha kanamam olmadı. Komşu teyzeler , korkma rahimde bir şey varsa öncesinde bebekler yerini temizler dediler. Belki seninki de öyle bir şeydir içini ferah tut canım
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben süreci tüm sakinliğimle yürütmeye devam ediyorum devam etse durmazdım zaten kesilince biraz rahatladım.Tebriklerrrr sağlıkla kucağına al inşallah
Benim hamileliğimde 7. Hafta da bir anda çok fazla kanamam oldu , bacaklarımdan falan akıyordu ve büyük büyük parçalar geliyordu. Kurban bayramının 2. Günüydü ve bodrumda tatildeydik , apar topar hastaneye gittik doktoru çağırdılar doktorun gelmesini bekledik falan öldük öldük dirildik o arada , hemşireler düşük yaptığımı söylediler kanı durduramıyorlardı. Sonra doktor geldi bir tane iğne yaptı kanı durdurmak için ve alttan ultrasonla baktı ikizlerimin ilk kalp atışlarını orada duymuştuk gayet sağlıklılardı ve hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor bazen olabiliyor böyle dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var hemen onun iğnesini de yaptılar ardından 3 gün kahverengi kan geldi ve sonra bitti bir daha kanamam olmadı. Komşu teyzeler , korkma rahimde bir şey varsa öncesinde bebekler yerini temizler dediler. Belki seninki de öyle bir şeydir içini ferah tut canım
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende daha önceki transferimde kanama olunca proluton depot yaptırmıştım ama fayda etmemişti. Düşecekse hiç bişey fayda etmiyor. Bunu kaç kez yaşadım gördüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAğrım olmadı sadece kahverengi lekeler prolıton yaptılar o mu kesti bilmiyorum 3 gün az az geldi bitti
Dualarım sizinle, inşallah yüksek beta sonuçlarını da göreceksinizKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
Dualarımız seninle canım , arkadaşımın da böyleydi sonra yükseldi değeri şimdi 11 aylık kızı varKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
Ya maşallah canım. Darısı bizeDualarımız seninle canım , arkadaşımın da böyleydi sonra yükseldi değeri şimdi 11 aylık kızı var
Benim betam 8. Gün 39 du sonra yükseldi değerim insAllah seninki de yükselirKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
Süper bu haber bu inşallah hiç gelmez kanaman. Yat dinlen hiç kalkmaÇok var böyle olan inşallah benim ki de önemsiz bir kanamadır desteğiniz için teşekkür ederim. Şuan gayet iyiyim çok şükür. Akşam biraz yoğun geldi ama durdu sonra
Sonra kanama mı oldu kahverengi leke mi 3 gün sonra bitti benim sizce normal miBen süreci tüm sakinliğimle yürütmeye devam ediyorum devam etse durmazdım zaten kesilince biraz rahatladım.
Bende daha önceki transferimde kanama olunca proluton depot yaptırmıştım ama fayda etmemişti. Düşecekse hiç bişey fayda etmiyor. Bunu kaç kez yaşadım gördüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
şu an ki transferimi Kocaeli Üniversitesi de yaptırdım transferden sonra hemen yüreyerek yatağıma geçtim 15 dakka dinlenip çıkabilirsin dediler.Kızlar transfer sonrası hastanede kaç saat kaldınız ?
Bir de transferden sonra progestan iğneyi kalçadan 10 gün vurulan var mı ? Bu ağrı yapan bir iğne mi acaba?
Csnım Allahın izniyle yükselecek. Senin gibi olan arkadaşlarımız oldu hayırlı olsun inşallahKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
benim de kesem bu civardaydı ölçü
Benimki senden daha düşüktüKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
Teşekkürler.şu an ki transferimi Kocaeli Üniversitesi de yaptırdım transferden sonra hemen yüreyerek yatağıma geçtim 15 dakka dinlenip çıkabilirsin dediler.
Daha önce Kayseri Acıbadem de yaptırdığımda hiç kalkmadan beni yatağıma geçirip bir saat yatırmışlardı
Progestanın bi her gün göbekten bir de üç günde bir kalçadan yaptırıyorum çok aşırı ağrı yapmıyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızTeşekkürler.
Bende Kayseri'de Gökalp hocadayim
Transfer sonrası 3 saat yatırıyor yaklaşık.
Benim iğne de her gün dedi 10 gün boyunca.
Biraz önce bir tane yapıldı çok acımadı, bundan sonrakiler de acımaz inşallah.