Transferiniz kaçıncı günüMerhabalar benim 22 nisanda transferim oldu 5.gün embriyosu bugun gebelik testi yaptim erken olanlarindan ama tek çizgi cikti kan tahlili verme gunum 3mayis ama ben dayanamayip yaptim ve morelim cok
İnşallah pozitif sonuç alırsın kuzumKızlar kan verdim bekliyorum bana dua eder misiniz bu 4. Denemem
İnşallah teşekkür ederimİnşallah pozitif sonuç alırsın kuzum
Kızlar siz kendi isteğinizle mi yaptiriyorsunuz kan testini yoksa doktorunuz mu istiyor. Benim doktorum iknici kez kan verdikten sonra kese görmek için geleceksin dedi.9 gün 120
11 gün 220
13 gün 513
15 gün 7800(burada
17 gün 3600(veya burada bir şey oldu ama ne?)
19 gün 17300
Sonra bıraktım
Benimki de öyle dedi.Kızlar siz kendi isteğinizle mi yaptiriyorsunuz kan testini yoksa doktorunuz mu istiyor. Benim doktorum iknici kez kan verdikten sonra kese görmek için geleceksin dedi.
Mücize olur inşallah idrara geçmemiştir belkiBenimde bugün 7.günüm bende sizinle aynı gün transfer oldum sabah test yaptım negatif çıktı umudum tamamen gitti bana 3 mayıs test yap dediler
Dualarımız sizinle inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Kızlar kan verdim bekliyorum bana dua eder misiniz bu 4. Denemem
Canım idrarda negatif görüp kanda pozitif gören arkadaşlarımız oldu ❤Merhabalar benim 22 nisanda transferim oldu 5.gün embriyosu bugun gebelik testi yaptim erken olanlarindan ama tek çizgi cikti kan tahlili verme gunum 3mayis ama ben dayanamayip yaptim ve morelim cok bozuldu
Moral bozmak için erken ❤ idrarda çıkmayan kanda çıkabiliyorBenimde bugün 7.günüm bende sizinle aynı gün transfer oldum sabah test yaptım negatif çıktı umudum tamamen gitti bana 3 mayıs test yap dediler
Dualarımız seninle AyşecimKızlar kan verdim bekliyorum bana dua eder misiniz bu 4. Denemem
Bana da iki keZ kan verdirdi ler sonra kese görmek için çağırdılar canım. Kızlar genelde kontrol amaçlı kan veriyorlarKızlar siz kendi isteğinizle mi yaptiriyorsunuz kan testini yoksa doktorunuz mu istiyor. Benim doktorum iknici kez kan verdikten sonra kese görmek için geleceksin dedi.
Ben de ben deAyy karnımız biran önce büyüse tekme atsa minikolarımızbir kac ay hemen gecsın istiyorum
İnsallah bulantıyla geçmez doktoruna prilam yazdır iyi gelir ile ne zaman başlıyorsun kanaman yok demiKızlar ben ilk kusmamı gerçekleştirdim. Asla mide yanmam ve bulantım geçmiyor. Sürekli ekmek yiyorum. Ne yapsam fayda etmedi. İşe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum. Doktora gidince ilaç isteyeceğim
Evet ya treenyolda çok güzel tulumlar var tam yaza denk gelirse giyerizBen de ben dehamiş elbisesi giymek istiyorum ❤ Allah nasip ederse
Ben kusramıyorum ya sürekli bulanıyo sakız çiğniyorum durmadanKızlar ben ilk kusmamı gerçekleştirdim. Asla mide yanmam ve bulantım geçmiyor. Sürekli ekmek yiyorum. Ne yapsam fayda etmedi. İşe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum. Doktora gidince ilaç isteyeceğim
Benim bulantım yok hiç ikizlerde de yoktu anlaşılan ben doğuma kadar toraman gibi olurumBen kusramıyorum ya sürekli bulanıyo sakız çiğniyorum durmadan
Evet sorucam prilamı canım mutlaka. Kanamam yok ama kahverengi lekeler hala geliyor. Açık kahve renkte.İnsallah bulantıyla geçmez doktoruna prilam yazdır iyi gelir ile ne zaman başlıyorsun kanaman yok demi
Sakız iyi geliyor mu canımBen kusramıyorum ya sürekli bulanıyo sakız çiğniyorum durmadan
Transferiniz kaçıncı günü