Kuzucum keseyi görebildin miTakip ediyorum seni 2024 Aralık Annelerinde de, okudukça ah kıyamam diyorum ama işte o bulantıları vs de artık anneliğin şanına veriyorum
İnşallah güzel haberler getiririm minnaktann
Cumada yogun mu oldu kanamanCanın en son cuma kanadım. İki kez olmuş oldu. Çok şükür şimdilik iyiyim. Bol bol yatıyorum kuzum❤ hiç iş yapmıyorum.
Of korkuttu seni, çok sevindim geçmesineCanın en son cuma kanadım. İki kez olmuş oldu. Çok şükür şimdilik iyiyim. Bol bol yatıyorum kuzum❤ hiç iş yapmıyorum.
Evet canım çok haklısın. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah ❤Evet canim onemli olan saglik.ikiz beni korkutuyordu riskli olmasi acisindan brlkide boylesi hayirli benim ileri haftalarda bi kaybim var oyuzden korkuyorum
Anladım canım, bakalım bana neler diyecekBenim estrofemi 2 ye düşürdü. Geri kalan aynen devam ediyor. Bakalım ne zaman kesecek merak ediyorum. Tabi benim kanamalarım oluyor şuan keseceğini pek sanmıyorum
Hadi masallah canim hayirla gelsinKızlarrr 278 çıktııııbugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu benimkisi
Canım kanamam olunca doktor rapor verdi, öyle idare ediyorumOf korkuttu seni, çok sevindim geçmesineiş için rapor mu aldın nasıl hallettin? Dinlen tabi kanama varsa hiçbir şey yapmamak lazım
Heeyy maşallahKızlarrr 278 çıktııııbugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu benimkisi
Canım nasılsın? Keseyi gördün mü? ❤Hayırlısı olsun :) umarım istediğin gibi bir haber alırsın. Hiç test yapmayarak da iyi yapmışsın.
Hihihihihi oleyyyyyKızlarrr 278 çıktııııbugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu benimkisi
Canım nasılsın? Keseyi gördün mü? Görecek misin? ❤Yaşım 31
Genetik taramalı bir tane emriyomuz vardı o transfer edildi
Hadi masallah canim hayirla gelsin
Heeyy maşallahsağlıkla ilerlesin kuzum ❤ benim de üçüncü gün. Üçüncü günler tutunca ayrı bi seviniyorum umut her zaman var
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimiziHihihihihi oleyyyyy
Önceki pazartesi çok yoğundu kuzum. Aspirin kesti doktor. Sonra Cuma vajinal muayeneden sonra kanama oldu. Bu sefer daha azdı. Aşırı yoğun değildi. Kırmızı olunca baya korktum ama doktor kanama alanı görmüyor rahimde çok şükür. Neremden geliyor kan anlamadımCumada yogun mu oldu kanaman
Geçen pazartesi ve cuma oldu kuzum. Şimdilik yok çok şükürAnladım canım, bakalım bana neler diyecekkanaman ne sıklıkla devam ediyor ?
Teşekkür ederim canım.Burdan hesapladımGebelik Hesaplama - Kanz Bebek Bezi
Kanz Babyânin gebelik hesaplama aracı ile bebeÄinizin ne zaman dünyaya geleceÄini öÄrenin!babykanz.com
çok şükür canımGeçen pazartesi ve cuma oldu kuzum. Şimdilik yok çok şükür❤
Evet kuzum. İki embriyo olsa, ikiz dicez vallaYa benim değerim 8. Güne göre baya yüksek değil mi
Randevu tarihi verdi mi doktorunİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi
Baya yüksek hayirli olsunYa benim değerim 8. Güne göre baya yüksek değil mi
Ay daha doktorla görüşmedim kiRandevu tarihi verdi mi doktorun