- 26 Şubat 2024
- 5.114
- 5.003
Bebek geliyooorrrrrr annesiBirinci çok erken test yaptim
Diyer küçükler erken test ucuz testlerden
Sevinmek için çok mu erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek geliyooorrrrrr annesiBirinci çok erken test yaptim
Yaaaa çok teşekkür ediyorum nolur dua edin hayatımın en uzun gecesi olabilir yazıcam size
Çok güzel hadi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen 20sinde transfer oldum iki gündür erken gebelik testinde görüyorum. Henüz günüm gelmediği için kan vermedim
Çok güzel değerin kaç çıkmıştı ?1 hafta once pozitif olduguu ogrendim
Insallah daha net sevinemiyorum yarın inşallah sabah alicam doğru düzgün test yapıcam çok çok inanıyorum inşallah rabbim göğüs ağırlarım da başladıBebek geliyooorrrrrr annesi
Dualarım seninle kuzummm ❤Yaaaa çok teşekkür ediyorum nolur dua edin hayatımın en uzun gecesi olabilir yazıcam size
Canım ben bir iki gündür yaşıyorum galiba. Önce inanmak istemedim ama bugün çok bariz bulanmaya başladi. Senin de mi bulanıyor?Kızlar mide bulantısı başlayan var mı ?
Çok güzel hadi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende yok bulantı önceki ikiz kayıplarımda da olmamıştı insallah bunda da olmaz rahat gecırırımzaten 50 kıloyumKızlar mide bulantısı başlayan var mı ?
Çok güzel hadi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yok bnde bulantı , bnde çevremden duyuyrum daha başlarda bulantı oluyor diye bnde bişey yok problem mi acaba diye duşündüm yaCanım ben bir iki gündür yaşıyorum galiba. Önce inanmak istemedim ama bugün çok bariz bulanmaya başladi. Senin de mi bulanıyor?
Demek olmasada oluyor yaniBende yok bulantı önceki ikiz kayıplarımda da olmamıştı insallah bunda da olmaz rahat gecırırımzaten 50 kıloyum
Tabi ki sanslıysanız olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla bulantılı geçen hamılelıkler kötü oluyorDemek olmasada oluyor yani
Canım senin çok yeni henüz, olmaması çok normal. Ben 5 Nisan'da transfer oldum. 5. - 6. Haftadan sonra başlıyormuş. Herkesde de olmayabiliyor. Lekelenme gibi düşün. O da herkeste olmuyor ❤Yok bnde bulantı , bnde çevremden duyuyrum daha başlarda bulantı oluyor diye bnde bişey yok problem mi acaba diye duşündüm ya
Günde bire düşürdüm bnde bakalım gittiğimde görüşücemKarin ağrısı ishal kramp yapabilir ama doktoruna sor diyer ilaçlarına ishal olan yan etkisi bisey olur mu. Benimkisi dosunu düşür
Daha ıyı bulantı olmaması merak etme doktorum bende rutin kan testlerimi de istedi birde oksapara rapor çıkartılan hepsını yarın halledicem insallahYok bnde bulantı , bnde çevremden duyuyrum daha başlarda bulantı oluyor diye bnde bişey yok problem mi acaba diye duşündüm ya
Yapıcam nolur dualarınızı bekliyorum yarında çıkmazsa yıkılırım 9. Günüm varsa çıkar yoksa çıkmaz bence inşaAllah yarın benim için çok mutlu bir gün olurCanım umarım yarın idrar testinde pozitifi göreceksin ❤ güzel haberini bekliyor olacağız
Dualarımız seninle canım ❤ Rabbimm kimseyi çocuksuz koymasın isteyen herkesin tez vakitte kucağı dolsun inşallah. Yarın inşallah buraları hamiş haberinle inleteceksin kuzumYapıcam nolur dualarınızı bekliyorum yarında çıkmazsa yıkılırım 9. Günüm varsa çıkar yoksa çıkmaz bence inşaAllah yarın benim için çok mutlu bir gün olur
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sizinle aynı gün transfer olmuşuz 22 nisan. Test yapmıcam demiştim ama sizi görünce duramayıp yapıcamBirinci çok erken test yaptim
Canım yarın kan testi sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla ❤ inşallah yükselmiştirKızlar test sonucum geldi şimdi. Benimki 2 adet 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün saat 11 de test verdim .sonuç: 32 hemşire daha yüksek olsa içimiz daha rahat ederdi dedi. Pazartesi yani 3 Gün sonra tekrar kan vereceğim. Dua edin canlarım. 32 çok mu düşük.
Canım şimdi mi yapacaksın? Sabah ilk idrarla mı yapsan acaba ama tabi sen bilirsinÇok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sizinle aynı gün transfer olmuşuz 22 nisan. Test yapmıcam demiştim ama sizi görünce duramayıp yapıcam