Canım hiç bir sorun yok %60 artması okey seninki %68 artmışKızlar 20 nisan transfer, 29unda sonucum 117 çıkmıştı bugün 197 çıkmış. Tam iki kat artmamış, sorun olabilir mi ?
Öyle bir sıkıntı düştü ki içime anlatamamCanım hiç bir sorun yok %60 artması okey seninki %68 artmış
Hayır kuzum artık yeterli. Doktor 3.ye ihtiyaç duymamış bileÖyle bir sıkıntı düştü ki içime anlatamamelim ayağım titriyor
İlkini de erken yapmama kızıyor zaten hep. Umarım sıkıntı olmaz.Hayır kuzum artık yeterli. Doktor 3.ye ihtiyaç duymamış bile
Sen için çok rahat etmezse başka yerde 3. Yü verirsin kuzum. Ama gerek yok. Erken de vermişsin zaten. Artış yeterli çok şükür. Hiç elin ayağın titremesinİlkini de erken yapmama kızıyor zaten hep. Umarım sıkıntı olmaz.
Sen nasılsın lekelenme durdu mu? Bir de boniva ceza almış anlamadımSen için çok rahat etmezse başka yerde 3. Yü verirsin kuzum. Ama gerek yok. Erken de vermişsin zaten. Artış yeterli çok şükür. Hiç elin ayağın titremesinmutlu ol ❤ bebişin için moralini yüksek tut.
Aa gene mi ceza almış. Geçen de almıştı. İnşalah bir an önce döner aramıza.Sen nasılsın lekelenme durdu mu? Bir de boniva ceza almış anlamadım
Hatta belki ikiz. Arkadaşım 10. Gün 180 çıkan hCG ile ikizlere hamile olduğunu öğrendi.Sen nasılsın lekelenme durdu mu? Bir de boniva ceza almış anlamadım
Yani çok mutluydum kursağımda kaldı hiç pozitif düşüne şu anda nedenseHatta belki ikiz. Arkadaşım 10. Gün 180 çıkan hCG ile ikizlere hamile olduğunu öğrendi.darısı sana ve bana. Ben de ikiz çok istiyorum. Benim tek kese göründü ama başta tek olup kalp atışında iki kalp atışı duyan oluyormuş. Allah'tan ümit kesilmez. Önce sağlıklı olsunlar tabi, biri ikisi fark etmez
Bazı doktorlar 10. Gün bazıları 12. Gün istiyor. Sizinki 12. Gün istemiş o zaman.Bugün 7. Günüm 24 nisanda transfer oldum yarın 8.günüm 6 Mayıs test yap dediler
6 mayısta kan vericem ama yarın idrar testi yapacağım dayanamıyorumBazı doktorlar 10. Gün bazıları 12. Gün istiyor. Sizinki 12. Gün istemiş o zaman.
Ne zaman yaoacaksiniz ?
2 günde % 66 artacak. 3 günde % 100Kızlar 20 nisan transfer, 29unda sonucum 117 çıkmıştı bugün 197 çıkmış. Tam iki kat artmamış, sorun olabilir mi ?
Bence ev toplama, bulaşık makinesi yapmayın 10 gün. Eğilmeyiniz çok ya da yukarı uzanmayın. Hareketsiz de kalmayın. Ben düşen eşyayı almadım yerden. Eşim topluyor arkamdanO kadar yatmakta doğru değil dediler bana da. Hani 2 gün evet dikkat gerek, banyo yapmam yasaktı, boyumu çok aşan bir yere uzanmam, eğilmem bunları önermediler. Ama günlük hayatına dönebilirsin hiç bir sıkıntı yok, yolculuk yapabilirsin denildi 1 günden sonra. Aksine yolculuk için bile eğer araçla uzun bi yola gidecek olursanız 1.5 saatte bi mola verip biraz yürümenizi isteriz dolaşım artsın diye dediler. Bence sizde hemşire veya doktorunuza sorduğunuzda kalkın artık diyecektir.
Canım. 2 gün için %66 artması yeterli. Lütfen sakin ol. Gayet iyi gidiyorYani çok mutluydum kursağımda kaldı hiç pozitif düşüne şu anda nedense
%68 olmuş, benim doktorum tek tahlil yaptırıyor gebesin dedi direkt. Perşembe randevuya çağırdı ama iyi miyim hayırCanım. 2 gün için %66 artması yeterli. Lütfen sakin ol. Gayet iyi gidiyor
Bende pazartesi idrar testi yapıp, kan vereceğim.6 mayısta kan vericem ama yarın idrar testi yapacağım dayanamıyorum
Dur sakin ol , bebişi de germe. Hiç bi sıkıntı yok perşembe günü keseyi de görürsün inşallahÖyle bir sıkıntı düştü ki içime anlatamamelim ayağım titriyor
Tekrar kan vermeli miyim sence?Dur sakin ol , bebişi de germe. Hiç bi sıkıntı yok perşembe günü keseyi de görürsün inşallahiçin rahat olsun
Hayır kan vermeye hiç gerek yok zaten yarın muayeneye gideceksin değil mi ?Tekrar kan vermeli miyim sence?
Pozitifleri görürüz inşallah yarın sabah yaptığımda haber ederimBende pazartesi idrar testi yapıp, kan vereceğim.
Kan ertesi gün çıkıyor burada. Saliya ancak çıkacak yani