Aynen canım. 40 yaşındayım ben adet olacağımı takvimden bilirim ve kan görünce anlarım. Ne bir yerim ağırır nede yatak döşek yatarım. Adet günleri benim için ped koymaktan başka farklı bir gün değil hiç bir belirtim olmaz mesela. Kimisi ağrı çeker kasıklarım ağırıyor der bünye farklılğı bu işteAynen öyle kuzum. Herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor. Belirtili veya belirtisiz hepsi kabulüm, Önemli olan sonunda bebişlerimize kavuşabilmek, birbirimize umut olmak ❤
Ben de yemek yaparken yokluyorum kendimi, midem bulanıyor mu acaba diye ama nerrdeeeedahandro ben kendimi tanıdığım için çok garip şeyler oluyor sayın seyirciler diye pozitif olabilirim dedim kendi kendime. Kahvaltıları çok seviyorum sağlıklı beslenirim en son da bir dilim kaymak üstüne bal ile bitiririm normalde,bir parça kopartıp yiyemedim bile oldum. Bu benim için kendimce tabi bir sinyal her ne kadar erken de olsa. İlaçlardan mı artık diye de düşündüm zaman zaman belirti aramamak en doğrusu
İnşalallah sizinde güzel haberinizi alırızİdolümsün ❤bende de hiç belirtti yok. Belirtisiz hamiş kalanlara tutunuyorum
Canım o öyle bir şey ki hiç bir şeyden haberin yokkenBen de yemek yaparken yokluyorum kendimi, midem bulanıyor mu acaba diye ama nerrdeeehiç etkilenmiyorum. İnşallah belirtim olmadı ama hamişim diyen gruba girebilirim. Senin ilk denemede olması muhtemelen olmuş kuzum Alllah uğraştırmasın. Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum. Benim ikinci denemem.
Bende öküzü yerim oyuzden belirti mi acaba dedim kendime noluyor sen şuan öküzü yemen lazım dedimBeni yemek hiç etkilemedi ya maşallah öküzü yerim
Ayy insallah hepımıze bu güzel emojiden olsunPazartesi sana da hamiş emojisi koyacağız kuzumumutla bekliyorum sonucunu
Karnın ağrıyor mu benim bugün baya ağrıyor karnım halsizimBende öküzü yerim oyuzden belirti mi acaba dedim kendime noluyor sen şuan öküzü yemen lazım dedim
Yok ağırmıyorKarnın ağrıyor mu benim bugün baya ağrıyor karnım halsizim
sizinle aynı gün transfer olmuşuz. umarım birlikte şahane haberler alırızMerhaba yaş 29 2 tane 5.gün embriyosu transfer tarihi 8 Nisan
İnşaAllah Rabbim umutla çıktığımız bu yolda yüzümüzü güldürsün hepimizinsizinle aynı gün transfer olmuşuz. umarım birlikte şahane haberler alırız
Ayyy inşallah Rabbim buraya pozitif yazmamızı nasip eder inşallahsizinle aynı gün transfer olmuşuz. umarım birlikte şahane haberler alırız
Test yapmışmıydınız evdeBende 6.güne kadar belirti olarak sadece hafif göğüs ağrısı şişkinlik ve su gibi akıntı vardı 7.günden sonra hafif hafif kasıklarıma sancı girdi ama hafif göğüs hassasiyetim devam etti ayaklarım çok üşüdü akıntımda devam ediyordu kanama vs olmadı