İyi güzelce dinlenirsin kuşum. Kafanı dağıt bayram da. Çok kafaya takıyoruz. Onun da etkisi çok bence. Olacağı varsa da stresimizden olmuyor. Bayram sonrası berrak kafayla başlarsın inşallah. Bayram sonu benim sonuç belli olacakBebeğim bu ay da boş geçiyorum bayramdan sonra adetim gelecek aşılama planlıyoruz
Oyyy amiinnn aminn ne güzel olur bebeğimm inşallah güzel haberler alarak devam edelimİyi güzelce dinlenirsin kuşum. Kafanı dağıt bayram da. Çok kafaya takıyoruz. Onun da etkisi çok bence. Olacağı varsa da stresimizden olmuyor. Bayram sonrası berrak kafayla başlarsın inşallah. Bayram sonu benim sonuç belli olacakben inşallah bebiş haberimi alırım, ardından hemen sen gelirsin canımın içi
Bizim kızlardan haber yok demi ya çok özledim onları daOyyy amiinnn aminn ne güzel olur bebeğimm inşallah güzel haberler alarak devam edelim
Seni yalnız bırakamam el ele gidelim inşallah bebişlerimize
Kesinlikle aşırı sıkışmaya gerek yokmuş valla, ben bana verdikleri suyu bitirmemiş olmama rağmen öyle sıkıştım ki kontrol ettikten sonra birazını boşaltmamı istedilerBen öncekinden şöyle yapmıştım çok ideal oldu; transferden iki saat önce son idrarıma çıktım, son bir saat içinde 800ml civarı içtim. Akşama kadar tutabildim idrarımı. Tabi akşama kadar tutmaya gerek yok.transferdeki Sıkışıklığım da çok idealdi. Hiç rahatsız etmedi Mila86
11.gün canım ama ben moralimi bozmuyorum artarak devam edeceğine inanıyorumKaçıncı gün bu değer çıktı
İnanın tabi elbette artacaktır şu mübarek günlerde dualarım sizinle canım11.gün canım ama ben moralimi bozmuyorum artarak devam edeceğine inanıyorum
Kendine uğraşı bulup düşünmeyi engelleyebiliyor musun canım?Benimde transfer sonrası 3.günüm bugün 5.gün embriyosu taze transfer oldum
Merhaba ben de ekler misiniz? 06.04.2024 3.gün embiryoHerkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalımtransfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı Transfer tarihi Embriyo bilgisi Sonuç S sevnylan 28.04.2024 5.gün edahandro 05.04.2024 3.gün @Zeynep3545 5günPGT @mercan6065 T teacherrrrrr 05.04.2024 5.günPGT @blahblah123 3.gün @esra464646 06.04.2024 H Htc1059 29.03.2024 5.gün Mila86 3.gün @Emel11 21.03.2024 5.gün G Gul9393 01.04.2024 5.gün festina lente 01.04.2024 5.gün @arkaoda 09.04.2024 3.gün P pinarparlayann 30.03.3024 5. Gün @mirage_07 5.gün @ilaydaaky 5.gün @Meryemimm 02.04.2024 5.gün @gzmist34 03.04.2024 5.gün @19hilal 5.gün 2embriyo @beyaz91 5.gün @tek bebek 06.04.2021 5.gün PGT
Maşallah hem de akşama kadar tutmuşsunuz. Ben 1 bardak çay bile içsem 10 dakika sonra idrara sıkışıyorum. Zorlanıyorum bakalım ben ne yapacağım :)Ben öncekinden şöyle yapmıştım çok ideal oldu; transferden iki saat önce son idrarıma çıktım, son bir saat içinde 800ml civarı içtim. Akşama kadar tutabildim idrarımı. Tabi akşama kadar tutmaya gerek yok.transferdeki Sıkışıklığım da çok idealdi. Hiç rahatsız etmedi Mila86
Yok kuzum maalesefBizim kızlardan haber yok demi ya çok özledim onları dabir ayı geçti sanki, ne zaman bitecek ki cezaları.
Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttuKendine uğraşı bulup düşünmeyi engelleyebiliyor musun canım?
Ben her gün için plan yaptım. Evde ya da dışarıda vakit geçirmeye çalışıyorum
bence erken kendini hiç strese sokma. Ben de dün transfer oldum, bazen embriyomla konuşuyorum bebek gibi görüp, sonuçta gelişen bi canlı enerjiye ve pozitif enerjiyi alıyorlardır muhakkak. Beslenmene dikkat et dinlenmenin tadını çıkar.Evet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu
Liste sahibi ekliyor hanfendiMerhaba, benide eklermisiniz listeye 28 yaş 3. Gün embriyosu 1 nisanda transfer oldum
Sizde çok hızlıymışsınızEvet deniyorum ama yine günler yavaş geçiyor sağlık olsun bugün dördüncü gün şafak sayıyorum resmen dün bir delilik yapıp kan testi vermeye gidecektim eşim tuttu
Benim de ikinci günüm. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bir de nerede yaptırdınızSizde çok hızlıymışsınızbende gebelık testı stokladım. Bugun transferimin 2. Günü. Ve düşünmeden yapamıyorum. Belirti arıyorum çoook çook erken farkındayım aslında ama kendimi durduramıyorum maalesef
5. Gün embriyosu. Çam sakırada yapıldı. 3. Denemem. İlk ikiside orada yapıldı negatıf aldım. Problem eşimde. Ameliyatla sperm bulundu.Benim de ikinci günüm. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bir de nerede yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?