2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Bebeğim bu ay da boş geçiyorum bayramdan sonra adetim gelecek aşılama planlıyoruz
İyi güzelce dinlenirsin kuşum. Kafanı dağıt bayram da. Çok kafaya takıyoruz. Onun da etkisi çok bence. Olacağı varsa da stresimizden olmuyor. Bayram sonrası berrak kafayla başlarsın inşallah. Bayram sonu benim sonuç belli olacak ben inşallah bebiş haberimi alırım, ardından hemen sen gelirsin canımın içi

Oyyy amiinnn aminn ne güzel olur bebeğimm inşallah güzel haberler alarak devam edelim
Seni yalnız bırakamam el ele gidelim inşallah bebişlerimize

Oyyy amiinnn aminn ne güzel olur bebeğimm inşallah güzel haberler alarak devam edelim
Seni yalnız bırakamam el ele gidelim inşallah bebişlerimize
Bizim kızlardan haber yok demi ya çok özledim onları da bir ayı geçti sanki, ne zaman bitecek ki cezaları.

Kesinlikle aşırı sıkışmaya gerek yokmuş valla, ben bana verdikleri suyu bitirmemiş olmama rağmen öyle sıkıştım ki kontrol ettikten sonra birazını boşaltmamı istediler

Merhaba ben de ekler misiniz? 06.04.2024 3.gün embiryo

Maşallah hem de akşama kadar tutmuşsunuz. Ben 1 bardak çay bile içsem 10 dakika sonra idrara sıkışıyorum. Zorlanıyorum bakalım ben ne yapacağım :)

Kendine uğraşı bulup düşünmeyi engelleyebiliyor musun canım?
Ben her gün için plan yaptım. Evde ya da dışarıda vakit geçirmeye çalışıyorum
Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu

Ben de bugün 3. Gün embriyosu tran
Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu
bence erken kendini hiç strese sokma. Ben de dün transfer oldum, bazen embriyomla konuşuyorum bebek gibi görüp, sonuçta gelişen bi canlı enerjiye ve pozitif enerjiyi alıyorlardır muhakkak. Beslenmene dikkat et dinlenmenin tadını çıkar.

Sizde çok hızlıymışsınız bende gebelık testı stokladım. Bugun transferimin 2. Günü. Ve düşünmeden yapamıyorum. Belirti arıyorum çoook çook erken farkındayım aslında ama kendimi durduramıyorum maalesef

Transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz. Neler yiyorsunuz. 1 nisanda transfer oldum test gunum 13 nisan cumartesi. Vakit çok yavasladı. Ben yavas yavad yemek yapıp evin içinde yavas yavas yürüyorum. Kendımı yormamaya calısıyorum. Cuma gunude iş başı yapacağım zaten

Benim de ikinci günüm. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bir de nerede yaptırdınız

Benim de ikinci günüm. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bir de nerede yaptırdınız
5. Gün embriyosu. Çam sakırada yapıldı. 3. Denemem. İlk ikiside orada yapıldı negatıf aldım. Problem eşimde. Ameliyatla sperm bulundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…