Canım üzgünümKizlar 1.20 cikti sonucum
Vericem ama cok üzüldümCanım üzgünümama 8. Gün belki erken olabilir. Sen gene kan verme gününde gidip kan ver canım
YaaaaKizlar 1.20 cikti sonucum
Ay bilmiyorum ama cok üzüldüm yani hic bu kadar uzgun hissetmemistim kendimiYaaaadur bakalım daha senin için erken olabilir. Sen gününde de kan ver genede. Eminim üzülmüşsündür çok da haklısın ama daha erken sonuçta 1 günde bile çok değişiyor beta değeri test gününe kadar artış gösterebilir
11. Gün ver hatta garanti olsunLaboratuvar ile gorustum bana erken verdigiki 10. Gunden sonra vermem gerektigini söyledi hastanede ayni sekilde
Bakalim artık hayırlısı ama zannetmiyorum degisicegini11. Gün ver hatta garanti olsun
Ben yaptırdım. Sağlık ocağı yapmıyor. Devlet hastanesinde dahiliye ya da kadın doğum uzmanına randevu alıp yaptırabilirsiniz.Kizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Tamam canim tesekkur ederimBen yaptırdım. Sağlık ocağı yapmıyor. Devlet hastanesinde dahiliye ya da kadın doğum uzmanına randevu alıp yaptırabilirsiniz.
Merhaba canım, çok şükür keseyi gördük, kalp atışını bekliyoruz artık allahin izniyleCanım nasılsın keseyim gördün mü
Merhaba, benim de dün başladı ben de merak ediyorum neler yaptınız acaba.Kızlar günaydın, midesi bulanan arkadaşlara sormak istiyorum. İlaç ne kullanıyorsunuz , gerçekten faydası oluyor mu?
Canım ilk testini paylaşır mısın?Kızlar günaydınbu sabah tekrar test yaptım düne göre daha koyu ama hala silik tabi mide bulantısı olanlar ne zaman başladı bulantılarınız? Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim (sadece birini kucağıma alabildim ona da şükürler olsun ) hiç midem bulanmamıştı. Bu sabah inanılmaz midem bulandı kalkıp bol naneli yayla çorbası yaptım o biraz iyi geldi. Hamilelikten olamaz herhalde bu kadar erken değil mi
Ben sağlık ocağında yaptırdım. Hatta bende yapmadım otomatik aile hekimi yapmış gebelik olunca.Kizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Canım idrar testi yapmadan direk kan mi vermistin ?Vericem ama cok üzüldüm
Baş ucuma sarı leblebi koydum, kalkınca minik minik yiyorum. Çubuk krakeride o şekilde tüketiyorum. İyi geliyorlar. Ama bazen yetmiyorMerhaba, benim de dün başladı ben de merak ediyorum neler yaptınız acaba.
Evet 8. Gunumdu bugubCanım idrar testi yapmadan direk kan mi vermistin ?
Kızlar günaydın, midesi bulanan arkadaşlara sormak istiyorum. İlaç ne kullanıyorsunuz , gerçekten faydası oluyor mu?
Kızlar leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor bulantıya. Ama bunlarla geçmez ilaç alacak kadar kötü olursanız doktorlar prilam ve ya metpamid yazıyor. Prilam daha bitkisel içerikli diye biliyorum.Merhaba, benim de dün başladı ben de merak ediyorum neler yaptınız acaba.
Kaçıncı haftada görmüş oldunuz keseyi ?Merhaba canım, çok şükür keseyi gördük, kalp atışını bekliyoruz artık allahin izniyle