💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Ay çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider pozitif sonuçlar alırım 😍🙏🏻 çok Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinize 🌸
Ya yalnız bi sorunum var ben şimdi uyandım hafiften bi boğaz ağrısı hissediyorum sanki , bir şey olur mu acaba ne yapsam 🤷🏼‍♀️ var mı öneriniz
Canım kloroben tarzı gargara yap. Bemiks c iç hemen. Toparlar o seni

Günaydın kızlar, transfer dahil 9.günüm bugün. İdrar ikinci gün biraz silik çıkınca paranoya yaptım kan vermeye gideceğim. 5.gün embriyosu 9.gün öğrenenler beta hcgniz kaç çıktı?

Bugün 9. Günüm ve yine dayanamayıp bu kez kaset test yaptım. İnşallah vardır. Yarın kan vericem artık inşallah hepimiz hayırlı sonuclar alırız.
17143720650055370989439063037237.jpg

Günaydın kızlar, transfer dahil 9.günüm bugün. İdrar ikinci gün biraz silik çıkınca paranoya yaptım kan vermeye gideceğim. 5.gün embriyosu 9.gün öğrenenler beta hcgniz kaç çıktı?
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Benimde 9. Gün ve silik çıkıyor. Kan Sonucunu yazarsan sevinirim canim.

22.04’te 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün gece erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Erken mi evde test yapmak için? Dr 02.05’te kan ver dedi. Pek bir belirtim yok. Regl olmadan önce olan bel ağrısı biraz kasık ve bacak ağrısı ve meme uçlarında hassasiyet var sadece.

Oldum transferimi Şuan hastanede odamda yatıyorum 1 tane koydular ilk kez olduğu için 4 tane embriyo donduruldu hepimizin hakkında hayırlısı 🐣🥹🙏
Hadi canım hayırlı olsun , sağlıkla tutunsun bebişin inşallah annesine 🙏🏻 bugün benim de transfer günüm , 3 te olacak benimki. İkimizde güzel, hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🌸

Canım 20 transfer olmuşsun transfer dahil olmuyor hariç oluyor

X