💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Seninkini böyle okuyunca benim ki çok mu erken acaba iki tane 3. gün 20.4 transfer edildi
Senden iki gün sonra ve senin ki 5. gün embriyosu umut var inşallah
Erken derken hangi konuda? İdrar testi için diyorsan 3.gün embriyosu olduğu halde gayet net ikinci çizgi çıkmış bence çok iyi bir şey genelde bu kadar erken çıkmıyor 3.gün bebeleri. Kan testi olayı da şöyle şimdi atıyorum 50-60 çıkacak zaten süreç stresli yok kimyasal mı yok dış gebelik mi diye strese gireceğim diye düşünüp kan vermek için erken geldi bana. Ama idrara en son karışıyor, idrarda varsa kanda da vardır annesi 2-3 test daha yapıp hepsinde çift çizgi varsa bence artık anneyiz o yüzden içim biraz rahat

Aranızda insülin direnci olup transfer sonrası bunun için ilaç alan var mı
Ben 500 mg sabah 500 mg akşam glifor kullanıyorum benim ki düşük doz çok yüksek değil indilin direncim. Transfer sonrası için hemşireme sorduğumda 1000 mg sabah akşam alarak da devam edebilirsiniz hiç sıkıntısı yok gliforun dedi. ama tabi ki sizin değerleriniz nedir, ilaç miltarınız nedir bilemiyorum mutlaka danışın transfer olduğunuz yere.

Bana da sizin gibi aynı dozda matofin verdiler ama içtiğimde yan etki çok yapıyor. Verdikleri numarayı da asla açmıyorlar gitsem iki saatlik yol gitmem gerekiyor Ne yapıcam şaşırdım

Birinci çok erken test yaptim
Diyer küçükler erken test ucuz testlerden

Sevinmek için çok mu erken

Eklentiler

• IMG_2085.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 79

Merhaba, 26 nisan 3 deneme 5.gün 2 emriyo yaş 39 benide eklermisiniz. Teşekkürler,
Hoşgeldiniz positivleri hep bir görelim inşallah

Merhaba, 26 nisan 3 deneme 5.gün 2 emriyo yaş 39 benide eklermisiniz. Teşekkürler,
Hoşgeldin canım aramıza ❤ tablomuz ekledim. Birlikte hamile haberlerini alalım inşallah
Birinci çok erken test yaptim
Diyer küçükler erken test ucuz testlerden

Sevinmek için çok mu erken
Kuzum üstteki testte çok bariz çıkmış. Alttakilerde göremedim. Artık her gün yapıp kontrol edeceksin ilk bakışta var gibi ❤ sağlıkla ilerlesin inş'ALLAH

Bana da sizin gibi aynı dozda matofin verdiler ama içtiğimde yan etki çok yapıyor. Verdikleri numarayı da asla açmıyorlar gitsem iki saatlik yol gitmem gerekiyor Ne yapıcam şaşırdım
Karin ağrısı ishal kramp yapabilir ama doktoruna sor diyer ilaçlarına ishal olan yan etkisi bisey olur mu. Benimkisi dosunu düşür demişti.

L liyaliya95 umarım yarın güzel bir transfer geçirirsin kuzum ❤ bebişini al da gel

cinnabon kuzummmm sonunda günün geldi ❤ yarın bebişini al da gel kuzum hayırlı rahat transferin olsun inşallah seni bekliyor olacağız

B burco35 kuzum yarın güzel haberini bekliyoruz hamileyimmm diyeceksin inşalah

MaşaAllah çok sevindim inşaAllah yazmak nasip olur pzartesi tekrar idrar testi yapacağım çarşamba da kan günüm zaten mevlam hayırlı afiyetli şekilde nasip eylesin
Canım umarım yarın idrar testinde pozitifi göreceksin ❤ güzel haberini bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…