Bunu ben de anlayamadım canım. Benim randevu da 17 mayısta. 7 haftalık olmuş olacak. Seninki de erken çağırmış. değerlere göre belli oluyor kese . Senin değerin yüksek diye görülebilir diye çağırmış olabilir. Benim doktorum biraz garantici belki ondandır. Görürsün inşallah. Doktorun bir bildiği vardır canım. Beklemek zor ben de sabrediyorumKızlar var mı bir fikri olan?
197 çıkmıştı test günü, tekrar test istemedi aslında ben artışı takip etmek için yaptım haberi yok yani 500denBunu ben de anlayamadım canım. Benim randevu da 17 mayısta. 7 haftalık olmuş olacak. Seninki de erken çağırmış. değerlere göre belli oluyor kese . Senin değerin yüksek diye görülebilir diye çağırmış olabilir. Benim doktorum biraz garantici belki ondandır. Görürsün inşallah. Doktorun bir bildiği vardır canım. Beklemek zor ben de sabrediyorum
Transfere göre nasıl hesaplanıyor canım ?Kızlar ben adete göre 5+6 yım. Transfere göre 5+2. Hangisi geçerli olur sizce.
Seninki hep kalp atışına hem keseye bakacak demekBunu ben de anlayamadım canım. Benim randevu da 17 mayısta. 7 haftalık olmuş olacak. Seninki de erken çağırmış. değerlere göre belli oluyor kese . Senin değerin yüksek diye görülebilir diye çağırmış olabilir. Benim doktorum biraz garantici belki ondandır. Görürsün inşallah. Doktorun bir bildiği vardır canım. Beklemek zor ben de sabrediyorum
Seni tutamayız göremezsen. Sen bir eve ultrason cihazı alırsın gibi geliyor.197 çıkmıştı test günü, tekrar test istemedi aslında ben artışı takip etmek için yaptım haberi yok yani 500denherkes 5.haftanın içinde görmüş de ben gidip de görmezsem afakanlarca
Canım gebelik hesaplama sayfasında yaptım. Kanz ın orda öyle çıktı.Transfere göre nasıl hesaplanıyor canım ?
Ahahahahahaha valla göreyim susucam sözSeni tutamayız göremezsen. Sen bir eve ultrason cihazı alırsın gibi geliyor.
Transfere göre nasıl hesaplanıyor canım ?
Konuş canım sıkıntı yok. İçinde tutmaAhahahahahaha valla göreyim susucam söz
Canım nasılsıncok tesekur ederimm canim 8ci gun 41 cikmisti
Canım nasılsın? Herşey yolunda mı? Keseyi gördün mü?bende toksoplazma vardı kızlar tüp bebk doktorum araştırma hastanesine yönlendirmişti 6 ay geçtiyse pozitifte olsa bebege geçmez demişti
tüp bebek doktorum buna dayalı olarak başladık 6. haftadayım halen geçmemiş toksoplazma korkamaya başladımgeçiren oldumu aranızda
Benim estrofemi 2 ye düşürdü. Geri kalan aynen devam ediyor. Bakalım ne zaman kesecek merak ediyorum. Tabi benim kanamalarım oluyor şuan keseceğini pek sanmıyorumKızlar bende 2 iğne, 4 fitil, 48 saatte bir bant ve günde 3 kere estroferm kullanıyorum. Cuma inşallah randevum var bir miktar belki azalır diye düşünüyordum.
Kuzum nerelerdesin? Nasılsın? Bebiş nasıl? Keseyi gördün mü?15. Gün ki testini de aynı laboratuvar da mı verdin
Canım nasılsın? Keseyi gördün mü? ❤Buna arada yaş 36 ilk deneme
Kanamaların devam ediyor mu nasıl oldun?Benim estrofemi 2 ye düşürdü. Geri kalan aynen devam ediyor. Bakalım ne zaman kesecek merak ediyorum. Tabi benim kanamalarım oluyor şuan keseceğini pek sanmıyorum
Canım nasılsınAmin inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canın en son cuma kanadım. İki kez olmuş oldu. Çok şükür şimdilik iyiyim. Bol bol yatıyorum kuzumKanamaların devam ediyor mu nasıl oldun?
Evet canim onemli olan saglik.ikiz beni korkutuyordu riskli olmasi acisindan brlkide boylesi hayirli benim ileri haftalarda bi kaybim var oyuzden korkuyorumBu arada bugün okudum bir kaç başlık altında; başta tek kese görüp 7.-8. Haftalarda çift kese görenler olabiliyormuş. Önce sağlıklı olmaları tabi temennimiz❤
Kızlarrr 278 çıktııııbugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu benimkisi