2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Amin, hepimiz emeklerimizin karşılığını aldığımız güzel günleri görelim inşallah
Aret hocaya gidiyorsunuz sanırım siz de.Birebir aynı ilaçları kullandım ben de transfer öncesinde.Transfer sonrasında da aynı ilaçlar devam ediyor, bir de kan sulandırıcı iğne eklendi bana.Valla bu gonal f ler, ovitrelleler ne güzel iğnelermiş şimdi anlıyorum değerlerini

Edoşumm bebişlerine kavuşmana çok az kaldı demek
İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar da hiç bırakmazlarr, emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim
Senin ve burda güzel haber bekleyen herkesin gönlündekini nasip etsin Rabbim

Amin inşallah evet Aret Kamar da tedavi görüyorum siz ne zaman transfer oldunuz

Yeaa meleğim teşekkür ederimmm inşallah sen de kavuşacaksın. Birlikte kavuşacağız inşallah ❤❤❤ Allah sabrımızın hediyesini verecek inşallah

Bende perşembe günü transfer olacağım inşallah ilk transferim hem stres, hem heyecan hepsini bir arada yaşıyorum
Oh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmaya Benim de ilk transferim, gerçekten stres de heyecan da hiç eksik olmuyor.Bu arada size nacizane tavsiyem, merkezde 1 litre su veriyolar içmeniz için.Sakın hepsini içmeyin:)

Merhaba kızlar
Transferin 4. gününde herkese güzellikler diliyorum
Bugün mesai çok erken başladı. Arabanın tepesinden 2-3 saat inmedim. Sonrasında evde götür getir işleri çok vardı. Arada bebeğim sanırım ben burdayım bak çok iş yapma der gibi bazı ağrılar ve sancılar yaşadım
10. günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Bir şekilde oyalamam lazım kendimi

Ben öncekinden şöyle yapmıştım çok ideal oldu; transferden iki saat önce son idrarıma çıktım, son bir saat içinde 800ml civarı içtim. Akşama kadar tutabildim idrarımı. Tabi akşama kadar tutmaya gerek yok .transferdeki Sıkışıklığım da çok idealdi. Hiç rahatsız etmedi Mila86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…