- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.916
Canım iki gün bile öyle fark ediyor ki. Geçen ben paranoya yaptım kendi randevumdan önce koştur koştur başka doktora gittim baktırdım ya hatırlıyor musun? Arasında sadece 2 gün var. 22 nisan bambaşka doktora gitmek zorunda kaldım kese gözüktü yolk filan yok dedi. 24 nisan kendi tüp bebek doktorum hem kese hem de yolka sarılmış bebeği gördü bebenin boyu da 2,5 mm civarı dedi.5 mm geçince kalp sesini dışarı verebilir ama bak pıt pıt atıyor hareket ediyor zarar vermemek için açmıyorum haftaya gel dedi. Yani demem o ki 2-3 gün bile çok şey değiştirebilir biz belki aklımız basmaz bu işe ama doğa bu.Haklısın ama en azından 2000 lerde olsaydı. 1500 den sonra vajinal görünüyormuş. Bugün 1100lerdeyse yarın 1600 ü geçmiş olur belki varsa görünür
Bir örnek de bayraml günlerine denk gelmişti transfer sonrası can sıkıntısından 5 gün sabah idrar testi yaptım tek çizgi akşamı da hangi akla hizmet tekrar yaptıysam silik çıktı. Yani 8-10 saat bile bir şeyleri değiştirebiliyor. Lütfen için ferah olsun. Hepimizin parmak izi bir değil boyu kilosu bir değil rahim tüpler göz rengimiz bile farklı. Bünyemiz de farklı.Kimisi hap içip üstüne prezervatif takar yeni kaza ile gebe kalır kimisi de sebebi yokken dahi kalamıyor. Herkes aynı gün aynı tarihte kese kalp veya doğum yapmıyor her bünye ayrı dünya. Tedavi yöntemimiz bile kişiye özel yapılır. Önümüzdeki hafta göreceksin keseni inanıyorum buna