devamNezmn birakmanizi soyledi doktornuz acaba
Kacinci hafta birakdircak
Canım tam olarak ne öğrenmek istiyorsun ? Açık açık sor? Benimki 12 hafta bıraktıracak seninki bıraktırmayacak belki?Kacinci hafta birakdircak
Bunu sag saglim kucana alirsin inslh
Amin , inşallah hepimiz çok güzel sorunsuz hamilelikler geçirelimBu kez sağlıkla al kucağına inşallah
Hafifse sıkıntı olmuyor dedi benim doktorum. Yerleşme kanaması ilk 2 ay olabilirmiş, tabi siz yine de doktorunuza sorun. Belki ilaçlarda düzenleme yapabilir. Kötü düşünmeyin
Senin kaç zaman oldu pozitif alalıBende de bugun cok hafif pembemsi bi leke oldu
canım olabiliyor lekelenmeler , Gittiğin tüp bebek merkezi şehir dışında falan mı ?kızlar benim lekelenmem durmuştu 2 gün gelmeyince asistana yazdım fitil ve corasprine devam et dedi 2 kez koydum kahve minik lekeler yine geldi soruyorum asistana devam günlük 1 ped kadar normal dedi kanama artarsa yakın bir hastanede muayene ol dedi sadece ne yapacağımı şaşırdım
Ben Typ1 hastasıyım insülin kullanıyorum ve metformin kullanıyorumAranızda insülin direnci olup transfer sonrası bunun için ilaç alan var mı
Şişlide ama cuma günü randevum geliyim mi diyorum gelmenize gerek yok normal diyocanım olabiliyor lekelenmeler , Gittiğin tüp bebek merkezi şehir dışında falan mı ?
Ben de 6 tane kullanıyorum. Bir gün unutunca hepsini akşam içmiştim ertesi gün öğlene kadar başım dönmüştü :) sabah öğle akşam 2 2 2 içebilirsin dediler. Şimdi 3-3 içiyorum. Biraz uyku yapıyor ilk başta. Başka bir şey fark etmedim.
Ben 3 tane kullaniyorum sabah ogle aksam 1 tane
4.
Sabah 2
Akşam 2
Ben 3 kere içiyorum
ben sabah 2 akşam 2 içiyorum
Teşekkürler kızlar cevap için.Sabah 1 ,akşam 1
Çok teşekkür ederimBen Typ1 hastasıyım insülin kullanıyorum ve metformin kullanıyorum
Ya çok enteresan en azından seni sakinleştirmek için bile olsa gelin bi kontrol edelim içimiz rahat etsin falan diyebilirler. Çok ilgisizlermişŞişlide ama cuma günü randevum geliyim mi diyorum gelmenize gerek yok normal diyo
Canım doktorunu dinle sonra senin de dediğin gibi Allah korusun olumsuz bir sonuç alırsan buna sebep bulursunTeşekkürler kızlar cevap için.
Dr bana transfer hazırlığında 2+2+2 kullanmamı istedi ama ben 1+1+1 kullandım. Şimdi transfer sonrası 2+2+2 kullanıyorum.
Bana fazla geliyor da, bazen şeytan dürtüyor 1+1+1 kullan gitsin diye, sonra olumsuz sonuclanirsa buna yorarik vicdan azabı çekmemek için 2+2+2 kullanmaya devam edeyim
Kız çok erken daha hele üçüncü gün embriyosu. Boşu boşuna üzme kendini
İnşallah öyledir çok umutluydum halen öyleyimKız çok erken daha hele üçüncü gün embriyosu. Boşu boşuna üzme kendini5. Gün embriyoları bile 8. Gün zar zor kendilerini belli ediyorlar. Acele etme kuzum ❤
Nurettin Ersöz ince diye bir doktor var bayraklıda işlemler Tavmergen de yapılıyor siz?Üzülmeyin belki de hayırlısı böyledir , bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Bu süreçte kullandığımız ilaçlar biraz ağır insanın psikolojisini bozuyor, sürekli vücudumuza hormon yüklendiği için. Ama doktorlar da hepimizin sonuçlarına, tahlil değerlerine göre veriyor ilaçları. Biraz katlanıcazTeşekkürler kızlar cevap için.
Dr bana transfer hazırlığında 2+2+2 kullanmamı istedi ama ben 1+1+1 kullandım. Şimdi transfer sonrası 2+2+2 kullanıyorum.
Bana fazla geliyor da, bazen şeytan dürtüyor 1+1+1 kullan gitsin diye, sonra olumsuz sonuclanirsa buna yorarik vicdan azabı çekmemek için 2+2+2 kullanmaya devam edeyim