Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmayabilir canim yarını bekle benceKizlar gunaydin bugun 8. Günüm sizce kan versem dusujte olsa cikar mi donmus 3. Gun embriyosuydu dun baya baya konusmustuk zaten
Valla kan verdim direkgünaydın canım , Benim de donmuş 3. Gün embriyosu 29 Nisanda transfer oldum , cumartesi günü erken gebelik testinde çok silik görmüştüm dün ve bugün çizgi koyulaştı hatta normal kaset testte de çıkıyor artık . Kan baktırsam çıkar yani. Bence seninki de çıkabilir istiyorsan önce evde test yap
Dayanamadim verdim bile kan hemsireyim ya sabah ise geldim direk verdimÇıkmayabilir canim yarını bekle bence
Bende 4. Ve 5. Gun regl sancisi gibi sanci olmustu sadeceArkadaşlar benim bugün transferden sonra 3. Günüm belirtim yok hiç , siz de nasıl oldu , belirti olmayıp hamile kalan var mi
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruzValla kan verdim direk
Ay insallah ama ben sanki negatif cikicak diye düşünüyorum niye boyle dusunuyorum bilmiyorumHadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz
Pozitif sonuçlar görmeye alışık olmadığımız için öyle düşünüyorsundur ne zaman çıkacak sonuç ?Ay insallah ama ben sanki negatif cikicak diye düşünüyorum niye boyle dusunuyorum bilmiyorum
2 saat sonra ve ben cok korkuyorum sonuctanPozitif sonuçlar görmeye alışık olmadığımız için öyle düşünüyorsundur ne zaman çıkacak sonuç ?
Dun ruyamda test yaptigimi gordum testin sonucu da pozitif cikiyordu sabah uyandim ay allahim dedim nasip et ise geldigim gibi kan verdimPozitif sonuçlar görmeye alışık olmadığımız için öyle düşünüyorsundur ne zaman çıkacak sonuç ?
Bende kaybettiğim ikizlerime olan hamileliğimde önce rüyamda görmüştüm sabah kalkıp test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı senin de öyle olacak benceeeeDun ruyamda test yaptigimi gordum testin sonucu da pozitif cikiyordu sabah uyandim ay allahim dedim nasip et ise geldigim gibi kan verdim
Benim neredeyse hiç belirtim olmadı sadece ara ara bel ağrım oldu bir de bi kaç kere kasıkda batma hissi.Arkadaşlar benim bugün transferden sonra 3. Günüm belirtim yok hiç , siz de nasıl oldu , belirti olmayıp hamile kalan var mi
Ay bilmiyorum boyle elimde test vardı yapiyodum direk ikinci cizgi cikiyodu oyle ruya gorunce bende bugün verdim ama hala negatif dusunuyorum ay off kadin olmak ne zorBende kaybettiğim ikizlerime olan hamileliğimde önce rüyamda görmüştüm sabah kalkıp test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı senin de öyle olacak benceeee
Hayırlısı olsun canım, darısı bizlerin başınaCanımm dayanamadım acilde kan testi yaptırdım 201 çıktı iyi mi sence. Normalde Test günüm 7 mayıs salı
Evet kadın olmak hem çok zor hem çok güzel pozitif düşün hemşireymişsin Lab dakilere söyle seninkine hemen baksınlarAy bilmiyorum boyle elimde test vardı yapiyodum direk ikinci cizgi cikiyodu oyle ruya gorunce bende bugün verdim ama hala negatif dusunuyorum ay off kadin olmak ne zor
Ya canım negatif düşünme güzel şeyler düşün bebişin tutunmuştur sana ayakta durdun diye çıkacak değil ya embriyon rahimindenAy bilmiyorum boyle elimde test vardı yapiyodum direk ikinci cizgi cikiyodu oyle ruya gorunce bende bugün verdim ama hala negatif dusunuyorum ay off kadin olmak ne zor
Yaaa çok sevindim ya evet çok erken ama bu sabah benim de mide bulantım vardı hatta psikolojik herhalde diye düşündümKızlar günaydın bu sabah tekrar test yaptım düne göre daha koyu ama hala silik tabi mide bulantısı olanlar ne zaman başladı bulantılarınız? Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim (sadece birini kucağıma alabildim ona da şükürler olsun) hiç midem bulanmamıştı. Bu sabah inanılmaz midem bulandı kalkıp bol naneli yayla çorbası yaptım o biraz iyi geldi. Hamilelikten olamaz herhalde bu kadar erken değil mi
Maşallah çok güzel bir değer kuzumCanımm dayanamadım acilde kan testi yaptırdım 201 çıktı iyi mi sence. Normalde Test günüm 7 mayıs salı
Elikayı bilmiyordum hemen onu da indireyim. Sağol canımKızlar elika veya happymom diye uygulamalar var çok tatlı gününüzüde hesaplıyor tatlı mesajlar yolluyot her gün indirin tavsiye ederim ben ordan takip ediyorum
Çıkar canımKizlar gunaydin bugun 8. Günüm sizce kan versem dusujte olsa cikar mi donmus 3. Gun embriyosuydu dun baya baya konusmustuk zaten
Belirtisiz hamişim kuzum. Belirtilere takılma hiç ❤Arkadaşlar benim bugün transferden sonra 3. Günüm belirtim yok hiç , siz de nasıl oldu , belirti olmayıp hamile kalan var mi
5. Hafta mide bulantım başladi kuzum. Ben de erken sanıyordum. Prilam diye bi ilaç var. Çok kötü olursan onu doktoruna da danışarak içebilirsin. Hamileler için tasarlanmış bir ilaç.Kızlar günaydın bu sabah tekrar test yaptım düne göre daha koyu ama hala silik tabi mide bulantısı olanlar ne zaman başladı bulantılarınız? Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim (sadece birini kucağıma alabildim ona da şükürler olsun) hiç midem bulanmamıştı. Bu sabah inanılmaz midem bulandı kalkıp bol naneli yayla çorbası yaptım o biraz iyi geldi. Hamilelikten olamaz herhalde bu kadar erken değil mi