💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kızlar var mı bir fikri olan?
Bunu ben de anlayamadım canım. Benim randevu da 17 mayısta. 7 haftalık olmuş olacak. Seninki de erken çağırmış. değerlere göre belli oluyor kese . Senin değerin yüksek diye görülebilir diye çağırmış olabilir. Benim doktorum biraz garantici belki ondandır. Görürsün inşallah. Doktorun bir bildiği vardır canım. Beklemek zor ben de sabrediyorum

197 çıkmıştı test günü, tekrar test istemedi aslında ben artışı takip etmek için yaptım haberi yok yani 500den herkes 5.haftanın içinde görmüş de ben gidip de görmezsem afakanlarca

Seninki hep kalp atışına hem keseye bakacak demek

Canım nasılsın? Herşey yolunda mı? Keseyi gördün mü?

Kızlar bende 2 iğne, 4 fitil, 48 saatte bir bant ve günde 3 kere estroferm kullanıyorum. Cuma inşallah randevum var bir miktar belki azalır diye düşünüyordum.
Benim estrofemi 2 ye düşürdü. Geri kalan aynen devam ediyor. Bakalım ne zaman kesecek merak ediyorum. Tabi benim kanamalarım oluyor şuan keseceğini pek sanmıyorum

Bu arada bugün okudum bir kaç başlık altında; başta tek kese görüp 7.-8. Haftalarda çift kese görenler olabiliyormuş. Önce sağlıklı olmaları tabi temennimiz
Evet canim onemli olan saglik.ikiz beni korkutuyordu riskli olmasi acisindan brlkide boylesi hayirli benim ileri haftalarda bi kaybim var oyuzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…