- 22 Şubat 2023
- 9.784
- 10.881
- 37
Hadi hayırlısı inşallah benim estrofemi 3den ikiye düşürdü. Diğer herşeye devam ediyorum. Progestan dex devam mı kuzum?Kızlar doktorum fitili corasprini estrofemi kesti benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallah benim estrofemi 3den ikiye düşürdü. Diğer herşeye devam ediyorum. Progestan dex devam mı kuzum?Kızlar doktorum fitili corasprini estrofemi kesti benim
İğne devam birde kan uyuşmazlığı için iğne yaptırıcam yarınHadi hayırlısı inşallah benim estrofemi 3den ikiye düşürdü. Diğer herşeye devam ediyorum. Progestan dex devam mı kuzum?
Bende içiyorum canım ama pek faydası yokGenelde yaşanıyor sanırım bende olmamak için kayısı suyu , çorba , komposto ve bol bol su içiyorum
İçiyorum canım bolda su içiyorum ama anlamadım bende ve düzenlide besleniyorumCanım kefir iç. Ben kefir içiyorum. Hiç yaşamadım
Duphalac banada dediler canm transferden sonra 2 kere onu içtim o şekilde bile zorlandım onu içerkende çok korkuyorum inşallah zararı yoktur diye, olsa vermezlerdi tabi ama yinede insan şüpheleniyorKabızlık yaşamamaya çalış canım. Benim doktorum Duphalac diyr bir şurup verdi. Çok faydasını gördüm bu süreçte sadece o zararsızmış. Öğünden sonra içiyorum 1 saate kalmadan rahatça tuvalete çıkıyorum ki normal hayatta da kabızlık sorunu olan niriydim bu ilaçlarla iyice mahvolmuştum. Bu süreçte kabız olmamak çok önemliymiş
Hormonlardan sanırım karnım hep çok şiş benimde doktoruna mutlaka danış kabızlık yaşamak normalde bile çok zorBende içiyorum canım ama pek faydası yok
Duphalac verdiler canım onu bile içerken düşünüyorum inşallah zarar gelmez diyeHormonlardan sanırım karnım hep çok şiş benimde doktoruna mutlaka danış kabızlık yaşamak normalde bile çok zor
Bizde de bar kan uyuşmazlığı , kaçıncı haftada yaptırıyorsun iğneyi ?İğne devam birde kan uyuşmazlığı için iğne yaptırıcam yarın
Benim doktorum birşey vermedi ama yorumlarda okudum ilac veren doktorlar varmış. Bu süreçte en doğru kararı doktorlarımız veriyor doktoruna güven hiç kötü düşünme zararı olacak olsa doktorun vermezdiDuphalac verdiler canım onu bile içerken düşünüyorum inşallah zarar gelmez diye
Benimde coraspirin progestan dex duphaston kesti kan sulandırıcı fitil ve estrofeme 2 hafta daha devam dedi yanlış anlamadıysamKızlar doktorum fitili corasprini estrofemi kesti benim
Merhabalar bişey sormak istiyorum, Glifor kullanmadan önce doktor size böbrek için kan testi istedi mi veya yaptırdınız mı cevaplarsanız çok sevinirimBen 500 mg sabah 500 mg akşam glifor kullanıyorum benim ki düşük doz çok yüksek değil indilin direncim. Transfer sonrası için hemşireme sorduğumda 1000 mg sabah akşam alarak da devam edebilirsiniz hiç sıkıntısı yok gliforun dedi. ama tabi ki sizin değerleriniz nedir, ilaç miltarınız nedir bilemiyorum mutlaka danışın transfer olduğunuz yere.
Benim testlerimde düşük de olsa kan pıhtılaşması çıkmasına rağmen bana da vermedi. Gebelik oluşursa kullanacakmışımKızlar doktorum bana kan sulandırıcı vermedi, herkes kan sulandırıcı kullanıyorum deyince merak ettim, benim gibi kullanmayan var mı
Ben de gebelik mevcut ama gene de vermedi. Pıhtılaşma testlerimde sıkıntı yoktu belki onun ile ilgilidir. Teşekkür ederim cevap içinBenim testlerimde düşük de olsa kan pıhtılaşması çıkmasına rağmen bana da vermedi. Gebelik oluşursa kullanacakmışım
Pıhtılaşma testinizde sorun yoksa zaten kullanmanıza gerek yok :)Ben de gebelik mevcut ama gene de vermedi. Pıhtılaşma testlerimde sıkıntı yoktu belki onun ile ilgilidir. Teşekkür ederim cevap için
Teşekkür ederimPıhtılaşma testinizde sorun yoksa zaten kullanmanıza gerek yok :)
Benim de pıhtılaşma ile ilgili bi sorunum yoktu tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum kan sulandırıcıyı ve östrofrmi de 2 haftaya keseriz dedi fitil de çünkü pıhtı atma şansı her gebelikte mevcut dedi biz garantiye alalım dedi bugünPıhtılaşma testinizde sorun yoksa zaten kullanmanıza gerek yok :)
Cano bence her doktorun kendine has protokolü var başka hastalıklar da varsa ona göre tedbir alıyorKızlar doktorum bana kan sulandırıcı vermedi, herkes kan sulandırıcı kullanıyorum deyince merak ettim, benim gibi kullanmayan var mı
Merhaba, benim de böyle bir sorunum yok ama hem coraspin hem oksapar iğne kullanıyorum. Önlem amaçlı veriyor zaten doktor, rahimdeki kan akışını hızlandırmak için.Pıhtılaşma testinizde sorun yoksa zaten kullanmanıza gerek yok :)